- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
"Tisztaban vagyok, hogy melyikkel jarok jobban. A megrendelok nagy resze nincs vele tisztaban. Es ha valamit a megrendelo a fejebe vesz, az ugy lesz, hacsak nincs jo meggyozoked."
Készülj fel erre egy kis demonstrációval: kezdeményezően mutass be néhány (előre felderített) csili-vili flash-es weblapot, amit nagyítóval sem tudnak megtalálni a Google keresőjében. Utána mutass be néhány jól eltalált html-eset (a legjobb, ha ez saját munka), amire többféle kulcsszó kombinációban is ad találatot a gugli. Közben magyarázd el, hogy ez miért van és utána kényelmesen hátradőlve tedd hozzá, hogy végülis övék a döntés, hogy a web eldugott bugyrában akarnak feszíteni, vagy mindenféle keresős érdeklődés középpontjába akarnak kerülni.
Laza stílussal előadva ez nekem simán be szokott jönni... -
fordfairlane
veterán
Egyebkent kivancsi lennek egy olyan felmeres eredmenyere, ahol a webfejlesztok nyilatkoznak arrol, hogy 10 ugyfelbol hany ker konnyen hasznalhato, atlathato, ...
A könnyen használható, átlátható lap általában alapkérés szokott lenni, a többi pedig nem érdekes, sem a CSS, vagy javascript nélküliség (ezek egyébként is olyan műszaki részletek, amikről nem az ügyfélnek, hanem a fejlesztőnek kell döntenie), sem vakbarát oldal nem szokott a kívánságok között lenni, a harsány grafikai elgondolásokról pedig le lehet beszélni őket.
A harsány grafika az, amitől azt remélik, hogy az oldaluk szép lesz, és ha szép, akkor nyilván sokan fogják látogatni. A legfontosabb annak az elmagyarázása, hogy a látogatók mit kedvelnek és mit nem, az esetek döntő többségében belátják, ha ez nem megfelelő módszer.
-
dabadab
titán
"De akkor mi a feszkes feneert kernek csili-vili flash-es oldalt?"
Szerintem mert az az, amit latnak es amihez erdemben hozza tudnak szolni. A funkcionalitas reszet tulajdonkeppen elintezettnek veszik, mert hat szakember csinalja, akkor biztos jo, a latvanyra viszont ra tudjak mondani, hogy csinos vagy szep. Raadasul a megrendelo valoszinuleg nem hasznalja a sajat oldalat, legalabbis nem "rendeltetesszeruen", csak neha ranez, hogy "milyen kiraly mar!".
"mukodik CSS nelkul"
Ezt mondjuk nem ertem. Nem remlik, hogy barhol is lattam volna olyat, hogy a CSS a mukodeshez kellett volna, amugy meg azt hittem, hogy most az XHTML+CSS a meno
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest