Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
roKas
tag
Sziasztok! Már egy éve elromlott az SP-m (az USB-vel lett valami,de nem javítható) ezért már régen nem jártam erre. Most a feleségemnek akartam egy okostelefont végre és szereztem egy törött SP-t 10K-ért.Átraktam az alaplapot az enyémbe és mivel nyitott volt a bootloader, mindjárt ráraktam a legújabb cm-14.1-20161123-NIGHTLY-huashan romot. Egyszerűen hihetetlen ez a kis teló!! Igaz még nincs rajta ezer app, de azt látni, hogy 7.01 android van a telefonon és pörög forog a rendszer , akadás, fagyás nélkül... ez igazán szívet melengető érzés. Mindig szerettem ezt a készüléket és azt tartottam róla, hogy direkt nem adtak ki hozzá normális kernelt a gyárból, mert túllőtték a hardvert akkortájt az árhoz és akkor hogyan adnák el a következő generációt?. Tehát csak azért írok, mert ha más is érez egy kis nosztalgiát, és sikerül nyitható készüléket-akár alkatrészként -szerezni, érdemes elbíbelődni vele, második telónak, vagy csak azért, hogy villoghass az új rendszerrel nagyon megfelelő!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest