Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
válasz
Martin1910 #396 üzenetére
Hello
Nem akarlak befolyásolni de azért ha azonos áron van a 2 telo akkor azért gondold végig.
Én sp tulaj vagyok és én is elgondolkodtam az M2- re valo cserén. Szerencsére haveri körömbe lett egy m2 és hát érezhető a Hd kijelző és Qhd között a különbség nagyon.Csutkára tekert fényerőn mind a 2 kijező egyformán átlagos csak a felbontás különbség kijön.
A másik ami szerintem gáz az anyaghasználata az m2- nek az sp- hez képest. Nagyon csillogos müanyag ami eszméletlen gagyi szerintem, már vékonyan karcos az embernek 2 hét után. Persze lehet tokot venni de én utálom.
A két telo egyforma gyors az sp 205-ös rommal simán néhol veri is.
Az sp-én alukeret fut körbe amiröl az m2 ugye csak álmodozhat mivel csupa műanyag.
Nagyon jó az m2 szép meg z2 dizájn de nincsenek valahogy egy szinten.
A bugokra kitérve minden teloba van sajna sonynál néha tőbb.
Én 3 honapja vagyok sp tulaj de semmi gáz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest