Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Heló, nekem sem jött be az oldal pár percig de most már jó, ha megnézed a leírást nagyon szájbarágós a dolog, és mivel nem rendelkezem megfelelő tudással ezért nem igazán tudom mit hová másoljak a leírásodból, légyszíves nézd meg a leírást hát ha tudsz segíteni.
Felveszlek msn-en ha nincs ellene kifogásod! -
PistiSan
addikt
Sziasztok, én DD-WRT-t használok a routeremen (asus WL500gP v2) szerintetek működne ez a módszer a DD-WRT alatt is? A leírást látom biztosan jó is, csak fogalmam sincs mit kezdjek vele, a routerem ez alapján a leírás alapján csináltam meg, remélem valaki tud segíteni hogy mit kéne tennem hogy menjen a korlátozás nekem is.
Előre is köszönöm a segítséget. -
hati
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
attól még nem egymás után írja a fájlt, hanem hol ide, hol oda ír bele pár adatot. Ráadásul még osztja is vissza, ami már lent van. Jól jönne még ram bele, hogy tudjon cachelni.
-
hati
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
igen ext3-ra
ugyan erre a hdd-re sambával 7MB/sec-el ír, ha nagy fájlokat másolok rá. A torrent nem szekvenciálisan ír, és kis szeletekkel dolgozik, ezért lassabb jóval az írása.
-
hati
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
1MB/sec főlé nem igen megy, ekkor a cpu 80-100% között van terhelve. A router viszont atom stabil torrent közben!
-
hati
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
routolni gond nélkül routolja, a vinyóra írás a limit nála, mert gyorsabb a netem lefelé, mint amit a router ki tud írni hdd-re
(a netemet meg a cég fizeti, mert kell a munkámhoz)
-
hati
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
értem
mondjuk nekem a 60/6-os netemmel az a gond nem fordul elő, max. nem bírja a router
-
hati
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
ja értem, ha vki nem bír magával és egyszerre akar letölteni 10 torrentet, akkor a szkript vissza fogja. én inkább nem adok hozzá egyszerre 10 torrentet

mondjuk jobb jobb lenne egy priorizálás a transmissionba, hogy ha több torrentet tölt, akkor milyen sorrendben töltse le azokat
-
hati
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
sztem a peer-limit-global elég hozzá, mindegy, hogy hány torrentre oszlik el, de lehet az egy torrentre eső kapcsolatok számával is operálni
-
hati
addikt
Nem teljesen értem, hogy mire is jó ez? Annyi torrent van benne, amennyit hozzáadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest