- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnabasss
tag
Ebben az esetben az egyelore a helyes .. GOOGLE pedig haverotok
-
válasz
MikitoLac #21790 üzenetére
Köszi a tapasztalatot / válaszod !
Én azért adtam be, mert a képet nem tudtam elővarázsolni (bekapcsolt állapotba néha nem jött elő a képfeloldás...)
meg nem volt hálózat 98% -ba és a szervízes is megnézte és a hálózatot nem érzékeli (ezt mondta) meg a hangbigyó rész néha torzult (de ezt nem tudtam megmutatni neki, mert mikor bevittem akkor nem volt vele gond) , de bevizsgálják azt csak előjön... (már lassan 1 hete beadtam)L
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21789 üzenetére
Mikor én beadtam hátlap leválás, illetve rózsaszín indikátorok és hibás ajtótömítések miatt nekem mindent megcsináltak de új telefont nem kaptam. Nekem is van apró sérülés a házon (sarkain) de ebbe nem fogok kötekedni mivel én okoztam de nekem se szóltak érte hogy hibás lenne vagy fizikai sérülés lenne rajta de ha arra hivatkoztam volna átvételnél hogy miért ilyen és előtte tuti nem volt rajta sérülés akkor se adnak újat szerintem. Meg pofátlanság is ha nem az ő hibájuk
Egy speckó ragasztóval van felragasztva az elő meg hátlapi üveg a keretbe. Remélem nekem olyanra cserélték ami nem válik le. Egyenlőre minden oké 1 hónap után. De te most pontosan milyen hiba miatt is akarod beadni?
(ja és ők semmilyen sérülést nem okoztak rajta teljesen ugyanolyan álapotban kaptam vissza mint ahogy beadtam csak helyrepofozták a készülékházat hogy újra vízzáló legyen)
-
Valaki adta már be a Z -t Telekomon keresztűl a szervízbe ?
/érdekelne, hogy is kapta vissza/
Gondolom amit én ráraktam + elő és hátlapi fólia az már nem lesz rajt mi ?
(tehát rakhatom újra kb...)
Pontosan, hogy is van ez a készülék összerakva (elő és hátlap ragasztva van vagy mi ?)
Azért érdekel, mert a szétszedés és összerakás erősen bef. a teljes telefon kinézetét ugyanis az elő és hátlap közt (ami ugye edzett üveg elvileg) a fekete gumis műanyag van amivel gondolom ragasztva lehet, mert nekem abból tört le kis darab amit alig lehet látni - alsó sarkán és oldalán középen kb.) de talán az is olyan lesz mint újkorában (na majd T-nél mikor mehetek érte akkor átvizsgálom és ha nem teccik valami /sérülés vagy bármi/ akkor át se veszem és arra a "hibára" hivatkozom..."mivel szinte új (2hónapos sem volt) és sértetlen" telefont adtam meg amit át is nézett a T-s szaki mikor átvette, bevizsgálta és nem talált híbát rajt, különben említette volna...
L
-
droidforever
tag
Vmi gáz van,festettem ezt a duplaklikkes ebresztest a zre,és nem tudok belépés cwm-be.Vmi ötlet?
-
törölt tag
válasz
droidforever #21786 üzenetére
CM-ot!
-
droidforever
tag
Nyitott bootloaderre milyen fozott romot ajanlotok?
-
ZsyfKo
senior tag
-
oliwire
őstag
válasz
#65537792 #21779 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, én erre csak a próbálgatás módszerét tudnám javasolni, ha magyar a készülék. Viszont akkor csak azt kell csinálni, hogy beírni a tárcsázóba, hogy *#*#SERVICE#*#* persze úgy, hogy azokat a számokat nyomod meg, amin ezek a betűk rajta vannak. És ott a service info, azon belül a sim lock mutatja, ha a legelső sorban van x akkor függő. Vagy ha a configuration ra mész ott van alul a rooting status, és bootloader unlock allowed: No van, ha függő
-
törölt tag
Sziasztok!
Valami módja, hogy megnézzem egy Z-nek a függőségét?
Pl. ez a módszer jó? Mit kell nézni pontosan? Számok hányosak legyenek vagy ne legyenek, stb.
-
zotyi85
tag
válasz
adamsauvage #21773 üzenetére
En az oldal aljan levo zold download gombra kattintva toltottem le. Annyi hogy feltelepit egy torrent alkalmazast, amivel max savszelesseggel tudod letolteni a firmware t.
-
Deck
titán
válasz
adamsauvage #21771 üzenetére
Kattint a képre az oldalon.
-
Csimbi94
csendes tag
Helló valaki tudna nekem segíteni nem tudom letölteni a Towelroot.ot valaki el tudná nekem küldeni e-mailben??
-
roti13
tag
válasz
barnabasss #21767 üzenetére
akadozni biztosan nem fog, de lehet fog meríteni egy picit jobban.
-
barnabasss
tag
Én a régi telefonomon (xperia u) használtam go launchert ha felrakom ide ez is akadozni fog meg gyorsan merulni..??
-
rangersanyi
tag
Én is G2-re váltottam Z-ről és nem bántam meg.
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Felraktam tegnap a legújabb 10.5.A.0.233-at, amit Fényvadász linkelt itt, és eddig tökéletesen működik. Feloldás után is pikk-pakk betölti a hátteret, gyorsabbnak érzem a telót, illetve a menü sem akadozik, nem kell semmit sem állítgatni a fejlesztői lehetőségeknél. -
Dimond G
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!
Nekem most az eXsistenZ rom fut már egy hete, kb.... ma, mikor bekapcsoltam a wifit, megjelent egy OTA frissítés. Rá is nyomtam! Letöltötte, majd megkérdezte, hogy szeretném-e törölni az adatokat, vagy nem. Természetesen nem töröltem. Feljött a recovery, majd az aroma installer.
Itt megtalálod a változásokat is:
Annyi észrevételem lenne, hogy az Volume Boost nem raktam fel és nem mindig de rögtön az elején kiírta, hogy "Exchange kiszolgálóleáll"!
Viszont a telefonkönyvben már tudom szerkeszteni a saját profilomat.
-
"Nem lehet ráfizetni"
Dehogynem lehet azt. Eleve, jogszabály szerint nem lehet ilyet ajánlani, hogy válassz másikat helyette. Első opció a javítás, ha az nem oldható meg, akkor azonosra csere vagy pénzvisszafizetés. Lobogtasd meg, hogy nem tudsz választani, így visszakéred a pénzt, hidd el, egyből menni fog a ráfizetés is...
-
csiziktomi
senior tag
válasz
droidforever #21745 üzenetére
Ha nem baj nem privátba:
Simán felmásolod a memóriakártyádra,és cwm alól telepíted.(Flash in CWM/TWRP)Aroma installeres a telepítő.Levenni is ezzel tudod.(Use the AROMA installer to uninstall the kernel) -
droidforever
tag
Sikeresen kinyitott a bootloadert.happy
-
törölt tag
válasz
pit stop #21754 üzenetére
A G2-nél (és most maradjunk csak a gyári T-s ROM-nál, mert arról tudok nyilatkozni) én nem tapasztaltam HW-es problémát.
SW-es téren a KitKat kompatibilitási gondok azok amik egy-egy alkalmazásnál előjöttek. Erről viszont értelemszerűen nem a készülék tehet!Nyilván a G2-nél nincs IP-s védelem. Viszont az felhasználófüggő, hogy ez mennyire fontos! A Z esetében azért nem egy ember leírta már ennek az opciónak a hátulütőjét. A G2 így ezt a hibát nem hordozza.
Ugyanakkor a G2-nél jeleztek kijelzősárgulást. Bár nem tömeges jelenségről beszélünk!Összességében a G2 nem hordoz annyi hibát, mint a Z. Üzemidőben is jobbat produkál. De nyilván a vevő döntse el!
-
pit stop
addikt
Wifivel volt már valakinek olyan gondja, hogy sokkal lassabban tölti be oldalakat és appokat, mint amire képes lenne (mintha max. edge sebesség lenne mobilneten)? Újrarakáson kívül más tipp? Gyári 4.3 - eddig nem volt baja, de ez zavaró eléggé.
(#21751) w333 : Azzal sem fenékig tejfel úgy hallom azért.
-
At-is
csendes tag
Sziasztok
Sikerült összetörnöm a z-et Tmobilos a kelkészülék de sajnos már nincs raktáron és elvileg nem is lesz mostanság :/ felajánlották h megjavítják de nem tudom h megtudnák e rendesen h vízálló legyen utána is kijelző teljesen összetört. cserét akartak adni de mivel nincs közölték h 120 ezerig válasszak, mást esetleg valakinek javítottak már hasonló hibával ?
-
beast27
senior tag
A gyári 4.3-at lehet rootolni a towelroot-al?
-
droidforever
tag
válasz
csiziktomi #21699 üzenetére
Leirnad privatban a telepites menetet?Koszi
-
w333
félisten
válasz
droidforever #21743 üzenetére
Utána ...
Vagyis pl. BootLoader nyitás után a főzött romban lesz egy olyan fájl hogy "boot.img" ezt kell flashelni Flashtool -al (Fastboot) módban ez tartalmazza a kernelt és a CWM -t is
-
droidforever
tag
Olyan kerdesem lenne,ha szeretnem nyitni a bootloadert akkor elotte vagy utana rakjak fel cwm-et?
-
MikitoLac
tag
válasz
zoleeka1987 #21740 üzenetére
Igen, t-nél két év gari van. Nekem is elengedett kissé a hátlap. Vidd be a t-be elküldik a cordonba azt újra vízálló lessz.
-
zoleeka1987
csendes tag
Sziasztok, a telefonom hátlapja elkezdett elengedni (úgy tudom, ragasztva van, és gondolom a ragasztás elengedte). T-Mobile-os, 1 év 2 hónapos, nem tudjátok, érvényes-e még rá a garancia? Előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
barnabasss #21736 üzenetére
KitKat alatt SD-n kevés programnak van törlési joga, ilyen pl. a File Commander (a rendszer része).
-
barnabasss
tag
Az mitől van h pc-ről dobtam az sd-re filmeket és nem lehet törölni?
-
tiv83us
veterán
Pszichater kapott egy nap pihit, ti pedig terjetek vissza a temahoz plzthx.
-
törölt tag
Be kellene vezetni valamilyen egyezményes jelet. Pl.: A szöveg végén a T azt jelenti, hogy telefonról írtam, ne csesztessetek, ha kihagytam egy írásjelet vagy nem ékezetes karaktereket használtam. Bár némi empátiával ez ki is következtethető.
-
Deck
titán
válasz
torreador22 #21714 üzenetére
Ne hogy már a mi hibánk legyen, hogy kijelentesz valamit majd kérdésnek szánod.. Aztán, meg személyeskedsz. Gratulálok.
-
törölt tag
válasz
torreador22 #21711 üzenetére
Helytelen írásmódból bármi lehet...
Egyébként írsz a Sonynak, vagy a Cordonnak, stb. és egyből megkapod a választ. -
törölt tag
válasz
torreador22 #21709 üzenetére
Ezt most kijelented vagy kérdezed?
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Külföldön vásárolt készülék garanciája érvényesithetö itthon egyébként a Saturn ban lett vásárolva németbe.köszi
-
baha1986
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy tudok e sd kártyára alkalmazásokat át vinni, vagy telepíteni?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
droidforever #21706 üzenetére
Arra a +3 programra gondolsz ami a másikban nincs? Ez tényleg borzalmas.
-
droidforever
tag
Ez a javitocsomag ami ausztriaban elerheto,ez egy szolgaltatos rom tele a szarsagaival megy vissza a 230-as build szamu kitkat verzio
-
ZsyfKo
senior tag
Szaggat a videó felvétel, vajon mitől lehet? Először az existenzes 4.4 után cwm-bol vissza állított 4.3nál tűnt fel, gondoltam rosszul rakta vissza, de tegnap felrakott új 4.4 alatt is csinálja.
-
busman
veterán
A belső tárhelyről törölt cuccokat mivel tudom visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Le Mans Ultimate
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android játékok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest