Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
nolika #33208 üzenetére
Fogalmam sincs, én itt hallottam róla, nekem win7 van. De szerintem jobb egérrel hosszan és ott keress valami ilyet
Embe: de igen, csak tesztelés alatt áll
hogy legyen egy kis Sony dev beütésünk. Aztán majd 2 hónap múlva kiadjuk a bugos verziót, hogy vigyétek inkább a z86-ot
-
PAINfájdalom
aktív tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
nolika #15099 üzenetére
hááát... lenne egy oldal pont a munkámhoz, amit de jó lenne betölteni, és a chrome is megroggyan picit, de a firefox egyenesen használhatatlan. Tetszik, ha sok kiegészítő, szép felület, könnyebb kezelhetőség jár a firefox mellé, de csak pont az nem megy, ami pedig nagyon kéne
Nem gáz, mert megnyitom chrome-ban, de most kötök még egy kompromisszumot. Kötöttem egyet, amikor félretettem a Real racinget, pedig a telón minden fut, mindent visz, odabasz a pontszáma stb stb. A Fierfoxról mindenesetre nem mondok le, nekem jobban tetszik, azonnal kézre állt a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Update 05.19 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest