Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
válasz jozso1989 #12762 üzenetére
Ha már az ájfónról van szó:
A szervizes fószernak, aki cserélte a telefonom csörgött az iphone-ja, és egyszerűen nem tudta felvenni, nem érzékelte az érintését, szóval diszkréten visszatette a zsebébe.
Szóval azért vannak gondok ott is.LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
Nekem sem megy a root. Úgy csináltam ahogy az első hozzászólásban van. Valamit máshogy kéne?
Vagy az csak 12.0.A.2.245-es firmware-re jó? Mert én már frissítettem 12.0.A.2.254-re.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
Hù nekem bejön ez a stamina mód. Egy éjszaka alatt (este 10-től reggel 9-ig) tehát 11 óra alatt 1%-ot merült. Csak az orát raktam be a kivételek közé, mert féltem hogy nem ébreszt majd reggel.
-
formengil
tag
Nem tudom miért kell ennyire ráizgulni egy frissítésre. Tudjuk hogy lesz, az hogy most december 30-án vagy január első hetében, nem tök mindegy?
El sem hiszem, hogy valakinek nincs jobb dolga az ünnepek alatt, mint ezen nyavalyogni. Pezsgőt, tűzijátékot vettetek már? Ha igen, akkor nyomás, segítsetek sütni az asszonynak.
Ha nem foglalkoztok vele, sokkal hamarabb jön az a 4.3.
-
formengil
tag
Sziasztok!
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy PowerAmp alatt is villogjon a ledsáv?LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
És azt nem lehet beállítani valahogy, hogy ne kérdezzen folyton, amikor be akarom kapcsolni a mobilnetet?
[ Szerkesztve ]
-
formengil
tag
válasz counterbill #15205 üzenetére
Elég sokan váltottak Idol S-re is.
Én is a kettő között gondolkodtam, de úgy voltam vele, hogy ha engedik SP-re cserélni akkor inkább ez. Nem bántam meg!LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
válasz callmeakos #15232 üzenetére
Én most rendeltem hozzá e-bayről valami matt fekete szilikon tokot. Az s-line nekem sem jön be. Amúgy ha jól láttam van hozzá márkás is, Nillkin, Imak tuti hogy van. Meg mindenféle mintás is.
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy mióta a GXI keretét összekarcolgatta a kemény tok, azóta csak szilikont veszek, akkor is ha attól ormótlanabb a telefon.
-
formengil
tag
válasz Crvsh3R #15340 üzenetére
Én tegnap rendeltem egy ilyet: [link]
Remélem jó lesz.Amúgy nekem Grand X IN-en TPU tok volt, és nagyon bejött. Az egyetlen hátránya hogy nagyobb, vaskosabb tőle a telefon. De ilyen szempontból a kemény tok sem sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
formengil
tag
válasz oliwire #15872 üzenetére
Szerintem fogkrémmel nem érdemes próbálkozni. Vagy bemattul tőle az üveg, mert tele lesz hajszálkarccal, vagy a mély karcba beletapad, és ezentúl szép fehér lesz az a karc. Persze lehet hogy tévedek.
-
formengil
tag
Hát a 60 napba még beleférnék, a 30-ból már kifutottam. De akkor is lehet ilyet, ha én másik telefonról cseréltem erre? (konkrétan Grand X IN-t vittem vissza, és mivel nem volt cseredarab, cserélhettem másra)
-
formengil
tag
válasz counterbill #16904 üzenetére
Értem, köszi! Az honlapon ízt írják, hogy 60 napig lehet megkötni, szóval, akkor lehet hogy befizetek, egy Alap Plusz csomagra.
-
formengil
tag
válasz raziel01 #16909 üzenetére
Ezzel nincs probléma, vigyázok rá mint a hímes tojásra. De bármikor beüthet a gebasz, hogy leseik vagy ne adj isten vízbe esik.
Szoftveresen is ellenőrzik a telefont ilyenkor? Mert root az van.
-
formengil
tag
válasz counterbill #18109 üzenetére
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a gyári Biztonsági mentés/visszaállítás appal elmentem az üzeneteket, névjegyeket stb, akkor ha SUS-al újrahúzom a telefont, utána vissza tudom állítani a dolgokat ugyanazzal az appal?
Ma még várok kicsit, hátha kijön az update, de ha nem akkor újrahúzom a telót, mert valami nem stimmel, elég sokszor megakad a rendszer.
Bocsi, nem válasz akart lenni, hanem új hsz.
[ Szerkesztve ]
-
formengil
tag
válasz counterbill #18111 üzenetére
Rendben, köszönöm a tanácsokat!
A Titanium nálam alap app, azt rakom fel először egy telóra. Szóval az appokkal nem lesz gond.
Köszi még egyszer!Max délután 5-6-ig várok a frissítésre, aztán nekiállok.
A SUS-ban valami javítás vagy ilyesmi néven van az újratelepítés ugye?LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
válasz anderledani #19181 üzenetére
Nem tudom miért siettek ennyire. Én is kíváncsi vagyok, de pár napon belül szerintem kiadja a T is. Addig már tudok várni, és akkor nem kell build.prop-ot átírogatni, meg mókolni, hanem tiszta lesz az egész.
-
formengil
tag
válasz AeSDé Team #19205 üzenetére
Én is kipróbáltam, a jelenlegi gyári rommal működik a Play.
[ Szerkesztve ]
-
formengil
tag
válasz counterbill #19231 üzenetére
Nálam 1 seedert ír. Te vagy az?
Meg hátralevő időnek 6óra 43-mat.LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
válasz AeSDé Team #19247 üzenetére
Biztos én vagyok szerencsétlen, de hogy kell erről az oldalról letölteni?
-
formengil
tag
válasz AeSDé Team #19331 üzenetére
Nekem a flashtool csak úgy működik rendesen, ha csak akkor dugom rá a telefont amikor kéri, és amint felvillan a zöld fény, egyből elengedem a gombot.
-
formengil
tag
válasz AeSDé Team #19372 üzenetére
Pontosan ezt írtam én is.
-
formengil
tag
Szerintem semmi gond nincs vele. Nyilván mivel sima tft, ha teljesen oldalról nézed, akkor invertálódnak a színek, de úgy már amúgy sem látnád. Nagyobb szögben megdöntve már romlik a kép, de ezek olyan szögek, amiben én legalábbis nem szoktam használni a telefont. Általában szemből nézel rá, max pár fok hajlásszöggel felülről, alulról, oldalról, és ilyenkor még teljesen jó a kép.
-
formengil
tag
Na feltettem én is és nekem eddig nagyon bejön. A wifi sokkal erősebb nálam, a színek szebbek, az animációk nagyon szépek, gördülékeny a rendszer nagyon. A ramkezelést még nem próbáltam.
A playről én se tudok letölteni, bár érdekes mert két alkalmazás erejéig megjavult. Szerintem nem nálunk van a hiba.LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
Elvileg 4.3-ban van lockscreen widget funkció ugye? Az működik itt? Mert én nem találom hogyan kellene.
[ Szerkesztve ]
-
formengil
tag
Ha jól értem amire gondolsz, akkor bemész a névjegyzékbe, megnyitod azt akit ki szeretnél tenni, és jobb felső sarokban a 3 pontra böksz, ott meg Elhelyezés a kezdőképernyőn.
Ha nem erre gondoltál bocsi.
-
-
-
formengil
tag
válasz l.skywalker #20235 üzenetére
Áldott legyen a a neved. Jól elrejtették.
-
formengil
tag
Sziasztok!
Van már valami rendes root zárt BL-es 4.3-ra?LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
válasz jety91 #25770 üzenetére
Először is szeretném megköszönni a munkád, kb egy hete használom a CMX-et, és nagyon tetszik.
Ha már így megkérdezted, hogy mire lenne még igény: neken például nagyon tetszene a gyári gyorsbeállítások panel (amit fentről lehet lehúzni, nem tudom hogy ez e a rendes neve. ) meg nekem a gyári feloldó tetszett nagyon.
Nem tudom ezek mennyire megoldhatók, de gondoltam leírom.LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest