- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR #65 üzenetére
Hát, a legtöbbször én is infókat keresek, de rengeteg grafikával foglalkozó oldalt, fényképgalériát, és hasonló témakörben alkotók oldalát nézegetem. Az első kategóriánál nálam is az olvashatóság, kezelhetőség a fontos, de amikor egy olyan oldalt nézek, ahol a vizuális információ a lényeg, akkor jobban esik, ha a körítés is hasonló, és nem egy sima html oldal. Sajnos, tökéletes Flash oldalt még sosem láttam, de az enyém az lesz nyár végére.
Tanulságos ez a topik abból a szempontból, hogy a saját oldalamat pörgősebbre fogom csinálni. De az is teljesen Flash-es lesz.
A Flash készítők leggyakrabban abba a hibába esnek bele, hogy nem veszik figyelembe azt a három AS parancsot, ami által ugyanúgy teljesen kitöltheti a Flash a böngésző ablakot, mint a HTML. Ezen kívül mindenki animációra, vagy olvashatóságra állítja a szövegrenderelést, holott a Device Font sokkal olvashatóbb, szebb, stb.
ezen kívül sokan beleesnek abba ahibába, hogy nem kezelik le a böngésző gombok előre-hátra nyilait. Ez is idegesítő. Ja és nem optimalizájlák a file méretet. Nálam egy komplett webáruház (maga a program logókkal együtt, tartalom nélkül) 120kByte...
Ha valaki ért a Flash-hez, akkor tudja ötvözni a HTML előnyeit és a Flash által nyújtott design lehetőségeket. Egy baj van a Flash-el, hogy hozzáértés nélkül is össze lehet hozni egy működő oldalt, és ez járatja le sokak szemében magát a technikát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest