Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Nem tudom épp ezért kérdeztem (gondoltam leírod). Mint írtam nem értek hozzá csak azt tudom, hogy évek óta androidot használok (htc, alcatel és most újra htc), de nekem mindig csak ennyiből állt a szoft frissítés. Elképzelhető, hogy szolgáltató miatt nem volt naprakész legfrissebb szoftverem, de nem nem is érdekel, hogy az legyen hisz ha van egy 4.3-as androidom ami teljesen tökéletes, nem fagy, akad kiszolgálja az igényeim akkor miért is kellene ragaszkodnom a 4.4-hez?
-
Gino20
őstag
Köszönöm a válaszokat
Engem alapvetően meggyőznétek csak páromnak lesz és úgy gondolom neki az LG formavilága jobban fog tetszeni, de hamarosan kiderül.
Köszi -
Gino20
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hozzátok, hogy Ti mit vennétek?
T-mob-nál egy:
-LG G2 minit vagy
-Sony Xperia M2?
Tesztek alapján és hardveresen is ha jól látom a két telefon gyakorlatilag ugyan azt tudjaFórumot idő hiányában nem tudom végig olvasni, de alap elvárások:
-jó kamera
-jó GPS (ne dobáljon ide-oda, Igo-t használok)
-ne bugoljon, fagyjon, ne kelljen naponta újra indítani.
Ezeket tudja a M2?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest