Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3) lapa válasza schawo (#2) üzenetére


lapa
veterán

50 fokon hogyan hőkezelődik a hús? vagy úgy kérdem mivel biztosítod, hogy mindenhol meglegyen biztosan a 70 fok?

nem teljesen világos mi a különbség eme módszer és a lobogó vízbe zacskót rakás között. úgy tudtam ez csak a főzési időre van hatással, lásd kukta.

ha nagyon belegondolok nekem ez a vákuumzacsi se világos, lévén attól, hogy kiszivattyúzod a levegőt a nyomás odabent nem fog változni.

linkelhetnél esetleg valami szemléltető ábrát a gépről + nájlonról.

amúgy nagyon alapos cikk ezzel a sok bolondbiztos bekötési rajzzal. jó lenne ha lennének ilyen minőségű útmutatóim a saját projektjeim kapcsán.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.