- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
szcsi
tag
A fentieket tudja a gmail és outlook is, ha komolyabb kell akkor kell nézni valami ingyenes CRM rendszert, pl zoho, bitrix24, stb.
Ha céges/érzékeny adatok akkor az adatkezelés is érdekes lehet, ilyen esetben a google nem biztos, hogy jó választás.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Krugszvele #2 üzenetére
Megg kell védjelek, nem te vagy hozzá a hülye. A kép és a videó alapján valamilyen szinten a GTD-re hajaz. Szerintem a GTD elsajátítására és alkalmazására csak fokozatosan van értelme átállni, az általunk kényelmes mélységig. Másrészt nem kötelező ehhez a kismillió ajánlott appot/felületet használni, sőt... A legjobb házon belül megoldani, a rendelkezésünkre álló ökoszisztéma alatt.
Nem mondom, hogy ez a legjobb módszer erre, de nálam eddig beválik.
-
rgqjx
aktív tag
Gmail fiókot mindenkinek.
kontakt lista -> Címtár (a kontakthoz írt címben a google térképen tudsz gyönyörködni, navigál is)
naptár -> google naptár
to do list -> google keepHa mégis akarnál táblázatot szerkeszteni, arra is van google megoldás és a megosztásuk is könnyen megy. Egyszerre szerkeszthettek szöveget, táblázatot stb.
-
Krugszvele
senior tag
Nézd meg a justdoo.hu-t
van mobilos kliense, bár én nem bírom használni, nem áll rá az agyam, ettől még lehet, hogy zseniális csak én vagyok hülye hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest