Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonyos2
újonc
Azt olvastam, hogy a 4.3-nál állítsam be az: animáció léptéke, ablakanimáció mérete, áttűnési animáció méretet 0.5-re a Beállításokban a "Fejlesztői lehetőségeknél", nos én sehol nem találok beállításon belül olyat, hogy fejlesztői lehetőségek. Ebben tudna nekem valaki segíteni, hogy hol találhatom meg.
Előre is köszönöm. -
counterbill
senior tag
válasz
jety91 #29544 üzenetére
Elején nézek ,hogy ez nem is rossz aztán jönnek az autók hát huuuuu nem semmi.
Próbáld ezt használni videóra. Cinema FV-5
Ebbe mindent lehet állítani felvétel közben (iso fehéregyensúly). Elvileg a felvett hang erősségét is. -
Maacaw
tag
válasz
kormi21011 #29545 üzenetére
A .201-es frissítés az mindenképpen 4.3-as frissítés, mert egy buildszámhoz (mint pl. a .201) csak egy Android verzió tartozhat. A 4.1.2 és a 4.3 között csak működés szempontjából van különbség igazából. Ha jelenleg 4.1.2-őd van, és nem működik megfelelően, akkor Sony Update Service-vel rakd újra a telefonodat, teljes törléssel. Így minden készüléken tárolt adatod törlődik, de jó esélyed van rá hogy jobb lesz a telefonod. A Sony Update Service-t pedig egyszerű használni, minden utasítás egyértelmű, magyar nyelvű.
jety91:
Valaki próbált videózni már eléggé zajos környezetben?
Régebben jozso kolléga próbálkozott vele...Neki is szörnyen sikerült (legalábbis elég rosszul) emiatt is volt kicsit kiakadva itt a fórumon (nem tudott vele koncertet rögzíteni)
-
bala6120
senior tag
Bagyusz
Eddig nagyon jó az új SlimKat. Most ART-tal használom BANKS minimal gappssal.
Köszi. -
amisis
aktív tag
CE1 4.3 mam van, a pureXPERIence telepítésének mi a menete?
Előre köszönöm. -
kormi21011
csendes tag
Na,srácok!Nyugodtan kezeljetek úgy mint egy hülyét.De tényleg.Én a kocsikhoz értek de a telefonokhoz nem.Arra itt vagytok ti.Ezért kérdezek tőletek.Viszont azt utálom hogy a telefonom nem úgy működik ahogy elvárnám (szerintem jogosan).De szeretnék tenni ellene valamit. (hamár a szervízben nem hajlandóak)Mi a különbség a 4.2.1 és a 4.3 között?? és mind a kettőre ugyanaz a frissítés?Mert az enyémen 4.3 van és ahhoz is a .201-es frissítés a legújabb.
-
jety91
őstag
Valaki próbált videózni már eléggé zajos környezetben?
Én ma próbáltam videózni először a telefonnal és ez lett a végeredmény: [link] (0:10-től)
Tény hogy én is fél napra süket lettem szinte, de azért durva hogy ennyire torzít a telefon mikrofonja
-
tomp
félisten
válasz
peti0017 #29534 üzenetére
"Vagy direkt az a cél, hogy tönkretegyék a telefonokat, hogy újat vegyünk?"
Igen, csak más gyártótól!
Lehet vissza kell menni a kernel alapjához és újra írni az egészet, hogy ne villogjon. Passz. Jó lenne még ebben a hónapban megkapni a javítást...
A "zseniális szakemberek" olyan profik, hogy kiadták villogó hibával a Z és Tablet Z frissítést is. SP-re ezek után miért ne adták volna ki villogva?
Vagy a change logba írták volna bele, hogy a villogó kijelzőre hamarosan kiadunk egy fixet...Amúgy a .201-es rendszer nagyon gyors. Pörög, nem laggol, szuper. Csak a kijelző... Ha lassú, ajánlott egy Sony Update Service-el újrarakni tisztán a rendszert.
-
amisis
aktív tag
a PureXPERIence romban a képernyőzár az már az újfajta vagy még a régi redőnyös?
-
peti0017
csendes tag
válasz
AeSDé Team #29536 üzenetére
Hát igen, ha ezt előre tudom, utána olvasok, mielőtt frissítek. Sajnos én csak egy egyszerű felhasználó vagyok, nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz. Talán a 4.4-es kitekat vagy kitkat
segítene, de arról meg azt olvastam, hogy a Sony nem tervezi az SP-hez...Úgyhogy megpróbálom 4.1-re vissza tenni, csak nem tudom hogy kell.
Ja, olvastam egy hozzászólásban, külföldi oldalon, hogy valakinek a frissítés után ugyanúgy elkezdett villogni a kijelző, elvitte szervízbe, ott azt mondták, hogy hw hibaés cserélték az érintőpanelt, meg a kijelzőt és azóta megjavult. Akkor ezek szerint olyan frissítést írtak, ami nem kezeli rendesen a régebbi paneleket? Nekem 6-os panel van benn, valami kódot beírtam a tárcsázóba és megnéztem.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
peti0017 #29534 üzenetére
...és az a legjobb benne hogy ez már a 2. változata a 4.3-as romnak, amin eleve hónapokig ültek
Sajnos nem igazán törődnek az SP-vel, beígértek valami javírást, majd egyszer kijön. Szerintem tedd vissza a 4.1-et, eddig az volt a legjobb gyári rom.,,Annyi android zseni van, és nekik sincs ötletük?" De van, persze csak ha érdekelnek a custom romok. Szerintem megéri cserélni a gyárit.
-
peti0017
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Sony Xperia SP telefonomon 4.1.2 verziójú szoftver futott, minden rendben is volt, majd jött egy üzenet, hogy új frissítés érhető el (12.1.A.1.201 ), gondoltam frissítem, biztos jobb lesz.
Hát, nem lett jobb
, szerintem inkább lassabb lett, de még ez alapvetően elviselhető lenne, de valakik jól el***ták ezt az új frissítést ! Azóta villog a kijelző, kis mértékben ugyan, de bőven zavaró így is. És ezen az autó fényerő kikapcsolása sem segít.
Nevetséges, hogy ilyen "zseniális szakemberekre" van bízva a frissítés elkészítése, akik nem értenek hozzá. Meg azt sem értem, hogyan engedhették így kiadni ezt a frissítést. De most komolyan, ennyi erővel egy rohadt vírust is letölthettem volna a frissítés helyett. Vagy direkt az a cél, hogy tönkretegyék a telefonokat, hogy újat vegyünk? Annyira azért nem olcsó...A neten keresgélve tapasztaltam, hogy rengeteg embert érint ez a kijelző villogási probléma. Azonban senki sem tudja, hogyan lehet orvosolni, mindenki csak találgat, hogy próbáljuk meg ezt, meg azt. Azt nem hiszem el, hogy ennek az oka nem deríthető ki, vagy véletlenül programozgatott valaki, aztán így sikerült?
Mi a véleményetek, mit lehetne tenni? Ha a szoftver hibája okozza, miért nem javítható? Annyi android zseni van, és nekik sincs ötletük? Azt is hallottam, hogy aki visszafejlesztette 4.1.2-re, annak is benn marad a villogás. Kutya kötelessége lenne a gyártónak kijavítani a hibát, elvégre nem én tettem tönkre a telefont, hanem a rohadt frissítésük. Ha meg erre nem képesek, vegyék vissza a telefont, veszek rajt más márkát.
-
bagyusz
őstag
válasz
kormi21011 #29531 üzenetére
Én javaslom, hogy várd meg a köv frissítést.
-
bajzal
őstag
válasz
kormi21011 #29531 üzenetére
Inkább ne, szerintem jobb a jól bevált 4.1.2
-
kormi21011
csendes tag
Merjek frissíteni .201-re? Mi a tapasztalat?
-
bagyusz
őstag
válasz
norbert1998 #29529 üzenetére
Ami nem vagy nem jól ment kitkat alatt az most sem fog, csak a boot folyamatokon csiszoltam.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
bagyusz #29012 üzenetére
ez a tegnapi update mennyire javít a stabilitáson? már nem dobál ki mindenből?
a kinder surprise tetszett, és most esett le, hogy visszanéztem, hogy mit szimbolizál az a futkosó fénycsík a felirat mellett, mer ugye eltelt egy kis idő az oldal bezárása és a boot között, akkor meg már nem láttam
-
air
nagyúr
válasz
roland091 #29522 üzenetére
Mi az a home apk?
A gyári launcherre gondolsz? Kösz nem. Annál vacakabb dolgot régen láttam. Maradok a Novánál.(#29523) bagyusz
"gyári romra is már vannak olyan alkalmazások amik ezt megoldják."Bocs, de ezt most nem igazán értem. Gyári romra is van olyan alkalmazás, ami megoldja, hogy úgy nézzen ki mint a gyári?
-
embe
nagyúr
Hali!
Kérdésem lenne, hogy nektek a memkarira a CWM-elkészített backup-ból sikerült a visszaállítás? -
air
nagyúr
Néhány nap után előjött pár probléma a rootolt 4.3-nál. RR3 fc-zik, és a wifit gyakran eldobja minden ok nélkül. Sőt vissza sem csatlakozik, holott a tartományban.
Azt hiszem ebből rom csere lesz.
Szóval a CM11-et is lehet úgy témázni, hogy úgy nézzen ki a mint a gyári? -
sayCet
aktív tag
válasz
norbert1998 #29516 üzenetére
Igazad van, rosszul fogalmaztam. Egy CM11-et linkelnél nekem?
-
raziel01
veterán
válasz
norbert1998 #29516 üzenetére
CM 11-re leszek kíváncsi, hogy mit tapasztaltok. Fagy-e még néha az új verzió?
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a 4.1-es launchert honnan tudom letölteni ?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
sayCet #29514 üzenetére
effektíve rom nélül nem tudod használni, sőt, létezni sem tud anélkül
Sony Update Service-al telepítsd újra, teljes törléssel
vagy cm11 -
SkiDev
őstag
válasz
counterbill #29513 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, ugyanakkor türelmedet is, tudom kicsit sok tudok lenni
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok! Tegnap beruháztam 1 ilyen telefonra. A 4.1-el nagyon megvoltam elégedve, de ez a 4.3 förtelmes. Szaggat, multitasking lassú, megjelent a kijelző villogás is. Kérdésem: Rakjak fel 1 ROM-ot, hogy tudjam használni? Ha igen melyiket?
-
SkiDev
őstag
válasz
counterbill #29506 üzenetére
De ugye már nem kell mellé patch vagy újra a kernel, hanem CWM > Wipe > új Slimkat és reboot?
Valamint hasonlóan kell ugye a CM11-nél is ha átnézek arra Slimkatről? -
törölt tag
Hali!
Aki felrakta az új CM-et, vagy SlimKat-et, az megnézné nekem, hogy a Clumsy Ninja játék elindul-e már? -
counterbill
senior tag
válasz
SkiDev #29503 üzenetére
Itt a pipa nem azt jelenti h azt rakja fel, hanem azt fogja kihagyni. Egyébként meg nem kell semmit pipálni állítgatni. Letöltöd és felrakod ennyi.
(#29505) bagyusz : A kesztyűs módot kapcsolni kell vagy magától kéne mennie slim alatt? Igaz csak rádobtam az új romot a régebbire lehet azért nem megy
(#29507) Xperia.ZENO v: Ha még csak most bootolt be akkor nincs belakva. Szerintem csinálja egy wipos telepítést inkább.Az a biztos.
-
SkiDev
őstag
Valaki gyorsan tud segíteni, már csak a kernel flashelése kell , de hiába teszem be egyedül azt az ftf fájlt, amit xda-ról letöltöttem nem kernelként látja o.o Ilyenkor mi van? Gyorsan kéne a válasz nehogy lemerüljek...
Slimkatet akarom feltenni, xda-n a weboldalon a Download résznél a GAPPS alatt van ez az ftf fájl... nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest