Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
válasz M.A.Z. #15957 üzenetére
Spanom L-jét ugy ahogy van szétszedik a frissítések...Ma már ott tart, hogy konkrétan 2x olyan lassú lett a telefonja mint volt, randomba újraindulgat, és még lehetne sorolni. Persze amit te linkeltél még nem tette fel, de már a töke kivan vele. Hidd el, nem annyira jó az, ha elárasztanak frissítésekkel. Én örülök neki, [ha lehet így fogalmazni], hogy késik az SP-re. Ez is azt mutatja, hogy foglalkoznak vele. A 4.1-el meg az égvilágon semmi gondom nincs, a telefon is szuper, nincs okom különösebb panaszra.
A 4.3-ért sírók lesznek majd a leghangosabbak, hogy milyen szar lett az új frissítés ha majd kifog jönni. Ebben biztos vagyok. Erről ennyit.[ Szerkesztve ]
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
e-newsee
addikt
válasz M.A.Z. #21549 üzenetére
Innen pedig letölthető más média app is. Pl egy újabb walkman, mint ami a 4.3-ban van. Meg egy Filmek alkalmazás is, de azt úgysem nagyon használja senki.
Sony Media apps"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
anderledani
őstag
válasz M.A.Z. #21981 üzenetére
nekem is, neki is alapon van minden. Ha arra gondolsz hogy azzal koorigáljam, az csak pótmegoldás.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
e-newsee
addikt
válasz M.A.Z. #22923 üzenetére
Amilyen az általános képminősége, olyan mindegy, hogy 5, vagy 7 megapixel.
Amúgy nekem még mindig a fókusszal van bajom. Az érintős egyszerűen használhatatlan. Tapizom, élesít, élesít, még mindig élesít, majd beáll élesre, elengedem, erre csinál egy tök homályos képet.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
tutuhawer
őstag
válasz M.A.Z. #26155 üzenetére
Én nézegettem ezt, sony, eredeti, király sonymobile , de bent voltam 1 hónapja, vagy talán több, a Sony centerben, odatelefonáltunk a másikba és azt sem tudták, mi fán terem az IM750-es adapter. Ma már elérhető, meg is veszem, de a kérdés, hogy az 1-2 ezer vagy 4 ezer forintos MHL to HDMI kábel is jó, vagy muszáj 10 000-ért vennem a Sonyt? Ugyanazok a dugók, persze, szabvány stb stb, értem, de ki tudja... Azt elolvastam, hogy egy 1000 Ft-os HDMI kábel pont jó lesz nekem, az OK, de ez az adapter...???
ON: Most jön a lényeg: ha jó az android 4.3, akkor nincs semmi gáz, de nekem minél jobb kell azért ,hogy gond nélkül bohóckodhassak a telefonnal a TV képernyőn. "Ne akadjon meg ez a szar, mert földhöz vágom" jelszavakkal nem akarok dolgozni
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Sajátos
csendes tag
válasz M.A.Z. #29486 üzenetére
Szia! Jelenleg is ezzel a Walkman 8.3.A.0.2-el hallgatom CM11 alatt a zenét! (egyszerűen csak telepíted).
-
Micsurin
nagyúr
válasz M.A.Z. #33920 üzenetére
Ezt majd meglátjuk.... a google nem erősitete meg azt a hírt !
@
WeThePeople9:szerintem felejtsd el a KitKat-es Sp-t... kaptunk normális 4.3 , most már a fogjuk be a szánkat van életben...[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest