- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudikoff.
csendes tag
Lassan érik a szerviz, bár még bőven a használhatóság felett áll a telefon:
1. Kezdődött még a nyár elején, hogy bal kézzel telefonálva nem jól, vagy szaggatottan hallott a másik fél, aztán rájöttem hogy jobb kézzel telefonálva sosincs baja. Mikrofon kontakthibára gyanakodtam, de nem igazán sikerül határozottan reprodukálni, utóbbi pár hónapban mondjuk nem is tapasztaltam.
2. Tegnapelőtt este 10% körül feldobtam a dokkolóba, reggel még mindig piros volt a LED, 34%, mondom f@sza. Gyorsan Amper alkalmazást felraktam, 80mA-rel töltött (legalább kímélte az akkut
Megmozgattam, semmi változás, tokból kivettem, majd adapterrel együtt raktam be, gondolván rossz az érintkezés, akkor is csak 80mA, gondoltam direktbe dugom az USB-be, de előtte egy restart, és megjavult. Nem vagyok szakember, de az oprendszernek nem sok köze kellene hogy legyen a töltőáramkörhöz? Tippek? Ja, és én minden töltés után restartolok, azaz 2..3 naponta.
3. Most figyelem, hogy behalt a kameragomb. Nincs meg a két kattanásos dolog. Épp, hogy megsimogatom elindítja a kamerát, ami elvileg csak az erősebbik nyomásra indulna. Úgyhogy most kikapcsoltam ezt a funkciót. Fényképnél exponálásra használva a gombot fókuszál, de nem lövi el a képet, ami meg ugye az első "kattanás" funkcója. Elég keményen működik, szerintem valami kosz alámehetett (régi nyomkodós telefonoknál volt hasonló). Ja amúgy ezt a gombot nem is használom, meg szilikontokban van...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest