- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szcsi
tag
A fentieket tudja a gmail és outlook is, ha komolyabb kell akkor kell nézni valami ingyenes CRM rendszert, pl zoho, bitrix24, stb.
Ha céges/érzékeny adatok akkor az adatkezelés is érdekes lehet, ilyen esetben a google nem biztos, hogy jó választás.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Krugszvele #2 üzenetére
Megg kell védjelek, nem te vagy hozzá a hülye. A kép és a videó alapján valamilyen szinten a GTD-re hajaz. Szerintem a GTD elsajátítására és alkalmazására csak fokozatosan van értelme átállni, az általunk kényelmes mélységig. Másrészt nem kötelező ehhez a kismillió ajánlott appot/felületet használni, sőt... A legjobb házon belül megoldani, a rendelkezésünkre álló ökoszisztéma alatt.
Nem mondom, hogy ez a legjobb módszer erre, de nálam eddig beválik.
-
rgqjx
aktív tag
Gmail fiókot mindenkinek.
kontakt lista -> Címtár (a kontakthoz írt címben a google térképen tudsz gyönyörködni, navigál is)
naptár -> google naptár
to do list -> google keepHa mégis akarnál táblázatot szerkeszteni, arra is van google megoldás és a megosztásuk is könnyen megy. Egyszerre szerkeszthettek szöveget, táblázatot stb.
-
Krugszvele
senior tag
Nézd meg a justdoo.hu-t
van mobilos kliense, bár én nem bírom használni, nem áll rá az agyam, ettől még lehet, hogy zseniális csak én vagyok hülye hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Star Trek
- További aktív témák...
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest