- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #8235 üzenetére
Nos, két napja fent van újra a V6, most nem melegszik, viszont az akksival nem vagyok kibékülve teljesen.
Azért ennek ellenére teljesen használható és tetszetős. Amit nem találok a V6-ban egyelőre az a backup. Tudnál segíteni hová tették ebben a verzióban ? Működik rendesen ?
Nem tudom te melyiket használod, de én a 05.10.-ei verziót raktam fel, de közben van már egy újabb 05.24.-ei és kipróbálnám, csak backup nélkül nincs sok kedvem most nekiállni.
V5-nél írtad még hogy Vagyula dolgozik a full magyarításon. Van valami előrelépés benne ? V6-ra esetleg normális lokalizáció ? -
Dino69
aktív tag
Ebből service lesz.. Az akksi is baszakodik a százalékkal, s a töltést sem veszi..
-
lcee79
addikt
Nem tudom kérdezte-e már valaki de nem találtam meg
Hogy lehet kiiktatni azt az üzenetet, hogy a belső memória 75%-a megtelt, és helyezzem át sd kártyára...
(nincs sd kártyám jelenleg a telefonban...) -
Dino69
aktív tag
válasz
Williamgrant #8295 üzenetére
Bevolt pattintva minden ajtó, a nyomáspróba is működik. Csak bejutott valahogy a víz.
-
-
Dino69
aktív tag
Halisztok
Olyankor mi van, ha pancsi után bepárásodott a kameralencse??Szerintem ez nem jó jel....
-
Rommel83
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Devilcase bumber-el kapcsolatban?
Kinéztem magamnak, szerintem nagyon jól néz ki.........
http://www.twdevilcase.com/en/index.php?menu=prod_detail&mid=1&did=6&pid=5008 -
törölt tag
Hali tudom amatőr kérdés de ha a képernyőzárnak minta van beállítva azt hogyan lehet visszarakni csùsztatásosra?
-
vazzz
őstag
Na végre felment... Aki ki szeretné kipróbálni, itt a [link].
Telepítése a szokásos módon:
tiszta telepítés (ajánlott): custom recovery - wipe data/cache/dalvik cache/system - install rom
Az eltávolított appok megtalálhatóak a /system/__Backup könyvtárban.
Root explorerrel (pl. ES file explorer) bármikor visszaállíthatóak az eredeti helyükre, értelemszerűen abban a mappában vannak a __Backup könyvtáron belül, ahonnan el lettek távolítva.
Fontos, hogy helyezd át a kívánt app mappáját, ne másold, mert másoláskor a permission elveszik.
Az eltávolított fájlok listája itt van: [link] -
kllzslt
tag
Sikerült valakinek átmozgatni a Sygic-ot SD kártyára gyári Lollipop rendszeren? Úgy csináltam, ahogy a Sygic weboldalán van leírva, de a Sygic logónál nem jutok tovább betöltésnél.
-
vazzz
őstag
válasz
Williamgrant #8284 üzenetére
Igen, megy rendesen. Gravitybox van alapból, eddig nem vettem észre problémát, bár még csak 1 napja használom. Tiszta telepítéssel (wipe dalvik/cache/data/system) raktam fel, így nincs probléma, bár előtte sem volt, mikor csak frissítésként toltam fel az előzőre (wipe cache/dalvik).
-
-
Damage401
senior tag
Hali
Nem tudjátok véletlenül,hogy milyen kamera modul van eme készülékben? Saját imx - es?
-
vazzz
őstag
Sikerült elkészítenem egy prerooted debloated 23.2.A.1.62 romot, előre telepített xposed framework-el. A rom gyárilag szlovák t-mobilos volt, a szokásos t-s és egyéb bloatwarekkel, a kernele április 20-i. A többek által megelégedéssel használt kipucolt rom ihletett meg
Annyi változás van az xda-s romhoz képest (azon kívül, hogy újabb a build és a kernel), hogy meghagytam pár appot (chrome, drive, youtube, film, g-mail, e-mail) és bootanimációt cseréltem. Ha valakit érdekel, felrakom drive-ra. -
B.F.G.
senior tag
válasz
muchacoado #8273 üzenetére
Köszi szépen.
-
-Valinas-
senior tag
No, és azt meg lehet valósítani, hogy a stock kamera app ne az albumot nyissa meg képnézegető alkalmazásként, hanem a quickpic-et? Akár roottal...
-
-Valinas-
senior tag
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy a DSC auto rename alkalmazás a dátum elé odabiggyesszen egy IMG_ előtagot is? Így ugyanabba a mappába rakhatnám a Stock fényképező alkalmazással készült képeket a Google camera alkalmazással készítettekkel. Ez a világfájdalmam jelenleg.
Bocsi! Megtaláltam!
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #8274 üzenetére
szerintem max ajánlott tokok és ott a neveik, és max linkben legyenek képek, hogy ne legyen olyan áttekinthetetlenül nagy az első hsz.
-
válasz
muchacoado #8273 üzenetére
Max képet teszek be, linket nem. Utóbbi termék reklám lenne.
-
muchacoado
aktív tag
-
B.F.G.
senior tag
válasz
muchacoado #8269 üzenetére
ohh értem, tudnál légy szíves linkelni képeket a szilikon tokról is?
-
forgonati
őstag
válasz
muchacoado #8262 üzenetére
Az az alu keret nem kényelmetlen? Én azért nem vettem olyat mert az a kiálló csücsök pont a legrosszabb helyen van szerintem, ha jobb kézzel használod, nem nyomja a tenyeredet? Nem tudom miért nem lehetett azt a tetejére tenni, úgy sokkal kényelmesebb lehetne szerintem...
Amúgy valaki nem tudja Lollipopon hogyan lehet kikapcsolni azt a nyomorúságos "adatbarangolás megszakadt" figyelmeztetést?? 5 percenként előugrik, és már agybajt kapok tőle. Tudom hogy megszakadt bazdmeg, hisz én kapcsoltam ki
-
B.F.G.
senior tag
válasz
muchacoado #8262 üzenetére
Kösz nagyon jók a képek, jól néz ki és tetszik is, de viszont így a hátlap védtelen marad...
Miért cserélted le Szilikon tokra? -
Wajk
addikt
válasz
Quasi_modo #8264 üzenetére
lehet arra gondol, amit Japánba kiadtak, egy átöltöztetett Z3C. ua. HW.
(#8265) LouiS22: hát nem tudom. Amíg nem lépnek meg valami új technikát akksi terén vagy nem gurítanak valami nagyot, még a Z3C mindig jó két évre venni. a 810 sem ad annyi plussz erőt amire egy 801 ne lenne elég.
Ha jönne utód az már tuti HD felbontással jönne, ami meg szerintem megintcsak felesleges. Aki venni akar, szerintem simán még megveheti. Ebben az évben nem tűnik úgymintha jönne valami forradalom amire lenne érdemes várni. Ha mégis jönne Z3C+ és annyit hozna mint a Z3hoz képest a Z3+, akkor nem nagy veszteség...
véleményem szerint
-
muchacoado
aktív tag
Nekem van ilyen, most eladó, Cruserlite szilikon tok váltotta. Pont olyan a tapintása mint az aluminiumnak (mert az is), nem veszélyesen csúszós de jobban mint egy gumitok. Képeket találsz a hírdetésemben, jól néz amúgy ki élőben is, és a gombok és nagyon kényelmesek.
-
törölt tag
Megéri most ilyen telefont venni, vagy inkább várjak még a C4-re?
Legalább 2 évre terveznék valamelyikkel... -
B.F.G.
senior tag
http://www.ebay.com/itm/METALL-BUMPER-FOR-SONY-XPERIA-Z3-COMPACT-SILVER-ULTRA-SLIM-CASE-ALU-HARD-COVER-/361208372207?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5419b25bef
Használ valaki ilyen tokot ez mennyire csúszós?
Illetve ettől még a hátlap sérülhet, mert azt nem védi?
Még most olvasom a forumot az elejétől kezdtem, de a Z3C jövő héten meglesz, és azért kérdezem, hogy legyen időm beszerezni a tokot tokokat hozzá.Köszi előre is a segítséget.
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Williamgrant #8258 üzenetére
Bakker nem Ez
-
válasz
muchacoado #8257 üzenetére
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Williamgrant #8250 üzenetére
Közben szórakoztam E-Robottal , beállítottam hogy minden alkalommal amikor elmegy a térerő, dobjon fel egy értesítést, jó kis app ez amúgy.
-
mjani1172
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
válasz
icecave #8252 üzenetére
Nem is tudod mikkel találkoztam még. A Xiaomi Mi2-es fórumban van egy srác (egyébként ettől eltekintve igen értelmes tud lenni) aki mikor megkapta e-bayről az az új kamera modult, úgy gondolta hogy ha már frankón működik kitakarítja, hogy tuti újszerű legyen. Szétszedte a telefonját és EGY FLAKON "Chip tisztító" sprayt fújt az alaplapra, egyéb alkatrészekre, majd nekiesett és ráfújt EGY FLAKON sűrített levegőt. Utóbbit addig tolta míg az egész lapon kiült a szárazjég, kvázi lefagyasztotta.
Ezután megírta a fórumban hogy megdöglött a telefonja.
Nem is lehetett könnyen meggyőzni róla, hogy nem a sűrített levegő volt önmagában a probléma, hanem az hogy előtte egy folyadékot tolt rá, amit azután mindenhová befújt.Kb. fél évig volt szállóige, ha bármit kérdezett: "fújj rá egy flakon chip sprayt majd sűrített levegőt"
Na de hát ettől szép az élet...
(#8253) mjani1172
Itt megtekintheted hogyan néz ki a z3c akkuja valójában. -
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Egy láma kérdés:mi van ha elromlik az akku,(nekem már volt sony-val ez 1 év után felpúposodott,)lehet cserélni?Vennék egy ilyen telót de nem volt még olyanom ahonnan nem lehet kivenni az akkut.
-
válasz
Williamgrant #8248 üzenetére
Lassan annyi vegyszerrel kísérletező ember lesz itt, hogy új értelmet nyer a "feloldottam a képernyőt" kijelentés
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Williamgrant #8250 üzenetére
Pár nap és kiderül, remélem neked van igazad
-
válasz
muchacoado #8249 üzenetére
Nem lehet hogy a készülék energia takarékossági okokból ha lezárt képernyővel dolgozik egyszerűen átvált 2G hálózatra, majd mikor feloldod gyorsan fellép 4G-re?
Max 1-2 másodperc lehet a kettő közötti váltás, annyi pedig belefér egy hívás fogadási time outba is.
Tehát hívás nem veszne el, SMS sem és az adat kapcsolatban lenne csak 2 sec kiesés.De íme az app, amivel tudod logolni a hálózatot.
-
válasz
zerdelyi #8244 üzenetére
WD40-nel próbáld, saját felelősségre. Nálunk a műhelyben az üvegen lévő makacs foltokat azzal piszkáljuk ha a sebbenzin és aceton kombó nem válik be. Amúgy utóbbiból csak az ipari ér valamit, boltban már pótlót adnak.
Amúgy az a felület amit látsz rajta, a gyári tükröződést csökkentő bevonat lenne. Egy jó hátlappal vagy akár fóliával a lekopása elkerülhető. -
taxy88
aktív tag
válasz
zerdelyi #8244 üzenetére
Nekem is sajnos foltos a lencse felülete. Én csak 80%-os alkohollal próbáltam, de nem jött le nekem se.
Szerencsére az enyém garanciás, épp múlthét szerdán adtam le, most várom...Igaz volt még más baja is , mint pl. ,hogy a hangszórók maximális hangereje, újkorához képest legalább a negyedére! csökkent.
Illetve nagyon sokszor azt vettem észre ,hogy csak jött az sms ,hogy nem fogadott hívásom volt. Volt, hogy a feloldottam a képernyőt,láttam nincs térerő és csak pár másodperc múlva talál hálózatot. Szerencsére ezt produkálta is a szervizes előtt is. Viszont a lencsét nem írta fel a hibajelentőlapra, csak hogy homályos képeket készít. Így ettől félek, hogy ahhoz nem fognak hozzányúlni. -
zerdelyi
tag
Sziasztok.
Tudom, hogy volt már szó a kamera lencse homályosodásáról, valaki írta is, hogy negyed órás körömlakklemosózással sikerült neki eltávolítani, én mégsem találok rá megoldást.
Szóval ugyebár némelyik készülék kamerájának üvegén valamiféle fátyolosság látható. Az enyémen is. Először azt hittem, fólia, de semmit sem tudtam eltávolítani. Egyesek szerint az üvegen van valami bevonat és azzal történik ez a baleset. Próbáltam mosogatni nitro higítóval, észteres higítóval, acetonos és acetonmentes körömlakklemosóval, de meg se moccan. A fotók pedig kicsit homályosak, attól tartok amiatt.
A készülék nem garanciális, szervizben nem cseréltetném ki a modult sok pénzért.
Szóval, ha valaki ismeri a jelenséget és tud is rá okos megoldást, sőt el is mondaná, az tök szupi lenne.
Köszi, üdv. -
Kérem a tisztelt aktív Z3C fórumozókat, hogy privát üzenetben küldjenek javaslatot a téma összefoglaló tartalmának bővítésére vonatkozóan. Amelyek biztosan belekerülnek a jövő hét folyamán:
- Zárt BL KK root
- Zárt BL L root
- L -> KK Downgrade
- KK- > L Upgrade
- TA (DRM) mentése
- DualRecovery telepítése
- TWRP használata
- Egyedi FTF készítése Stock romból (preroot + recovery + RICDefeat) (KK esetén)
- Custom (főzött) ROM lehetőségekHa valamit kihagytam volna, akkor privát üzenetben dobjatok rám egy emlékeztetőt.
Köszönöm!
-
McAdam6
aktív tag
válasz
muchacoado #4072 üzenetére
Rendeltem én is ilyen Ringke Fusion tokot, 4 nap alatt megjött Itáliából.
-
-Valinas-
senior tag
-
Wend
újonc
Sziasztok!
Max. hangerő növelésére tudtok valami egyszerű és működő megoldást?
-
A v5-ös is KK. Most nincs időm azzal szórakozni, hogy nandroid mentést toljak a meglévőről és feltegyek egy KK gyárit, majd arról a V6-ot, de szerintem működnie kell. Annál is inkább, mert tartalmaz kernelt a rom (stock KK), tehát ha zárt bootloader mellett töltöd fel, nullára wipeolt telefonnal is működnie kell(ene)!
Ha gondolod, küldd át milyen KK verzióra akarod rátenni, és felteszem 3 nap múlva én is ugyanazt és ráeresztem a V6-os Greatslont. Addig az akksi teljesítményét akarom sasolni.Egy friss bug amit ma találtam:
Automatikus Hívás rögzítés funkció nálam bekapcsolás után a dialer appot kifagyasztja. Ennek folyománya hogy a hívás nem kerül bele a híváslistába sem. Leteszteltem, ha a funkció kikapcsolva van, gond nélkül működik. Ha hívás közben kattintok a rögzítésre, akkor is FC-t kap a dialer.
Maga a Recorder alkalmazással van a gond, mert önmagában sem működik. Ez lehet hogy a wipe nélküli telepítés folyománya lesz, még tesztelem. -
waccamár
senior tag
válasz
forgonati #8224 üzenetére
Karcolódik persze, de nem egy radikális módon. Plusz nekem mindig volt egy kép a hátlap alatt.
A karcok gyakorlatilag csak akkor látszódtak, hogy ha levettem a tokot, és fény felé fordítottam. Amikor a telefonon volt a tok, akkor nem lehetett őket látni.
A Nillkin-ben az nem tetszik, hogy nem védi körbe a telefont. Ebbe a Ringke-be akárhogy esik le a telefon, nem ütődhet a készülék. Illetve a gomboknál ez az "active click"-es megoldás is tetszik, van visszajelzés, érzem, ahogy kattan a gomb, nem olyan, mint pl. a sima szilikonos tokokon, hogy erőből kell nyomni. -
válasz
forgonati #8224 üzenetére
Nekem az ilyenekkel egy bajom van, hogy "ráizzad" a hátlapra. Minden ilyen teljesen átlátszó tokom ilyen volt, ahol legjobban összeér a hátlappal, ilyen "vízjelek" lesznek, elég csúnya. Egy gyártó szilikon tokjainál van olyan, hogy picit berecézi a belső felét a toknak, így nem tapad a hátlapra, és nem okozza ez előbb említett jelenséget.
-
Tel Chi
tag
válasz
muchacoado #8213 üzenetére
Köszönöm szépen, de már túl vagyok rajta, egyébként nekem azután az LBL szerint ment minden mint a schaffhausen. Talán nekem ez tűnt a leg egyszerűbbnek.
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz
Damage401 #8228 üzenetére
A mikrofon zajszűrését is már próbálgattam, nem vállt be. De tök random csinálja, még nem jöttem rá, de: két hete megjött rá a 5.0.2 és aznap raktam fel egy hívásrögzítőt is. Aznap még nem volt semmi baj, pedig beszéltem sokat, viszont másnap már kezdte a hülyeségét. Én egyből a hívásrögzítőre gyanakodtam, pucoltam is lefelé. Olyan lehet, hogy mégis "maradt" valami utána?
-
Damage401
senior tag
válasz
Dudikoff. #8225 üzenetére
Szia,
Ha szemfüles vagy és körbeforgatod a készüléket, akkor 2 mikrofont találsz. Egy fent és egy lent. Ha Lolli van rajta és nem valami más módosított rom. Akkor egy gyári alap visszaállítás is elegendő. De előtte próbáld meg a - Beállítások> Hivás>Mikrofon zajszűrése- funkciót kikapcsolni és úgy tesztelni. Ha úgy se jó akkor egy alaphelyzet. Itt kiemelem, hogy a jelenlegi szoftvert teszi alapra. Tehát ha 5.0.2 lolli van akkor a visszaállítás után is az lesz, csak pucolt, helyreállított fájlokkal. Nem fog 4.4.4 KitKatre visszaállni.
Csak azért tisztázom, mert sokakban már felmerült ez a kérdés. -
Uuser
tag
válasz
-Valinas- #8223 üzenetére
XDA-n a MIUI ROM hozzászólásai közt említik. Van egy link is, ami ide vezet. Innen lehet letölteni a Yandex linkre kattintva.
Örülnék ha feltennéd, és megírnád a tapasztalataidat.Williamgrant : pont így mentem végig az installeren, azzal a különbséggel, hogy Kit-Kat alól telepítettem.
-
Dudikoff.
csendes tag
Emberek! A telefonnak csak egy mikrofonja van? Azaz sima beszédnél is ugyanazt használja, mint kihangosítva? Egy hét nyugalom után ismét előjött ma párszor a hiba, hogy a másik fél nem, vagy csak nagyon halkan hall. Kihangosítva viszont jól...
Lehet valamelyik nap nyomok egy wipe-ot, hátha az segít, vagy mit javasoltok? (Valaki vehetné a fáradtságot és googli testvér vagy a kereső emlegetése helyett, leírhatná, hogyan a legjobb teljesen takarítani: pl hangerő fel + bekapcsoló gomb, és ott mire, arra még sosem jártam....)
-
forgonati
őstag
válasz
bandras54 #8210 üzenetére
Ez az átlátszó tok nem fog baromira karcolódni amúgy? Írják hogy scratch resistant, de nem tenném rá az életem
Szerintem az első 2 hétben néz ki szépen, aztán megjelennek a hátán a karcok. Én a Nillkin Frostot javasolnám, remekül illeszkedik és recés a háta, tehát biztos fogása van és nem karcolódik össze-vissza, illetve ha karcolódik is, nem látni rajta.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Williamgrant #8222 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy honnan töltöttétek le? XDA-n nem találtam így kapásból. Közös letöltőoldala van? Bocsi.
-
Nincs, ráflasheltem a v5-re, hibátlan. Wajk kérdezte hogy wipe data esetén működik-e, és igen. Tehát nulláról és előző adatokkal is frankó.
Mivel nem először írsz hasonló problémát, javaslom ezekkel próbáld:
Mivel nálam a BL zárt, így Stock kernel, launcher miui, többi kivéve, gyári miui appokat kértem vissza, a spec cuccait nem.
Nekem nincs eddig battery drain, bugmentes. ;-) -
-HTC-
tag
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül dokkolóba való szűkítő betétet?
-
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #8219 üzenetére
Volt fent két napja.
Piszok mód melegedett a készülék már a böngészéstől is. Akku pedig rohamosan merült közben.
Nálad nincs ilyen gond ? -
Délután óta nyomom az új V6-os z3c miui-t, eddig rendben van. Gyors, smooth, pöpec. Akkuról pár nap múlva nyilatkozom. Akinek van kedve, tolja fel és segíthet bugot keresni! ;-)
-
Gez02
tag
Sziasztok!
valakinek sikerült elérnie, hogy a csengés közben lefordított telefon elnémuljon?
gravitybox-al próbálkozom, de nem működik -
muchacoado
aktív tag
válasz
muchacoado #8213 üzenetére
Ja és vannak jófajta előre pre rootolt kitakarított romok, aki nem akar azzal is kínlódni.
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Tel Chi #8195 üzenetére
Roothoz, Flashez, Rom telepítéshez ezeket kell átolvasni és összerakni magunkban a dolgokat:
Sony Xperia Z3/Z3 Compact Root [LBL]
How-to: root, keep and backup DRM keys, etc. [KitKat/Lollipops]
-
bandras54
aktív tag
hali! próbáltam már egy pár tokot a telefonra, de még nem találtam meg az igazit. Most ezt akarom kipróbálni:
[link]
Esetleg még vki? Csak, hogy jobban jöjjünk ki a száll. ktg.-ből. -
válasz
ViharVadász #8207 üzenetére
Jól tetted hogy felraktad, addig is védi a kijelzőt, míg nem kerül rá az üveg.
Az üveg felrakása előtt mindenképpen vedd le a fóliát a kijelzőről, jól tisztísd meg a kijelzőt és mehet rá az üveg. A levett fólia pedig kuka. -
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Végre én is boldog tulaja lettem egy ilyen telefonnak. Eddig nagyon tetszik, elképesztő érzés végre egy minőségi telefont kézbe fogni.Egy kérdésem viszont volna: a dobozban volt két darab védőfólia (egy az előlapra, egy a hátlapra). Ezeket felraktam, mert ami eredetileg rajta volt az picikét zavaró volt már számomra. Két hét múlva viszont terveznék venni vagy Nilkin vagy Ultimate Shield Tempered Glass-t. A kérdésem az volna, hogy ilyenkor az előlapi fóliát levegyem az előlapról, vagy rajtahagyhatom és úgy tegyem majd rá ezt az edzett üveget? Vagy hülyeség volt egyáltalán ráraknom a telefonhoz járt fóliát?
-
Freezee
senior tag
válasz
Williamgrant #8204 üzenetére
köszi,
Közben működik, de úgy néz ki lötyög a tálcában a cucc és ha ugy tolom be hogy egy picit is elmozdul akkor nem működik....
-
válasz
Freezee #8203 üzenetére
Vedd ki, törölgesd meg a simet, pattintsd bele a keretbe, és ellenőrizd hogy ha felülről (szemből) a Sony feliratot látod alul, akkor a fekete keret pöcke (bocs, hogy ennyire szakszerű vagyok
) lefelé néz betolt SIM mellett.
Ha akkor sem működik, másik simmel próbáld, majd vissza a Telenorhoz. -
Freezee
senior tag
Érdekes történt velem az imént.
Most sikerült cseréltetnem nano SIM -et a telenornál. Viszont berakom a készülékbe és semmi. Nem tudok hívni nem kér PIN kódot sem. Mi lehet a gubanc?
A leírás szerint raktam bele, [link] de meg se nyikkan.
Valakinek valami tipp? -
darvinya
titán
válasz
Williamgrant #8201 üzenetére
Mi?
Ők szokták frissíteni az összefoglalót is.
Nem egyszer csinálták.
Az hogy Modik, még ők szerkesztik. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest