Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
kipróbálni egy fritőz is jó lehet, most jöttem rá. persze a termosztát érzékenysége nyilván nem egy kategória.
nagyobb családoknak esetleg a hajdú bojler is. reggelre melegvíz + melegétel iccakai tarifával, szigetelve. csak kiszedni nehézkes.
egyre jobban rábeszélem magam a császárra, valamikor ebből még nagy gányolás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
miért lenne energiatakarékosabb? csak ha a sütő hővesztesége nagyobb, mint a műanyag edényé. azért a sütők általában egész jól szigeteltek. persze megy a villany meg a venti, de az utóbbi nem feltétlen fontos, ha már úgyis kalibráltad.
nem beszélve arról, hogy a villany meg a venti is fűt, szóval nem vész kárba.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
igen, ezt azért deklarálhatnád az elején, hogy mi a cél. most dobtam ki az összes lábosom, mondom uccsekell már...
amúgy az még mindig nem világos, hogy mi köze a hús feljavításának a gőzpároláshoz. ahogy én tudom az inkább zöldségekre van amúgy is, az meg nem szuvidolós hanem nyersenevős-gyümicentrifugázós.
-
lapa
veterán
ez hasznos, betehetnéd az írásba is. mindazonáltal nem az én világom, mondhatni rétegigényesség. meg azért paráznék az alapanyag miatt.
amúgy heston hasonlóan csinálta a tökéletes steaket, alacsony hőfokon huszonórát. asszem nem zacsiban, de előtte megkérgezte tán hogy ne száradjon.
mondjuk egy jó bőrös császárnak neki kéne futnom, rég volt már.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
50 fokon hogyan hőkezelődik a hús? vagy úgy kérdem mivel biztosítod, hogy mindenhol meglegyen biztosan a 70 fok?
nem teljesen világos mi a különbség eme módszer és a lobogó vízbe zacskót rakás között. úgy tudtam ez csak a főzési időre van hatással, lásd kukta.
ha nagyon belegondolok nekem ez a vákuumzacsi se világos, lévén attól, hogy kiszivattyúzod a levegőt a nyomás odabent nem fog változni.
linkelhetnél esetleg valami szemléltető ábrát a gépről + nájlonról.
amúgy nagyon alapos cikk ezzel a sok bolondbiztos bekötési rajzzal. jó lenne ha lennének ilyen minőségű útmutatóim a saját projektjeim kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vírusirtó topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk