Új hozzászólás Aktív témák
-
Kár, hogy a diagrammok már nem látszanak... ha van rá mód pótólni, visszaolvasva is jók lennének a cikkek
-
Allien
veterán
Ettől én még nem estem hanyatt.
Ok, ha eladom veszek egy új rendszert. De, az meg se közelíti a mostani rendszeremet, kivéve amit felsoroltál. Kevesebb csatlakozóm lesz, 1 IDE, és mondjuk 4 Sata ennyi pénztét kb. De, hova dugom a 8. wincsimet???
Szerintem akkor már marad ez, és majd esetleg össze rakok apránként egy újabbat. Ez meg ha másra nem, letöltésre, internetre tökéletes lesz. -
-
-
-
Killing
addikt
Életemben a legrosszabb gép aminél ültem az általánosba volt egy 2 Ghz-es Celeron (suliban volt,az alaplap nem tudom milyen volt).
De van még egy másik,a haverom csotrogánya:
1,3GHZ Duron
SiS 650_651_M650_740 videókártya 3D gyorítás nélkül (csak 2D-t tud) ,olyan csoda alaplap van van benne hogy nemhogy PCI,de még AGP foglalat sincs benne.
Elhívott hogy nézzem meg miért nem tud játszani a WoW-al (Lich of King),hát ott derült ki hogy ezzel nem fog menni...
De itt egy kép erről a csodagépről,hogy mit ért el a Systerequirementslab tesztjén.
Egyébként ha alaposabban megnézed a képet akkor azt írja hogy 'Build 32600-as' szervízcsomag van rajta.
Ne tévesszen meg a Vista kinézet,csak a Vista téma van rajta. -
bacsis
Közösségépítő
értelek
ááá itt ahol én lakok, ebben a kisfaluban még a p3 is menő gépnek számít, s a teetősebbek is képen láttak core2 vagy athlon x2 procit
Deee ha esetleg valakinek lenne ilyesmi vasa, egy teszt erejéig elkérem ígéremde nem kell aggódni, van még pár dolog amiről írok addig is nektek
-
-
Killing
addikt
bacsis!Egy AM2(+)--AM3 tesztet nem tudnál összehozni?
Persze csak akkor ha be tudod szerezni a cuccokat. -
Yutani
nagyúr
Már valahol találkoztam ezzel a felvetéssel. A DDR2-DDR3 hibrid IMC megvalósítása technikailag azért kivitelezhető, mert hasonló egymáshoz a két szabvány, míg a DDR2 a régi DDR-től sokban különbözik.
Aztán nézd meg az Intelt: hiába létezik LGA775 a Pentium 4-től kezdve, a régi LGA775 alaplapokban nem mennek az újabb procik, mert a chipset nem kezeli. Ha új procit akartál, így is új alaplapot kellett venned. Abban az esetben, ha csóró voltál és nem volt pénzed egyszerre lapra és procira, akkor jól jött az, hogy az új lapban megy mondjuk a régi 775-is Pentium 4 vagy Pentium D procid, ráértél később új procit venni.
Mindez köszönhető annak, hogy a CPU-ban nem volt IMC.Viszont az S939-AM2 váltásnál nem lehetett volna megoldani semmiképpen a visszafelé kompatibilitást az IMC miatt. A S939 platform így is jól bírta, mert az AMD lehetőséget biztosított a dual core processzorok alkalmazására foglalatváltás nélkül.
-
Az "AM3 megy az AM2-ben " is elég sok fejfjást tud okozni. Amúgy meg nem hiszem hogy ez akkora aj lett volna, hogy 2 fajta proci megy egy fajta foglalatban.
Amúgy a táp-és egyéb lábak is lehettek volna ugyanott, ha akarták volna AMD-ék.Egyébként pl. ha azonos lett volna a foglalat, simán megoldhatták volna hogy 2 fajta memóriavezérlővel készüljenek az új procik, és akkor máris meg van oldva... Mint ahogy az AM3-ban meg is lett oldva.
Általában az ilyen foglalat-és egyéb váltásokat sokszor azért követik el a cégek, mert növelni kell valahogy az eladásokat. Persze nem mindig, de sok esetben.
-
Yutani
nagyúr
Ahogy a kolléga mondja, nem lehet beletenni az AM2 CPU-t az S939 foglalatba. És miért fontos ez? Szerinted hány olyan lúzer van a világon, aki megpróbálta volna beletenni, ha ugyanaz a foglalat mindkettőnél? Eleve más és más lehet a lábkiosztás, máshonnan kapja a feszültségeket, simán haza lehetne vágni csak azzal, hogy egy azonos foglalatba beleraksz egy más lábkiosztású processzort.
Teljesen felesleges azon hőbörögni, hogy miért kellett új foglalat! Mivel nem kompatibilis az újabb processzor a régivel, innentől teljesen mindegy, milyen foglalatba megy az új, és így legalább nem keverik össze a lúzer júzerek a dolgokat.
-
-
Yutani
nagyúr
Az AM2 foglalatot azért kellett behozni, hogy át lehessen állni a DDR2 támogatásra, mivel a DDR memóriák ideje lejárt. Ehhez pedig át kellett tervezni a processzorban lévő memóriavezérlőt, ami kapásból új rendszer kialakítását igényelte.
Viszont most az AMD az AM3 processzorokkal nagyot húzott, mivel van bennük DDR2 és DDR3 támogatás is, ebből kifolyólag az AM3 procik mennek az AM2+ alaplapokban DDR2 memóriával is.
-
kltz
tag
válasz
SrAc 1139 #79 üzenetére
Hello!
Nekem is volt egy 939-es platformom! Semmi probléma nem volt addig mire szükség lett volna a 2 magra , mert mire nálam eljött ez az idő akkoriba mindenki elkapkodta és használtan se lehetett találni vagy olyan áron nem érte volna meg. Nekem egy 3200+ athlonom volt@ 2000 mhz ,de 2600 mhz futtattam stabilan, többet is bírt de voltak fagyás problémákmeg volt hozzá egy GEIL ultra platinum limitált szériás ramom 500mhz! az is bírta mellé rendesen a tunningot de a végén már vissza kellett osztani ,hogy rendesen fusson.
Összegzésben nagyon jó volt a teszt grat, és igen a 939 nagyon jóra sikerült.
Végezetül AMD POOOOWWWWWWWWAAAAAA -
SrAc 1139
tag
grat a teszthez, azért jó tudni hogy nem szükséges am2-re váltani... mert a 939es ugyan olyan jó még!
-
bacsis
Közösségépítő
ha az AM3as procik 938lábbal rendelkeznek, akkor belemennek 939be neeem?
de azért nagy poén, a 939 után jöttek a 940lábú prockók, most pedig am3 foglalat néven a 938 lábúak.. lehet tippelni, a következő AM4??-esek 937 vagy 941 labúak lesznek-e? -
válasz
Sweet Lou 6 #75 üzenetére
Ja mert az a +1 láb kellett a DDR2-höz nem
-
Hát ez érdekes volt.
Mondjuk azt sosenem értettem hogy az AMD miért hozta be az AM2-t, merthogy a foglalat tuti nem korlátozott semmit.@Hezz Z: "egy mostani am2+ -os lapba megy az am3, aztán belerakhatsz majd 6 magos procit x év múlva"
x év múlva a 6 magos procinak ugyanúgy másik folalat fog kelleni, és másfajta ram.
Egyik gyártónak sem érdeke hogy időtállóak legyenek a termékei - az egyik legjobb példa a s939. -
saskaa
tag
Jó teszt lett, és pont kapóra jött h mit csináljak a s939-es konfiggal
köszi szépen -
mtade
aktív tag
Én kb 1 hónapja cseréltem le a 939es motyót Am2re, 13e-t kellett a régire még rászánjak a cserére. Ha egyenlőre nem is mondhatom, hogy ennyi pénz megért még1 magot, kis háttértárat meg duplaannyi ramot, ha legközelebb fejleszteni akarok, sanszosabb, hogy megúszom csak procicserével.
-
Cyberpunk
félisten
Grat a teszthez
Régi szép időket idézNekem egy S939-es Athlon64 3700+om volt egy MSI K8N Neo2Platinum lapban (igen a régi nForce3 Ultrás). Én úgy másfél éve váltottam le, de az alaplap máig meg van még
-
Georgie1224
tag
Üdv!
A többi fórumozó társsal egyetértve gratula a cikkedhez
!
OFF
Nekem egy 3500+-om volt annó (2 éve) Gigabyte GA-K8NF9 Ultra lappal meg 2X512 400Mhz DDR1+ 7800GT PCI-E-s.
Nekem a két mag volt, ami megadta a löketet, hogy váltsak.
Az "új" lapom azóta is dorombol egy Asus M2N4 SLI 4600+ társaságában.
200Mhz-t nyertem és úgy vettem észre, hogy az alkalmazások sokkal gördülékenyebbek, és még lehetne sorolni.
Nekem a motiváció az volt, hogy megtehettem a cserét.
ONAzzal egyet értek, hogy 939 tűvel már annyira nem szabad foglalkozni, hogy nagyobb összeget bele ölni. Ezalatt a 20k feletti fejlesztést gondolom.
Ez az én szuverén véleményem
Még egyszer köszi a tesztet! -
mephi666
nagyúr
nagyon jó kis teszt ez
nem olvastam végig minden kommentet... lehet h írta már valaki, de szívesen megnéztem volna azt az 1magos procit alapórajelen, esetleg kis húzással... szerintem jól megmutatta volna, hogy 1maggal/nagyobb órajellel jobban megy, mint a többmagosak kihasználatlanul
én is várom már a következő gányolós tesztet... mintha azt írtad volna, hogy valami nagy ötlet már megvan
-
^Clown
addikt
Érdekes és igényes teszt lett, gratulálok
Bár kicsit hiányoltam a házi gányolást, de annyi baj legyen
-
Televan74
nagyúr
Nagyon jó írás.
Nekem is még meg van a 3200+, X2 4200+, X2 4200+ (AM2) és most megy a gépembe egy X2 5600+ (brisbane).
Most már látom ,miért éreztem én annak idején , hogy a két 4200+ -os között nem volt akkora különbség.
Majdnem ugyanazt eladták nekem , csak más tokozással.Remélem nem csak én voltam ekkora marha.
De az AM2 tokozás valahol megtérült. Hiszen lapot még most sem kell cserélnem, most hozta a postás a Phenom II 940 processzort.Köszi a tesztet , nagyon jó volt.
-
Kamusoma
csendes tag
Elsőre azt gondoltam, hogy ki a fenét érdekel egy vesztes, Intel után kullogó gyártó elavult és új, de csak a hívők által vásárolt termékeinek összehasonlítása.
Aztán elolvastam a cikket és nagyon tetszett, bacsis ismét remekelt, a teszt egyszerű, lényegre törő és nagyon érdekes.
Hajrá ÁeMDé!!! -
Tom5
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #60 üzenetére
754-es A64 volt 2800+ tól 3700+ ig, (1,8 - 2,4 Ghz, 512K/1MB L2 cache)
-
Sweet Lou 6
addikt
Ez így nem teljesen igaz. Kb. fél évig csak Socket754 volt, utána jött ki a 939. Annyiban igazad van, hogy a 754-be jöttek még új Sempronok a 939 megjelenése után is, de az Athlon64-ek már csakis 939-es platformra jöttek utána (754-es A64 asszem csak a 3000+ meg a 3200+ volt)
bacsis: megelőztél
-
bacsis
Közösségépítő
De volt egy időszak, amikor a 754 volt a "csúcs"
Lehet, hogy a 754 még sokáig futott, dea a csúcs kategóriában váltotta a 939es a 754-et.
Én inkább úgy hasonlítanám ezt a dolgot az intellel, hogy az i7, azaz az LGA1366 váltotta a csúcs kategóriában az LGA775-öt, de az LGA775 még nem tűnt el, s most is fejlesztenek hozzá procikat, csakmostmár lecsúszott a felső kategóriából a középs és alsó kategóriába -
LGLuke
őstag
Én is gondolkodtam, hogy a s939-es CPU-t le kellene cserélnem egy x2-esre, de 20k-t nekem nem ér meg.
A teszt jól jött, hogy láthassuk a különbségeket.
Gratula a cikkhez! -
Tom5
addikt
Nagyon jó cikk, köszönjük. Én is a 939-esek táborát erősítem és még nem is szándékozom váltani minimum 1 évig. Nagyon jól bejáratott és összeválogatott rendszer. Nem tudok olyan programot/játékot mondani amit ne vinne el normálisan. Nálam kiszolgálja a belefektetett pénzemet.
-
HERR Z
veterán
Időtállóság esetleg?
egy mostani am2+ -os lapba megy az am3, aztán belerakhatsz majd 6 magos procit x év múlva ha szügséged lesz rá.(lap ram mocsoklcsó) Még talán pár hónap amíg értelmesebben ki lehet szállni 939-ből[bár válság.....], sztem úgy 1 éve volt értelme(én nyertem 400MHz-et és majd 20 rugót, cserébe vesztettem........semmit)Amúgy a cikknek a 2 rendszer korlátait kellett volna szubjektív bemutatni...
-max ddr1 órajel 1 gigás modulokkal 550mhz körül van, ekkor mem írás stb(lásd cikkem)
-míg ddr2 akár szalad 1300-al is, ekkor +1500MB/sec is akár a fejlődés
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
-939 max 3-3.1GHz SOK mákkal, vagy jobb szériás procival
-AM2 90nm-en 3.4-3.5ghz akár, 65nm dettó, 45nm -en meg akár 4ghz is(sima léggel)
-939 1mb l2-es procik= horror am2= occsóság
-kisebb fogyasztás, hőtermelés ->csendesebb gép
-újabb szolgáltatások, jobb int vga-k(már akinek kell)
-akár mini itx
-esetlegesen 2-nél több mag igényeettől függetlenül jó cikk, de akár egy am3-mat is mellé lehet később tenni(athlon 2-ket, hogy igazságos legyen), az se lesz gyorsabb
-
neduddki
nagyúr
válasz
cousin333 #33 üzenetére
HI!
hat szeritnem mar regen jobbankigyun az ember, /meg akkor is ha tavajj nyari 7k-rol indulo laparak mar csak visszasirt almok:- (/
udv
neduddki
p.s. bacsis: :- )))
/ha 754 fele is el akarsz menni akkor egy ms-7030at tudokadni, prociba max 3.4k+ sempronon a standardok , mongyk arra kivancsi lennek egy 3.7k+ mennyivel temposabb/ amugy nalam az volt a poen hogy 3.4k+ semprion szamilasban /gaussian03/ siman hozta a 3.2k+ venice-t dobbenetes vot :- ) -
Tomate
veterán
Nem esik le amit írok. Te meg vagy vele elégedve, az igényeidet kielégíti, magyarul nem kell váltanod így megfelel. Szó sincs kényszer váltásról, hogy lépést tarts. De akinek nincs köze a S939-hez az ne menjen bele mert csak pórul jár, vagy akinek van az ne öljön bele túl sok lóvét.
-
Tim82
félisten
A nekem meglévő HD3650-nel és jól belőtt kodekkel-lejátszóval 1080p-t is tudnék nézni. De ez itt már off.
Nem vitázni akarok, mert két különböző szemléletről van szó, én az "addig ne vessünk el valamit, amíg jó" híve vagyok.
Ha szigorúan veszem egyébként, ha eladom a 3800+-t, nem kell túl sokat (4-6k-t) ráfizetnem egy 4200+-ra, de önmagában a változatlan L2 cache és a + 0.2 GHz órajel nem éri meg nekem igazán, főleg a cache miatt...
-
Tomate
veterán
Ami azt illeti ha most váltanál AM2-re attól még nem követnéd szorosan a változásokat, mivel már az AM3 a legújabb. Lehet, hogy most még a S939-el elvagy, de lehet hogy 2 vagy 3 év múlva lesz egy FullHD-s tévéd mert már olyan jó áron lehet kapni, vagy bármi mást szeretnél csinálni ami kicsit erőforrás igényesebb és vehetsz új gépet. Viszont ha azt a pénzt amiből megveszed a 4200+-t és belerakod az új konfigba (+eladod a régit) van egy AM2+-os deszkád amivel akár a 4 magig is elmehetsz 5 év múlva.
Bár így utólag megint hangsúlyozom nincs bajom a S939-el, akinek megvan és megvan vele elégedve nem érdemes váltani, (mint Te, így a fentebb leírtak tulajdonképpen nem is rád vonatkoznak) de aki újítani szeretne vagy új gépet akar az már ne gondolkodjon ebben...
-
McClane
aktív tag
"A Socket939 foglalatot 2004 nyarán mutatta be az AMD, a Socket754-et váltotta le"
Tudtommal a 939-es nem váltotta a 754-est, hanem a 754-es volt a az olcsóbb gépekbe szánt megoldás míg a 939 meg a csúcs, és nagyjából egy időben árulták mind kettőt. Valahogy úgy mint amire az Intel készül most a coreI7-el meg a coreI5-el.
-
NovaBlue
aktív tag
mod
-
Tim82
félisten
válasz
cousin333 #33 üzenetére
(Ez Tomate-nak is válasz
) - nekem jobban megéri egy jól működő rendszerben mindössze a processzort cserélni, mint egy komplett platform-csere, még ha nem is tűnik anyagi szempontból túl ésszerűnek.
Miért vegyek AM2-t? Mert DDR2 memóriákat használ? És ha megvan a kellő mennyiségű RAM-om? Ha nem kell több teljesítmény, mint amit egy jobb processzorral felszerelt s939-es rendszer nyújt? Igazság szerint egy 4400+, a maga 2.2 GHz-ével és 2*1 MB L2 cache-vel még egy-két évig biztosan elég lesz nekem. A Starcraft II és a Diablo III el fog rajta futni, 720p-s filmeket nézek, nem 1080p-seket, átlag júzer vagyok, aki főleg CRPG-vel és stratégiával játszik, zenét hallgat, képeket szerkeszt és rendez hobbiszinten, filmeket néz, irodai alkalmazásokat futtat stb., semmi olyat, amihez igazolható volna egy bikának számító konfig.
Számomra az a furcsa, amikor a "fejlődés" oltárán évről-évre új gépekre költünk, miközben a régieket sem használtuk már ki teljes mértékben, de azért lecseréljük a lehető összes alkatrészt, mert nem fut a PC-n az aktuális játékszörnyeteg. (Ezt senki se vegye magára, akit nem érint, de körülnézve a legtöbb embernek kb. ez a motiváció a gépfejlesztésre.) Nekem ez inkább gazdaságtalan és pazarlás. Lehetne azt mondani, hogy "konzol", de a jelenlegi konzolra írt játékok közül a Fable 2 vonz, oszt csókolom.
Nincsen szükségem Blu-Ray-re, Full HD-filmekre, arra a tudatra, hogy ha valaha is akarnám, a gépem hardvere kisebb filmstúdiók munkáját képes elvégezni, miközben fél Paks energiatermelését képes megkajálni.
A laptopom (IBM Thinkpad T41p) például lassan több, mint öt éves, és mindenre, amire szerintem egy noti való (net, office, zenehallgatás, esetleg régebbi játékok), tökéletesen használható. Még egy-két évig nem fogom valószínűleg lecserélni, ha mégis, akkor tudom, hogy ugyanúgy IBM/Lenovo gép lesz az utódja és éppúgy nem az aktuális csúcsmodell, hanem több éves darab, pl. egy T60 vagy egy T61.
Nekem bőven elég, ha 3-4-5 évente váltok komolyan hardvereket.
Mod: persze a megkergülés jogát fenntartom, de nincsenek észérveim, amikkel igazolhatnám magam előtt, hogy muszáj szorosan követnem a hardverek fejlődését.
-
bacsis
Közösségépítő
Tomate jól beszél!
Azért a semmiből 939es konfigot összehozni pénzkidobás
Előbb láttam AM2-es 3800+ proci 5kmondjuk 2gb DDR2 is kb 5k, és olyan 7-8ért már lapot is kapsz hozzájuk. szal 20ba bőven benne vagy, miközben 939be csak a proci kerülne majd' ennyibe, a 2giga DDR ram is van még egy 10es simán, ha jobb fajta akkor felette is van
-
bacsis
Közösségépítő
kts88,Tomate!
Tényleg csak egy kis lazítás kellett, és azért összehoztam
köszia jótanácsotAmúgy igen, 18k-ért is van már 4200+, és igazad van, nem fogja megváltani a világot, de még egy 1,5évig ki lehet vele húzni, főleg ha egy picit feljebb pöckölöd az órajelét
És a feelingről nem is beszéltünk, ha pl. nekem nem lenne ilyen procim, akkor nem tudnám kihasználni a 600as A-DATA DDR memóriáimatmeg ha az embernek van egy értelmesebb Abit, vagy Asus, netalántán DFI lapja, nehogymá' Asrock-ra váltson
-
Tomate
veterán
-
Gulumaci
tag
Grat!
Minőségi írás lett és hasznos. Most vettem notit és asztalinak épp egy 939-s konfigot fogok összerakni, hogy azért relatíve olcsón teljesítményt is kapjak.
Kösz a tesztet!
-
Dyno
veterán
Van itt azért olcsóbban is ez már egész türhető ár érte, főleg ha valakinek semmi féle képppen sincsen új cuccokra pénze.
-
kts88
aktív tag
Azért csak összejött ez a nehéz szülés
-
Dyno
veterán
Jó teszt ismét nagy Greatuláció!
-
Tomate
veterán
Egy S939-es kétmagos Athlon még bőven kiszolgálná a legtöbb embert. Akinek ilyen van és nem is kell nagyobb teljesítmény azt ki is szolgálja, nem érdemes váltania. De ha valaki egy új vagy legalábbis a jövőben használhatóbb/bővíthetőbb gépet szeretne ne öljön rengeteg pénzt s939-be mert butaság. Őszintén ki venne 22.000Ft-ért egy 4200+t?
-
luw2win
őstag
754 vs 939?
Az még szép menet lenne.
Kíváncsi lennénk rá.Am grat a teszthez
Szokásos színvonal
-
Badman 4ever
őstag
És megint egy nagyszerű bacsis teszt!
Te vagy talán a Best Of Ph! legnagyobb esélyese. -
Jó kis teszt lett!
-
Szpisti
addikt
Jó a cikk, gratula hozzá!
Nekem is sokáig volt 939-em, egy 4800+ személyében, nagyon nehezen és drágán szereztem be, mikor eljött az ideje, annál könnyebben és még drágábban adtam el...
Nagyon szerettem, egy AGP-s Gainward 7800GS+ -al volt párban, abban a kategóriában verhetetlenek voltak... a leggyorsabb 939-es proci a második leggyorsabb AGP-s Nvidia videokarival... -
Balage21
tag
Jó kis teszt lett.Gratula.Még jöhet ilyesmi...
-
"a memóriavezérlő a processzorban kapott helyet, azaz ezeknél, az alaplapoknál már nincs külön északi és déli híd"
Ezeknél a tesztben szereplő Nforce chipset-es lapoknál lehet, hogy nincs fizikailag külön az északi és a déli híd, de ez csak NVidia sajátosság egyenlőre, semmi köze ahhoz, hogy a prociban a memvezérlő. Az északi híd más gyártmányú lapkakészleteknél külön van. Az északi hídban van pl. a PCIe vezérlő, a déli hidak meg inkább univerzálisabbak a SATA, USB vezérlőjükkel, stb. Az más tészta, hogy van egy második "északi híd" is a processzorban AMD K8 IMC névvel, mely csak a memóriavezérlésért felel.Egyébként remek írás
-
Tim82
félisten
Jó teszt.
Mondjuk ha csak az elég nagy tuningpotenciállal bíró s939-es X2 3800+ CPU-mat és a 2*1 GB PC3200 Kingston RAM-omat eladnám, már abból kijönne egy Intel E4300 + 945GZ mATX alaplap + 2*1 GB DDR2.
Sebaj, szeretem ezt a platformot, szerintem emellett maradok még 1-2 évig.
-
hoffman_
nagyúr
Semmi tojás? Répa, retek, mogyoró? F. nitrogén? Sósav? Almás pite?
Korrekt teszt, érdekelt a téma, tökéletesen kielégített a tudásvágyam az írás
Köszi
-
Vladi
nagyúr
Hú vaz... azért megdöbbentő.
Nem is fejlesztek én sehova. Jó ez a mostani még vagy 2 évig. Így a legolcsóbb. -
Tetszett a cikk.
-
Vladi
nagyúr
A felvetés kiváló! Legalább is engem érint. A 939-esemhez képest hol jár most a tudomány.
Rühellem a színes diagrammos teszteket, de ennek most nekilátok.
bacsis: ne vedd rossz néven, meg megint kötekedésnek, de egy OpenOffice-t szedj már le. Ingyen van. Utána bedobálod a szöveget és jól kijavítja. 10 perces munka. De ilyen színtetikus dolgokat ne írj már valószínűleg címlapos írásokba.Köszi.
-
siriq
őstag
Hat igen.
Nem hiaba van meg mindig meg a "regi" rendszerem. Tuningban is jeleskedik(3+ giga) de nekem igy alulfeszelve sokkal kellemesebb. Neha a 2 giga rammot kevesnek erzem(bar ezen tudok segiteni).
-
DEV_NULL
őstag
joez és érdekes. köszönjük
-
Kantorpe
tag
Kicsit csalodtam az irasban.
Hol van az igazi bevalt "trademark" szamito ujabb orulet ?
-
balintka
addikt
Én akkor temettem a 939.-es rendzseremet, akkor elpukkant az Asus A8N-E lapom. A 2 giga ddr400 árából megvettem a 4 gb ddr2-t, az X2 4200+ árából meg az E5200-at
jól jártam a cserével. Sokkal jobb ez a gép.
Mindemellett nagyon szerettem a 939-es gépem, nem cseréltem volna le, ha nem megy tönkre a lap. Még legalább 1-1,5 évig (decemberben vettem meg a mostanit).
-
Ipse89
tag
Szép teszt lett, elismerésem
Legközelebb bevonhatjuk majd az én "erőművemet" is( Socket754 Sempron 3000+ @1800MHz; Asus K8N
/
-
Sweet Lou 6
addikt
Na jó hosszú és jó teszt lett
Hát igen, a Brisbane az AMD-nek a gyártási költség csökkentése miatt kellett főleg (90nm>65nm), teljesítménynövekedést nem hozott sajnos. Bár a birsalmák előnye, hogy általában mindegyik megy tuningban 3Ghz körülJa az utolsó cpu-z képen a HT-link 400Mhz-es értéke ne tévesszen meg senkit, a tesztben 1000Mhz volt beállítva, a screenshot később készült
-
RootRulez
félisten
Fasza írás, még sok ilyet! Nekem is volt többféle AMD procim és korai még temetni a 939et, piszkosul kemény tud ám lenni és piszkosul drága
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
fekeandras #2 üzenetére
ahha látom, köszke, majd mingyá javítom
-
bacsis
Közösségépítő
Nyah most nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre
A hibákért természetesen most is lehet szólni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mostani tesztemben arra kerestem a választ, hogy a Socket939-es processzorok teljesítményben mennyire...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest