- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Roland861010 #22298 üzenetére
Szerintem nem térítik meg a vételárat nagyon ritka manapság példaértékű ha igen.
Anno volt egy gariztatásom hd5850-emet 3év gari volt utolsó hónapban adtam le venti hibás volt "kotyogott" és jóváírták töredékáron bár nem bántam kaptam egy hd7850-et helyette ugyanúgy asus 3év garosat a töredékárba vagyis amortizálódott áron. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Roland861010 #22298 üzenetére
Én 100%ra veszem hogy rá kell fizetned, mindegy hogy akkoriban te mennyiért vetted, de ne legyen igazam. És nem vagy köteles elfogadni.
-
Roland861010
veterán
válasz
ZsyfKo #22296 üzenetére
Ácsi miért kellene rá fizetnem ? Ők nem forgalmazzák azt a telefont már az nem az én hibám én anno 186 ezer Ftért vettem a Z-ét náluk most a Z2 lista ára 182 ezer! De ha mégis azt mondják fizessek rá és én nem akarok akkor csövesebb telefont meg nem vagyok köteles elfogadni vagy igen? Ha mégis akkor meg panaszkönyv a lelke mindennek !
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #22279 üzenetére
Még valahol linkeltem ugyanilyenem van 4000ft alatt meglehetett kapni.
Van a hátulján egy bekapcsoló gomb melette 4 leddel hogy mennyin van a hátlap arra kell csak figyelni hogy a hátlapot 500mah-al lehet tölteni csak pc usb kábel nekem viszont 1 amperrel tudja a telot tölteni. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Roland861010 #22295 üzenetére
Persze rá fizetéssel.
-
Roland861010
veterán
Valakinek cserélték már mostanában a telefonját a Tnél?Az enyém kezdi teljesen megadni magát szerdán kerül a szervizbe de nagyon csere érett ,max kiharcolóm mint már egyszer
, ami igazából érdekel hogy azt mondta az ügyfeles tag a T-nél ,hogy mivel Z-ét nem forgalmaznak meg a Z1-is kifutó modell ezért valószinűleg Z2-öt adnak ha a szerviz úgy ítéli meg , ez lehetséges ?
-
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22292 üzenetére
Én a töltés időt még nem néztem,kb annyi mint ha töltőről töltenéd,de lehet,hogy egy kicsivel több mert ez 1000mh ír,a töltő pedig 1500mh.A tokos akkut pedid a gyári tővel töltöm,szerintem kb 4 óra alatt feltölti.A tokos akksin van 4db töltötség jelző led,meg egy bekapcsoló gomb,amikor tölteni szeretnéd akkor bekapscolod,és töltölti.Ha kialszik minden led akkor lemerült a tokos akksid,és akkor felteszed a töltőre
-
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22287 üzenetére
A tömege kb annyi mint a telefoné,kb a duplája lesz,csak egy konyhai mérlegen mértem meg,de valamiért valamit.Többé nem zavar az akku idö,de nehezebebb lett,de viszont mire lemerül a telefon,feltölt az akksit,nekem még nem volt olyan,hogy mind kettő lemerül.Én 8000ft-ért vettem,szerintem egy kicsit drága volt,de nem zavart,mert megkaptam gyorsan,és jól működik.Biztos ebből is vannak vannak hibás darabok,aki tudja próbálja megrendelni az olcsóbbat,mert hiába van rá gari,nekünk nem annyiba kerül vissza küldeni kínába,mint nekik hozzánk postázni.Szerintem a postaköltségen,lehet rendelni kettőt.
-
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
MaxxDamage #22287 üzenetére
Jó de egy dokkoló mi? Egy másik ugyanúgy kábeles töltési mód, annyi hogy nem kell az ajtót nyitogatni. Míg ez egy horozható töltő, ez olyan különbség mint a PC és Laptop, ugyanaz a szerepk csak egyik helyhez kötött míg a másik nem. Nekem annyi bajom van ezzel hogy látom már a képeken hogy szép vastag lesz tőle a telefon (érthető miért), és biztos hogy súlya is van.
-
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22284 üzenetére
Szerintem ez olyan mint az enyém.Ha a rendszert újra rakom,akkor álltalában nulláról 97%-ig tölti fel.Utánna már feltölti fullra,de ez a töltés közbeni használattól is függ.Ha tudom hogy használni fogom töltés közben,ezt játékra,filmnézésre értem,akkor én 20% nál bekapcsolom a töltést,és nem szoktam lekapcsolni amíg a töltő birja.Én meg vagyok vele elégedve,nem bántam meg,hogy dokkoló helyett ezt vettem mert nem vagyok vele konektorhoz kötve,csak bekapcsolom.Biztos meg vannak a dokkoló előnyei is,de nekem ez bejött.
-
kezdő
senior tag
válasz
Skimaster #22282 üzenetére
Beállítások - Xperia kapcsolat - USB kapcsolat - Párosítás számítógéppel
Vista-Windows 7-Windows 8 alatt elméletileg nem kell szoftver, 8.1-hez kell a Sony PC Companion.
Párosítás után, ha a telefon és a PC azonos hálózaton vannak akkor a számítógép úgy érzékeli, mintha USB-n dugnád a telefont a gépre. Nekem nincs benne SD kártya, szóval csak "médiaátvitel" módban tudom használni, ez 100%ban megegyezik a kábeles megoldással "adattárolási módot" ki kell próbálni olyannak akinek van benne SD kártya
-
válasz
Pityi77 #22283 üzenetére
(#22279) -be megvan a _"kinézett" darab !
/kis vélemény, info erről jól jönne, hogy megéri-e megvenni
/
Más:
Mentve van a "GooGle" -s mail címre a teljes rendszer (progik, beáll, meg mittomén mik)
Ha pl. telefon szervízbe van, vagy a telefont cserélik és új telóba lépek be és "szinkronizálom" a teljes beáll., programokat meg mindent alapból letölt ugye, (ez mind szép és jó, na meg gyors !) de a korábban látottak alapján azt töltötte le amit legelső alkalommal volt lementve (olyan programokat töltött le ami nem is kell...) ezt ki lehet küszöbölni valahogy ? Arra gondolok, hogy pl. mostani rendszerem, appok, stb, legyen lementve (pl. Update Frissítéssel) és ha pl. tolok egy gyári beáll. returnt akkor úgy töltse be ahogy jelenleg van ? /remélem azért érthetően sikerült leírnom ! /
L
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22277 üzenetére
Xperia z battery case.Ha ezt beírod valamit majd dob a kereső.Ha rendelsz akkor szerintem érdemes a 4200mh-est rendelni,mert ez napközben,ha használod akkor is feltölti fullra.Létezik 2800mh is,de én abban nem bíznék,hogy használat közben is fel tölti.Ez a 4200mh is csak kínai,és névleges,szerintem 3000mh sem üti meg a teljesítménye.
-
CortezX
aktív tag
válasz
ambrust #22272 üzenetére
Legutóbb a kocsiban tettem le a középkonzolra, nem hiszem hogy bármi megnyomta volna a gombot. Mindenesetre még próbálgatom, nem szívesen küldeném vissza Kínába gariztatni... Egyébként Ti a gyári töltővel szoktátok tölteni a tokot? Mert a címkén 800 mAh-t ír inputra.
Más téma: Ti milyen autós töltőt használtok? Nekem 1 A-s van, ehhez vettem replika dokkolót. A dokkolót kétoldalú ragasztóval tettem fel, teljesen stabilan tartja a telót. Viszont ha fut bármilyen navigáció (akár kikapcsolt képernyővel is), hiába van töltőn, továbbra is merül. Sehol nem találok normális 1,5 A-s töltőt, csak 2,1-est. Ezzel sem ártanék az akksinak ugye? Már azon is gondolkodtam, hogy veszek mini-micro usb adaptert és töltöm a GPS 1,5 A-s töltőjével.
-
ZsyfKo
senior tag
Engem az érdekelne hogy aksi használatnál 13ora után 3. 4. Helyen van a média kiszolgáló 25perc ébren tartással. Mi lehet a baj? Szinkronizációk ki vannak kapcsolva sd kártya nélkül is megy a háttérben.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #22277 üzenetére
-
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22274 üzenetére
Sajna nem tudom,nekem egy ismerősöm hozta angliából,de szerintem csak az ebayről tudsz rendelni,én csak ott láttam.
-
kezdő
senior tag
Az megvan mindenkinek, hogy 4.4 alatt wifin keresztül párosítani lehet a telefont PC-vel?
Én csak most találtam meg ezt az opciót. Teljesen ugyan azt nyújtja mintha USB kábellel lenne összekötve!
Végre nem kell Airdroid és egyéb kliens szoftver!
-
-
roti13
tag
Egyébként a Telekom beveszi a készüléket számla és gari papír nélkül is, nekik megvan az adatbázisukban minden
-
CortezX
aktív tag
A power case (akkus tok) működésére nem tudok rájönni. Először 22%-nál nyomtam meg a gombot hogy töltsön, fel is töltötte 92%-ra a telót, a tok félig lemerült. A következő alkalomnál 37%-on volt a teló, de hiába akartam tölteni a tokkal (ami 100%-on volt), pár mp után mindig lekapcsolt a töltés. Olyan is előfordult hogy 20%-ról 47%-ra feltöltötte és lekapcsolt a töltés. Tapasztalt már valaki hasonlót?
-
válasz
typical bro #22267 üzenetére
AirDroid a legjobb megoldás (csak azt használom) de a Companion is gond nélkül ment mikor próbáltam.
L
-
MikitoLac
tag
Lehet váltok lg g2-re. Semmi bajom a Z-vel de kéne még pár 10ezer plusszba és a tétől most vehetek részletre, és sztem most a g2 éri meg. Z2-őn is agyaltam de sok a hibásan összerakott darab és amennyivel többe lenne mint egy g2 nem éri meg. Valaki használt már g2-est? Még alszom rá párat, csak most össze kell szednem 3 kilot...
-
typical bro
csendes tag
válasz
MaxxDamage #22262 üzenetére
Köszönöm a gyors választ és a tippet, de AirDroid használata nélkül nem lehet megoldani a fenti problémát? :/
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Winchester95 #22264 üzenetére
Nem kell hőzöngeni ha valaki félre ért valamit. És te figyelj oda mert egyáltalán nem írtad hogy hol vetted csak hogy telekomos a számlád szerinted ebből mire lehet következtetni? És nem hinném hogy van hivatalos függetlenítés amit bármelyik szolgáltató elfogad.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Szombó #22252 üzenetére
Eddig minden okés csak a gps conf file-t kellett átírnom hogy menjen a gps kicsit lassan talál helyet de tökéletes utána.
Zene lejátszó nem ugrál vagy akadozik ami az egyel ezelőttiben volt a fullscreen mód is jó, fc-m csak a pvz2-nél van valamiért de az játék bug lesz szerintem, képeket nagyon gyorsan lő sőt a sorozat felvétel is baromi gyors.
Már majdnem tökéletes a telefon, csak napfényben lehetne jobban látni, meg az ajtókkal xperia s óta nem vagyok kibékülve azt hol tudom cseréltetni gyárira vagy után gyártott is jó ha jobb minőségű. -
Winchester95
őstag
Figyelj mar egy kicsit olvasd el jobban mit irtam ki beszel gyarilag fuggetlenrol......
Azt irtam meglettveve a telefon es ki lett fuggetlenitve allitolag.
Telefonnal simlock nincs x es szam. Mindenhol 0
Bootloader NO van.
Es firmware telekomos. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Winchester95 #22261 üzenetére
De hogy? Be mentél és szóltál hogy csinálják meg? Csak mert én nem hallottam olyat hogy gyárilag adna a telekom függetlent.
-
válasz
typical bro #22258 üzenetére
AirDroid- ot bátran ajánlom!
QR kód beolvas és már csatlakoztatva is van a készülékL
-
Winchester95
őstag
Nincs semmi.akkor elvileg hivatalosan fuggetlenitett?
Epp errol beszelekhogy sony nal elvileg fuggetlenitve lett.... -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Winchester95 #22257 üzenetére
Ha bootloadernél no van az nem pont azt jelenti hogy nem lehet nyitni? Nem hinném hogy t-mobileban adnak függetlent, mert azt tudom hogy ha olyan hibája van akkor függetlenre cserélik.
-
Szombó
senior tag
válasz
Winchester95 #22257 üzenetére
SIM lock, Networknél van x és szám akkor függő.
-
typical bro
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A következő problémában kérnék segítséget: Sony PC Companiont és egy Xperia Z-t wifin keresztül szeretnék összekapcsolni. A program által leírtak szerint haladok, a párosításig elmegy, de rácsatlakozni nem tud. Próbáltam már, hogy gépről és telefonból is kitörlöm a másik eszközt, és elölről kezdem az egészet, de ugyanott vagyok: sikeres párosítás, sikertelen csatlakozás.
Valakinek van valami tippje, hogy mi a megoldás?
A segítséget előre is köszönöm!
-
Winchester95
őstag
Ahogy nezem ha simlocknal nincs x vagy szam akkor fuggetlen.
Viszont eredetileg tmobilos. Bootloadernel no van
De az imei szam stimmel.
Akkor ezek szerint hivatalossan fuggetlenitett -
Winchester95
őstag
Köszönöm akkor semmi problema nincs
Beazva sincs a telefon tenyleg csak egy nagyonhalvany van.
Viszont azt hallottam hogy ha a bootloader no van irva
Es a sim lock is mindenhol 0 akkor hivatalosan van fuggetlenitve -
Szombó
senior tag
válasz
Winchester95 #22253 üzenetére
A számla elég a garihoz.Hogy hivatalos e a függetlenítés és van e garancia hozzá,kérdezd meg a szolgáltatót ahol vették.Itt a fórumon már több embernek javították a beázott telefonját gariba.
-
válasz
Winchester95 #22253 üzenetére
Garipapírt azt nem adnak személyesen, de letölthető a Telekom személyes rész / dokumentumok résznél !
én is letöltöttem és kinyomtattam, és azt vittem be mikor a szervízbe volt a teló !L
-
Winchester95
őstag
Sok telefont kipròbáltam már.( ebben a kategóriában még csak ezt S4 Htc one Lg optimus G -t nem)
Volt xperia minitol noteon keresztül s3 ig.
Eddig ez a legjobb amit használtam! Legmegbízhatóbb és leggyorsabb nem fagy le nem akad és még jól is néz ki, kijelzője gyönyörű, hangszóró hangos és még vízálló isVettem rá egy fekete S line tokot meg majd talán egy 64Gb os kártyát is. Első telefon ami megfelel minden tekintetben és tényleg egy rossz szót sem tudok mondani rá. 5/5
Viszont szerintetek ha nincs meg a garipapir és szamla megvan, tmobilos akkor lehet gariztatni majd?
Továbbá független a telefon.elvileg hivatalosan fuggetlenitettek. Honnan tudom hogy ez 100% ig igaz és él a gari?
Valamint ha a fules feher vizjelzonel kicsit tenyleg egy nagyon kicsit elhalvany pirosodott ( izzadt kez stb...)
Akkor még el a gari? -
Szombó
senior tag
Mindenki nyaral?
Aki használja az .233 Austria romot írja már le a tapasztalatait. -
feribk
aktív tag
Sziasztok! Tudom hogy nem itt kell hirdetni! De hátha ebbe a fórumba lesz olyan ember akit érdekli egy xperia Z telefon
ha igen a hirdetéseim közt megtalálja a készüléket amit árulok
-
ambrust
tag
válasz
Ferrari fan #22248 üzenetére
Én itt csak akadást olvasok, zajról szó nincs. Sztereó bt headsettel kifogástalan nálam a 4.4
-
Ferrari fan
tag
-
ambrust
tag
válasz
Ferrari fan #22245 üzenetére
Milyen "zaj"? Én nem tapasztaltam semmit.
-
Ferrari fan
tag
Én ezt vásároltam és eredeti
ebay -
Ferrari fan
tag
válasz
ambrust #22244 üzenetére
Hello!
Nekem is hasonló volt a problémám a hívásokkal, én vissza tettem a 4.3-at és azóta nincs probléma
, meg ugye zene hallgatásnál is 4.4 alatt van az a "zaj", ami nagyon zavart már így, nem maradt más.
(főleg mikor bluetooth-os hangfalt szólaltattam meg vele és produkálta többször is egy szám alatt)
-
ambrust
tag
Xperia Tablet Z-re hogy lehetne felküzdeni a waze-t? Play azt mondja, hogy tabletre nem megy fel, mert okostelefonra szánták...
-
njnl
aktív tag
válasz
ambrust #22229 üzenetére
Nálam is ugyan ez van a kijelzővel, amire kivenném a zsebemből már elutasította smsel, ha meg viberen mondjuk jön üzenet, a képernyő bekapcsol (mintával le van zárva) és bekapcsol a zsebemtől a gyors fotó mód...
Nálam ez azóta van jelen, hogy kijelző burkolatot (nem kijelzőt csak az a fölött lévő üveget -igen, külön is lehet) cserélték. Amióta vissza jött a Cordontól érzékeli a ruhát, a kesztyűt...
Én nem tudok rá magyarázatot, majd az okosok megaszongyák...
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Hol èrdemes jelenleg ilyen készüléket vásárolni? Függetlenre gondoltam, gyártói garral! -
ambrust
tag
válasz
oliwire #22230 üzenetére
Hát nyáron nem szeretnék vastagabb anyagot, meg hát hogy is mondjam...
Nem hiszem, hogy nekem kellene alkalmazkodni egy géphez! Egyelőre még a gépek vannak értünk! Plusz ez szoftveresen orvosolható, hiszen 4.3 alatt nem volt vele ilyen gondom. Downgradelni viszont nem szeretném emiatt. -
ambrust
tag
válasz
oliwire #22228 üzenetére
Igen, de staminanál elvileg a kivételnek mennie kellene... A viber pl jól működik ugyan így beállítva!
Zárnak minta alapú van megadva, de sajnos hívás elutasításnál ez nem játszik, illetve gyorsan fotózni így is lehet. Kijelzővel kifelé nem szeretném tenni, mert úgy sokkal könnyebben sérülne meg. Elég sokat mászkálok létrán stb, A battery packos hátlap elég komolyan védi a hátsóját
Van kihajtós bőrtokom is hozzá, de azt kb 2 napig bírtam elviselni. Minden egyes hívásnál kihajtogatni plusz ott lifeg végig...
Nem lehet valahogy kikapcsolni az sms-es hívás elutasítást meg a gyors fotó lehetőségét? Akár lock screen cserével is. Rootoltam már, de csak a gsam battery monitor miatt és csak kíváncsiságból. -
oliwire
őstag
válasz
ambrust #22227 üzenetére
Stamina lekapcsolja az adatforgalmat, így hiába van ott kivételnek a hangouts, nem fogod megkapni az üzenetet. A zsebben életre kelt telefonál meg a combod nyomkodja a telefont. Próbáld kijelzővel kifelé beletenni a zsebedbe. Vagy minta alapú képernyőzár használata. Vagy zsebkendőt tenni a telefon képernyője és a combod közé a zsebedben.
-
ambrust
tag
Érdekes illetve bosszantó dolgokra várnék megoldást tőletek!
Az egyik a hangouts. Sajnos nem működik jól. Ha nem fut az előtérben nem kapom meg az üzeneteket. Stamina mód be van kapcsolva és hozzá is van adva kivételként, de így sem. Ha elindítom az alkalmazásokból akkor pár mp után megjönnek az üzenetek akár több napra visszamenőleg is.
Hasonló jelenség van a dropboxnál is. Pár képet feltölt, párat meg nem. wifi és data plan is engedélyezve van benne, akku feltöltve. A régi htc desire hd kifogástalanul csinálja még mindig ezeket a funkciókat.
(A dokkolóról készült képek közül pl csak az akkus ment fel eddig, a htc-vel meg kb 10mp múlva ott van a pc-men a kép... )
A harmadik NAGYON bosszantó pedig a lezárt képernyő... Naponta 4-5x utasítok el hívást sms-el úgy, hogy nem is tudok róla plusz fényképezek a zsebemben 10-20 képet meg némi videót. NAPONTA! -
Krisszer
aktív tag
Hi everybody.
Hőn szeretett Xperia Z-mnek előjött pár hibája:megrepedt a hátlap(ez kevésbé érdekes), illetve nem érzékel a kijelző felső négyötöde.
Ez ellen mit lehet tenni? VIP-Phone-nál vettem, ottani garival, gondolván semmi baj nem lesz. Lett. Kérlek, nagyon kérlek SEGÍTSETEK! -
ZsyfKo
senior tag
Engem az érdekelne hogy ehhez hasonló [link] tokom van, dokkolóba így betudom tenni vagy számítsak arra hogy le kell vennem akárhányszor bele akarom tenni?
-
ambrust
tag
Na az előzőt már nem lehet szerkeszteni...
Kicseréltem az usb kábelt és bizony 1A FÖLÉ is megy a töltés! 1.12A-t is mértem -
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #22220 üzenetére
Készleten - 9 890 Ft
-
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
MaxxDamage #22217 üzenetére
Amúgy nem hiszem hogy bármiben is kevesebbet nyújtana mint egy gyári.
-
-
GeryPc
senior tag
Létezik olyan zseblámpa app ami nappali fénynél is produkál vmit? mert letöltöttem már hármat de számomra használhatatlanok,esete vaksötétben jó de nekem nappali használatra is kell
vagy a Z-nek a vakuja ennyit tud? -
ZsyfKo
senior tag
válasz
MaxxDamage #22210 üzenetére
Tuti hogy nem eredeti, főleg ennyiért. Én csak azt remélem hogy nem kell levennem a telefonról a tokot hogy beletudjam rakni.
-
törölt tag
A fenti linkről próbálom, de nem jó. Valamint a honlapról meg 40 percig töltené... hát ez fasza.
Egy másik linkről meg leszedtem, de valami emma-t telepített fel... mi a szar ez? -
törölt tag
Tudnátok adni egy linket a friss flashtoolshoz?
Az official oldalrol baromi lassan szedi... -
-
ambrust
tag
válasz
#35914496 #22201 üzenetére
Amit én vettem, azon volt leszorító! Az 1500mA-es töltő JÓ hozzá, sőt jó hozzá a 2000mA-es és az 5-800mA-es is! Utóbbival persze tovább fog tartani a töltés, de a telefonnak ez nem árt (és a töltőnek sem!)
Elektronika pedig van a dokkolóban, ha hazaértem lefotózom igény esetén. Ha nem lenne benne, csak a csatlakozási módot alakítaná át akkor nem lenne 1000mA-es a korlát.
Amúgy érdekességképp jegyzem meg, hogy a dokkoló belső kialakítása lehetővé teszi 2db 18650 akku elhelyezését. Így akár mobil töltővé is alakítható, természetesen a megfelelő elektronikával. Így viszont akár 2A-el is tud majd tölteni igény esetén! Nálam is így lesz megcsinálva -
törölt tag
válasz
Rooney87 #22200 üzenetére
Hiányzik a töltés érintkezőket rászorító mechanikai elem, ami az eredeti Sony DK-26-on megvan.
Ha az 1000 mA értéket is komolyan kell venni, akkor nem jó hozzá az eredeti töltő, ami 1500 mA-es.
(A készülék elektronikai alkatrészeket nem tartalmaz, csak a csatlakozási módot alakítja át.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Linux Mint
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Cubot KingKong X 16/256 gb ütésálló telefon
- Huawei p30 Aurora szép állapotban eladó!
- Eladó vadonatúj, bontatlan Google Pixel 9a szín választható!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Apple Iphone 14 - 128 gigas - starlight / feher szinu - gyarilag fuggletlen appstore vasarlasu
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest