- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
Srácok elengedem a Z kezét dokkolóstúl ... Lett egy z1 compact... Tudom itt csak tulajok vannak főként,de ha valakit érdekel,bátran keressen,a telcsi ott van a hirdetésieim között..... További jó fórumozást.... Örültem
-
Skimaster
senior tag
Én tegnap vittem a Dunába,utána ellenőriztem az indikátorokat,semmi színeződés nem volt.Igaz,nem nyitom a fedeleket,mert dokkolót és airdroidot használok,fülest pedig nem......ennyit számít a dokkoló......
-
Skimaster
senior tag
válasz
burgatshow #21111 üzenetére
Én megcsináltam a leírtakat és még mindig 72% a play szolgáltatások...
-
Skimaster
senior tag
Nekem nincs a beállítások menüben fejlesztői lehetőségek....
-
Skimaster
senior tag
válasz
#35914496 #18995 üzenetére
Szabadon hagyják azt a részt,de nem fér bele sajnos.Simán bebizonyítod magadnak,hogy nem jó,pedig nem is használod.Én használom minden nap és teljesen jó!!!Olyan tokom van(amit nem is használok mindig),amit könnyű leszedni és már megy is a dokkolóba...Mivel minden nap tölteni kell,a töltő ajtaja és tömítése sérül,pusztul.Nálam nem,ez nekem már megéri.....
-
Skimaster
senior tag
válasz
#09819904 #18055 üzenetére
Mekkora szerencsénk van,hogy te nyelvtanból is ekkora spíler vagy.....nélküled szegényebb lenne a világ!Azt nem tudom miért nem mész el politikusnak,ott okoskodhatnál folyamatosan,és itt nem kellene folyton a beszólásaidat olvasgatni.....legalább tedd offba superman!!
-
Skimaster
senior tag
Miért van az,hogy fénykép készítésekor néha megfordítja 180 fokot az elkészült képet?Hiába nézném "irányba",mindig forgatja fejjel lefelé.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #16650 üzenetére
Nem sietek sehova....nagyon jó lenne egy olyan tok,ami befér a dokkolóba.....
-
Skimaster
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #16623 üzenetére
Arra én is kíváncsi leszek,mert nekem is van dokkoló,de a tokom(nem a tököm
),nem megy bele....majd jelezd légyszi.Mikor derül ki??,mert ha mükszik rendelek én is karcsú tokot.....
-
Skimaster
senior tag
Valahol azt olvastam,hogy ha a telcsi hátuljáról leszedem a gyári fóliát,akkor az xperia felirat megmarad.Az elején,ha leszedem ugrik a sony felirat,láttam jutubon,de mit tudtok a hátuljáról??
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Egérpad topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest