- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #20099 üzenetére
Úgy tűnik nem a galéria apk val van a gond, azon kívül is egyre sűrűbben lefagy a teló. Lehet ki kellene próbáljam valamelyik custom romot
. Pedig úgy éreztem ez lesz az első telefonom amelyiken megmarad a gyári rom
.
-
PACSA75
őstag
válasz
Chris Kiki #20092 üzenetére
6 os MM gyáriban a galéria bugos
. Időnként lefagy, de ha diavetítést használom akkor viszont minden alkalommal.
-
ottesz
aktív tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne,hogy headset használatkor ha hívnak nagyon halk a mikrofonom .Csak akkor hallanak ha szinte bekapom.(más headsettel is olyan)
-
Mircinko
senior tag
Üdv, újra itt!
-
Lacka89
aktív tag
SAMSUNG Micro SD Memory Card 16G 32G 64G MicroSD Cards SDHC SDXC Max 48M/s EVO 32GB 64GB C10 TF Trans Flash Mikro Card C6 8G
[link]Hi
Szerintetek ez jo a telefonhoz? Kitudja hajtani? Illetve ez jo akar 4k videok felvetelere? Köszi
-
benjonino
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Lehetőségem lenne megvenni egy Telekomtól vásárolt z3 compact telefont. Előélete: (eladó szerint): 2014.októberi, de idén július 7-n volt szervízben ( wifi nem működött ), ahol fődarab cserét csináltak ( ez T által papírral igazolt, amit láttam is ). Ez azt jelentette, hogy kapott egy új készüléket a tulaj, amit most felajánlott nekem megvételre. 60-ért kínálja ( mindenki másnak 65.
). Minden tökéletesen működik, csilli-villi. Amit furcsállok, hogy a legújabb droid van rajta (6.0). Lehetséges ez, hogy most már legújabb droiddal adják ki a kezükből az új készülékeket?
További kérdésem még az lenne, hogy mit vizsgáljak meg rajta? Van valami esetleges típushiba, amit már most idejekorán fel lehet fedezni rajta?
Nagyon köszönöm előre is a segítséget! -
Pistike1985
aktív tag
válasz
Williamgrant #20078 üzenetére
Ahogy olvasgattam nem tökéletes. Régen nem voltak ilyen bugosak a miuik.
Kihagyom inkább.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Pistike1985 #20077 üzenetére
Ezzel próbálkozhatsz, nem követem már régóta mi van vele.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Williamgrant #20076 üzenetére
Felejtsem el?
De van olyan Miui amit érdemes feltenni? És ez esetben él a többi kérdésem is.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Pistike1985 #20075 üzenetére
Felejtsd el
Azt is wajk segítségével hegesztettem és nem foglalkozom már vele.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Williamgrant #20073 üzenetére
Mindemellett kipróbálnám a Miuid is. Minden működik rajta, vagy van valami bug? Erre feltehető, vagy vissza kell mennem Kk-ra? Zárt bl-en is megy?
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Williamgrant #20073 üzenetére
Pl nekem a slimmel voltak térerő gondok, ezzel jobbnak érzem, testreszabhatóbb. Persze az xposed meg a többi okosság feltehető a slimmre is, de ebben sok olyan van alapból ami nekem tetszik. Újabb képernyőzár, az alsó gombok mérete színe illetve plusz 1 gomb hozzáadható, az értesítési sáv is variálható például a teljesség igénye nélkül. 291-es, tehát újabb. Hozzáteszem nem lehúzni akarom a slimmet,nem mondtam hogy az rossz. Csak nekem jelenleg ez "klasszisokkal" jobban tetszik ez.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Pistike1985 #20063 üzenetére
Kifejtenéd hogy miben érzed klasszisokkal jobbnak?
-
válasz
Williamgrant #20060 üzenetére
Köszi!
Feldobom akkor ezeket.
Miért kell mind a három?
Mert szerintem nem normális hogy heti 1x ezt műveli a telefon.SU bináris frissítéssel miújság legyen?
-
Wajk
addikt
válasz
Pistike1985 #20068 üzenetére
bocs az "idézőjelbe" gondoltam
amúgy csak infó jelleggel nondtam, mindenki azt használja mai neki és a készülékének a legmegfelelőbb. Én nem találtam azért gyúrom magamnak... -
Wajk
addikt
válasz
Pistike1985 #20063 üzenetére
pedig az enyémből lopta ki a dolgokat, szóval nem menekülsz
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítségét, végül maradtam a gyári 6.0.1-es ROM-nál és kézzel kiszuperáltam belőle mindent amit nem kell, hálózatkeresés maradt automatikus (roamingolok állandóan), adatbarangolás bekapcs, de mobilhálózat csak akkor ha nagyon kell, hálózat típusa HSPA 3G (mégse csak GSM 2G), fekete háttér-téma, automatikus fényerőszabályozás, sok telefonálás, napi egy óra wifi, netezgetés, 3 napos készenléti üzemidőt elértem 3 óra 24 perces kijelző idő mellett. Remélem eztán így is marad -
Beladon
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült ma összetörni a z3c-t. Hátlap pókhálósra, kijelző látszólag nem sérült, de 2 ponton lilás árnyalatban tündököl bekapcsolás után illetve a sim ajtót sem lehet rendesen bezárni mivel az ütéstől kicsit eláll. Kérdésem milyen költségekre kell számítanom cordonba küldés után? Egyébként működik a készülék. Garancia van biztosítás nincs, de nyilván ez nem garanciás ügy.
-
-
Sziasztok! Slimm2.2 van a telefonon. Azóta heti szerintem egyszer teljesen lefagy, és csak a Reset gomb segít. A SubarSU feldobálja hogy SU binárist kell frissíteni, ezt meg kell csinálni?
Másnál nincsenek ilyen fagyás gondok? Mellé pedig természetesen tűz forró a telefon.Köszi
-
szabacsik
őstag
válasz
Janaboy #20054 üzenetére
Érdekes. Nálam pont az 5.0-án volt lakásban is GPS-jel 2.2-óta csak ha kilógatom az ablakon. Annyira mondjuk nem zavar mert szerencsére lakásban ritkán tévedek el és ezt leszámítva max nagyon fás helyen elveszti egyszer egyszer a jelet, de stabil utána.
Engem is érdekelne mitől lehet mert ha valami egyszer volt jobb akkor miért ne próbálnám meg elérni megint azt az állapotot -
AtHoS
nagyúr
válasz
Williamgrant #20047 üzenetére
Mióta SliMM verzió van a készüléken nem bootol recoverybe, mindössze újraindítja a telót, így a led zölden világításakor a hangerő le gomb megnyomásával ugrok TWRP-be
-
Janaboy
veterán
Slim 5.0
Gps: nagyon pontosA lakasban megis nehezen talal poziciot, a gyari rommal nem volt ilyen gondom.
Mi lehet a kinja?
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Pistike1985 #20052 üzenetére
Érdemes kipróbálni, jól működik. Az xposedet is érdemes felrakni, úgy igazi az élmény. Testreszabható szinte minden. Tetszik. Remélem hosszútávon is megbízható lesz.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok, ezt ma találtam. Jónak tűnik, meglesem, már bootol a teló.
http://forum.xda-developers.com/z3-compact/development/rom-xperia-performance-max-dark-fury-2-0-t3435609 -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20047 üzenetére
Nekem sosem működött valamiért
Helyette a TWRP Managert használom, igaz csak arra, hogy recoverybe lépjek. Magát a twrp-t nem telepítettem (van a menüjében ilyen opció). Tökéletesen teszi a dolgát. -
ViSAS
senior tag
válasz
holozis_HUN #20048 üzenetére
Szintén, ebankolás közben használom a legtöbbet.
-
válasz
Dr. 444Hertz #20043 üzenetére
PCC-vel sikerült visszaállítani
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #20046 üzenetére
Így sokkal egyszerűbb összeadni, szorozni/osztani sth, mint ki be ki be lépkedni a számológépbe... Szerintem jó cucc, én szeretem
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Pistike1985 #20044 üzenetére
NDR utils appot tegyél fel, és ott lesz egy Reboot to Recovery menü.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
holozis_HUN #20040 üzenetére
Ha megszokod a task váltót, akkor felesleges. Márpedig évek óta azt szokjuk.
-
válasz
Pistike1985 #20044 üzenetére
Elvileg a bekapcsoláskor a SONY logó megjelenésekor zöld LED kíséretében rezeg egyet a telefon.
Ha a zöld fény megjelenése után azonnal megnyomod a lefelé hangerőgombot, megjelenik a TWRP. -
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Feltettem a Slimm 2.5-t, de nem tudom hogy lehet belépni a recoverybe. Feltettem 2 fajta recovery reboot programot is, le is fut, újra is indul, de a rendszer indul, nem a recovery. Mi lehet a gond?
-
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Slimm rom van a telómon (ami kíválóan működik, nem vele van gond).
Ha gyári romra szeretnék visszaváltani, elég, ha flashtoollal rárakom pl. a gyári MM-t?
(A kérdés alatt azt értem, hogy twrp meg root ellenére működni fog-e egyszerű flashelés után a készülék, vagy kell valamit előtte csinálni? Nem baj, ha elveszítem a root jogot.) -
unravel
őstag
válasz
holozis_HUN #20040 üzenetére
amíg megvolt a small apps, akkor is a teljes képernyős calculatort használtam.
-
unravel
őstag
ITT egy screenshot a fölösleges small apps nélkül
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #20025 üzenetére
-
gyerecske
senior tag
Slim 5.0 Rom felrakàsa utàn nem működik az SMS szolgàltatàs,sem fogadni sem küldeni nem tudok.Ilyenkor mit kell beàllítani?
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
lecsokolbi #20026 üzenetére
Nem csináltak vele semmit mert rossz azonosítóval vette fel a gyerek
Felajánlott az üzletvezető 5000 jóváírást de lüktetett elég rendesen a halántékom. -
bajzal
őstag
Amikor szervizben van a telefon, akkor meghosszabbítják a garanciát annyi idővel amennyit bent volt? Mert olvastam olyat, hogy sokaknak meghosszabbították, de nekem ott hevert náluk 6 hetet és 1 nappal nem hosszabbodott.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
gyantaszuz #19726 üzenetére
Hátha érint valakit. Tegnap hívtak a szerviztől, Z3C kijelzőcsere 46200 Forintban állt meg.
Bár nem említették, hogy azon kívül cserélnek-e még valamit, de a készülék működőképes volt a leadás pillanatában. -
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #20030 üzenetére
Ja annyira nem zavar, mert igy is eleg jol birja. Chrome ,viber, messenger , neha egy egy kép,torrent 1-2 film letoltes egy nap. Plusz telefonalas. Csak eddig nem volt ott mint fo fogyaszto. Koszi
-
Barkag
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, páromnak van egy z3 compact telefonja ami az elmúlt hetekben kb 2-3 hétben néha furcsán viselkedik. 2 hete kiírta hogy nincs bent sim kártya pedig benne volt ki lett kapcsolva majd be ugyan ezt írta ki lett véve a sim kártya egyet kettőt bele fújtunk a helyére hátha valami kosz menet be amitől nem érzékelte, ezzel ez megoldódott. Mindig fel van hangosítva a telefon és 1 hete hiába volt full hangerőn nem csörgött ezt egy ki be kapcsolás megoldotta. Kb 1 hete néha néha azt csinálja hogy a kijelző egyik fele egy két árnyalattal sötétebb. Megkérdeztük a helyi telefon szervizest ő kijelző cserét javasol. Én inkább valami szoftveres hibára gyanakszom, de az a kijelzőt nem magyarázza, bár láttunk már egy két érdekes dolgot. Találkoztatok már hasonlóval esetleg mit ajánlanátok? Válaszokat előre is köszönöm -
Armahun
addikt
válasz
lecsokolbi #20026 üzenetére
Csütörtök délután adtam be a szerverbe, hétfőn 10 körül jött az sms, hogy lehet menni érte.
Cserélték a kijelzőt. -
lecsokolbi
aktív tag
Múlt héten vitték fel a boltból szerdán. kijelző vagy és érintő cserére. Előbb jött az sms, hogy átvehető.
2-3 munkanap alatt kész? Ma már nem jutok el érte, kissé szkeptikus vagyok, hogy most örülnöm kellene e. -
Armahun
addikt
válasz
holozis_HUN #20023 üzenetére
Nekem is az alkalmazások között a fő fogyasztó a google.
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #20020 üzenetére
azt amit leirtak megoldaskent, kivenni a pipat a supersu-ban a beallitasokban onnan ahol irtak. mashogy sikerult csak megoldanom, most mar ment rendesen viszont sajna nehany regi mentesem odaveszett
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Williamgrant #19988 üzenetére
Jelenleg jónak tünik, persze ha előjön valahogy dokumnetálni kell, mert a szervizben szeretik megoldani egy két hétig tartó rendszerfrissítéssel.
-
Mostly Harmless
tag
-
törölt tag
Tudom hulye kerdes de, esetleg egeszen veletlenul nem jatszik valaki a CSR Racing 2-vel? 5.1.1 .232 build androidon folyton crash-el az 1.5.0 frissites ota. Ezt szeretnem valahogyan megoldani, esetleg ha valaki 6-os androiddal jatszik rajta leirna a tapasztalatat? Koszonom
-
törölt tag
Hát nem tudom. Miután feltettem az 5.1.1-et. 232 build, azóta használtam többször is. Most akarom feltenni a legutolsó verziós 5.1.1 et asszem. 264 build, mert egy játékom folyton crash-el hátha attól megjavul de most hirtelen nem jó, pedig se fw-t se semmi mást azóta nem valtoztattam...
-
unravel
őstag
válasz
gyerecske #20005 üzenetére
Az SD kártyára kell tenni a slim 5.0 zipet.
utána:
Dual Recovery(B) Combined(/B) telepítése1. Ha még nem rootolt a telód, akkor annak kell lennie.
2. USB Hibakeresés legyen bekapcsolva.
3. TA mentésed legyen!!! Ha nincs, TA backuppal kezdj.
4. A LockedDualRecovery mappában elindítod az Install.bat fájlt.
5. 1-es menüt válaszd.
6. Megáll a telepítő hogy addig ne nyomj semmit míg nem engedélyezted a root jogot a telón.
Ha jön fel engedély kérő ablak akkor engedélyezd, ha nem, azzal sincs semmi gáz, nyomjad nyugodtan a billentyűt.
7. Safe Reboot lesz a telfonodon, és a TWRP-vel indul. Reboot buttonra katt, majd System.ha elindult a TWRP, akkor:
-INSTALL
-be kell tallózni a zip filet
-"Swipe to Comfirm flash"
-ha elkészült akkor Reboot system...kész
itt egy kép [link] -
gyerecske
senior tag
A root úgy néz ki sikerült, a Rom felrakásnál tartok.
A flashtool használatát leírná valaki lépésről lépésre? "Root Access Allowed" , de utána elakadtam
ezt töltöttem le: "D5833_23.4.A.1.264_R12C_SLiM_5.0.zip"
Ki kell tömöríteni?A flashtool ban nem jelenik meg a villámra kattintva, akárhogyan próbálom -
AtHoS
nagyúr
válasz
#31757056 #20001 üzenetére
Elképzelhető, hogy az 5-ös lollinál bevezetett új fájlkezelési API miatt dobja a hibaüzenetet. Persze ez minden programot érintett, így frissíteni kellett őket a fejlesztőknek, hogy az új API-t használják, de ugye engedélyt is kell adni az APP-nak, hogy hozzáférhessen a külső SD kártyához.
-
törölt tag
Üdv. Valaki használ titanium backup-ot? Pár hónapja nem használtam de most kellene csinálnom backup-ot mielőtt újabb fw-t teszek fel de leáll olyan hibauzenettel hogy nincs tarhely pedig 30 giga szabad helyem van az sd kártyán. Valaki esetleg tudja mi erre a megoldás? Supportnak már irtam még várom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync