- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alchemist
addikt
Jogos, ott a pont.
Szóval ha én mondjuk egy hegyi bringásversenyen hajtok, nem szeretném, ha rábeszélnének, hogy de közben álljak meg a kilátóknál a tájban gyönyörködni. Az erre való műfajt túrázásnak nevezik és teljesen más, mint a verseny.
Tehát ha valamilyen infót gyorsan meg akarok találni, az utamba kerülő időrabló (> 5-10 mp a kívánt szöveg eléréséig) esztétikai-effektes lapokat azon nyomban kidobom. Tőlem akár txt is lehet, ha benne van a lényeg... és persze sokszor fontos, hogy ki is tudjam rögtön kopipésztelni.
Ezért szerintem a rutinos keresőknek mindenképpen kell egy sallangmentes kiindulási pont, különben ők ignorálni fogják azt a weblapot.
-
Az AS3-tól kezdve - ha jól tudom - van középső klikk (cs4-ben tuti benne lesz). Görgetés eddig is ment.
Jobb gomb is műxik, csak bele kell rakni a jobb oldali menübe a szükséges cuccokat, de van egy kész pluging is (igaz, asszem csak a AS3-al műxik), ami kiszedi a jobb klikknél megjelenő alap menüt (aminek nagyját egy sorral egyébként is le lehet tiltani), és kicseréli a böngésző alapértelmezettjére. Bookmarkolás eddig is ment, csak meg kell adni, hogy kívülről paraméterezhető legyen az swf file (na, ezt még sosem próbáltam de láttam már segédletet, ami ezt célozza).
Persze, vágom, hogy sok szöszölés van, mire HTML kompatibilis lesz, de a CS4-es Flash-ben lesz direkt erre való rész. És a megjelenítés sebességét is erősen felturbózzák.
Gondolom a Silverlight felpezsdítette őket.(a jelenlegi Flash-nél a Silverlight okosabb, egyszerűbb, sokoldalúbb, és fényévekkel gyorsabb)
-
Protezis
őstag
Ismerem a cikket, de sajnos mast tapasztaltam eddig. A megrendelok is hasznaljak az internetet, ha zavarna oket a flash intro, nem csinaltatnanak a sajat honlapjukhoz.
Egyebkent a csupa flash honlapok valoszinuleg azert is terjedtek el, mert joval egyszerubb egy flash oldalt osszedobni, mint _majdnem_ ugyanazt tisztesseges html + js parossal.
-
Amúgy ez a menta teraszos oldal télleg ügyetlenül van megcsinálva. Valóban rohadt kicsi a szövegrész, és azok a hangok...
egyébként a lényegi infót csak azért nem találja meg a gugli, mert a készítő a "device font" helyett az "optimize for readibility"-t választotta ki a legördülő menüből. 1 klikk, és látja a gugli az infót. -
A kérdés elméleti volt.
Tegyük fel adott egy flash-buzi, aki 3 perces intrót akar rásózni a látogatóra. Megcsinálja azt, amint mondtam, és máris tehetetlen a kereső. Legfeljebb kihagyni tudja az oldalt, feltéve, ha rájön, hogy félrevezették.(#44) orbano: Ha csak a valódi "skip intro" grafika, és minden más rendes szövegként (device font) van beillesztve, akkor műxik az indexelés, de mégsem találja meg a google az intro-t a flash-en belül.
Mégegyszer leírom, én is egyetértek az intro kihagyásával, és nem a Vérpistikéknek drukkolok, de akármerről nézem, lazán kijátszható ez a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest