Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"De akkor mi a feszkes feneert kernek csili-vili flash-es oldalt?"
Szerintem mert az az, amit latnak es amihez erdemben hozza tudnak szolni. A funkcionalitas reszet tulajdonkeppen elintezettnek veszik, mert hat szakember csinalja, akkor biztos jo, a latvanyra viszont ra tudjak mondani, hogy csinos vagy szep. Raadasul a megrendelo valoszinuleg nem hasznalja a sajat oldalat, legalabbis nem "rendeltetesszeruen", csak neha ranez, hogy "milyen kiraly mar!".
"mukodik CSS nelkul"
Ezt mondjuk nem ertem. Nem remlik, hogy barhol is lattam volna olyat, hogy a CSS a mukodeshez kellett volna, amugy meg azt hittem, hogy most az XHTML+CSS a meno

-
"http://www.forgacsklara.hu/"
A fotogaleriak nem tul hasznalhatoak, a kepernyo kozepen van ket db. foto (korulotte meg a merhetetlen pusztasag), raadasul lassan lehet scrollozni koztuk, de legalabb olyankor idegesitoen villog.
"http://www.imre-photo.hu/"
Egy fel perc volt, mire egyaltalan barmit is tudtam csinalni.
A szoveg a szokasos mikro-ablakban, Google nem talal rajta semmit, a fotogaleria valamivel hasznalhatobb, de persze itt se megy az, hogy jobb klikkel megnyitom a kepeket egy uj tabon - amugy meg baromi lassan toltodnek."http://www.polomania.hu/app/index.php"
A konkret polotervezo resz az a Flash normalis felhasznalasat mutatja be, a menukre teljesen felesleges volt azt hasznalni, a tartalom maradek resze meg sima html.
Hat ha ez a harom legkiralyabb, akkor az szerintem tenyleg jol szemlelteti, hogy miert rosszak a csupaflash weboldalak.
-
válasz
janitor01
üzenetére
Pont etteremre egy elrettento pelda: Menta Terasz.
Az oldal nagyon szep (miutan betoltodott), nagyon csicsas, csak eppen a lenyegi info (amit egyebkent a Google meg se talal, mivel ugye flash az egesz), pl az etlap, egy kb 300x190-es kis ablakocskaban van, ahova persze semmi nem fer ki. Azt meg mar fel se vetem, hogy mi lenne, ha pl. vak lennek."A googli elkezdett a felhasználót átugorva gondolkodni, és ez sosem jó. Majd ha én nem akarok intrót nézni akkor megnyomom azt a gombot"
Biztos, hogy elolvastad a cikket?... Tudod, azt, ami arrol szol, hogy a Google a talalat melle tesz egy "skip intro" linket, amire a felhasznalo rakattint, ha akar.
-
"Ha az egész oldal Flash-es, akkor mit ugrik át?
Az egészet?"Igen. Ha a Google nem is (bar tapasztalatom szerint a csupaflash website-okon nem szokta megtalalni az infokat), en mindenkeppen.
De most komolyan: egy webdesignernek nem az lenne a feladata, hogy jol hasznalhato oldalakat keszitsen?"Mi van ha csinálok grafikából egy skip intro-t, és szövegből (elrejtve) egy másik skip intro-t, ami az intro elejére mutat?"
De miert akarnal ilyet tenni?...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Google Pixel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Carmageddon 2
- További aktív témák...
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az egészet?"