Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KüLÖNc
tag
válasz werszomjas #5312 üzenetére
Én ugyan nem P-ről váltottam, sokkal kisebb telefonom volt, 3,7-es, és én is féltem, hogy nem fogom megszokni vagy kényelmetlen lesz, de! Pozitívan csalódtam, ugyan nem vagyok tepsikezű, olyan közepes méretű lehet a kezem, de nagyon jól kézre áll, nem kell erőlködnöm, simán használható egy kézzel is.
-
California1
őstag
válasz werszomjas #5312 üzenetére
Hi, nekem volt P telom..... Mivel elég nagy a kezem nekem az SP méretével sincs problem,az akksi jobb az SP-ben (kb) ugyanolyan használat mellett
-
surgyi
senior tag
válasz werszomjas #5817 üzenetére
Teljesen igazad van. Megmondom őszintén, nekem az L formája megnyerőbb...igaz az SP-nél ott a fém keret, de az az alsó "LED sáv" nekem már túl sok talán.
Minden esetre a szintetikus tesztekben nagyon brillírozik az SP. -
Huma
addikt
válasz werszomjas #5896 üzenetére
Biztos nincs jobb ingyenes alternatíva?
más:
Zenelejátszóban lehet könyvtár szerint lejátszani a zenéket? Mert találtam mindenféle lehetőséget csak ezt nem. Total Commanderrel tudtam csak így lejátszani de az elég fapados.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
BRIKLY
veterán
válasz werszomjas #6163 üzenetére
Ez oké,de ha kapott belül vizet akkor hiába várok a rizsre,mert ugye az akksi benne van..
Ismerem a témát, hajszárító stb eszembe sem jut, tudom hogy nem szabad.
Itt a kérdés az,hogy hol lehet a beázás jelző, mert ha azon a részen ahol látom is hogy vizet kapott akkor inkább szétszedem,és úgy rakom rizsbe..(#6165) counterbill: Ennél ilyen nincs sajnos. vagy maga az OFF gomb lenne az? nem hinném hogy arra ragasztották volna..
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz werszomjas #6189 üzenetére
Azt passzolom ,de minek akarnad lemosni? :-) nem latszik hogy be van fujva vele.De biztosan le lehet szedni valamivel amugy ,ennyire nem astam bele magam,viszont nem olyan huzos az ara kb 5000 huf ,es ha lenne egy gsm boltban egy ilyen kezeles ami kb 1000 huf ,es tartana par honapot rajta, en biztosan megfujatnam 2-3 havonta :-)
Chab7: alcatel 997d-rol valtottam sp-re es azon gyarilag volt ilyen cucc es honapok alatt nem jott le,hasonlo lehet ez a spray is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest