- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edmonton
csendes tag
Sztem az a különbség ,hogy itt van koreográfia. Lehet úgy is ,hogy csak csapkodsz, gurulsz ,parry és nyersz. Ebben nem lesz izgalom ha már bugyogóban gitarral is végig tudsz menni.
Míg itt ha már tenyleg vérprofivá tudsz válni nem csak hogy simán át tudsz menni ,de magad szórakozásával ezt élvezettel is tudod tenni.
Sleeping dogsban próbáltam variálni és bár változatos tudott lenni ehhez képest szegényes volt. -
heihachi
addikt
Ez az egy ora/5 level tartalom olyan, mintha FIFA-ban 5 elore meghatarozott csapatokkal vivott meccset jatszhatnal csak le, es azokat jatszanad folyton ujra es ujra es ujra, hogy egyre jobban elverd oket. Es ha kapsz egy golt, akkor kezdheted elolrol az ot meccset. Szerintem ez a helyes osszehasonlitas
-
GreatL
őstag
Nem tudom... eléggé rajzfilmszerű, meg írják hogy frusztrálóan nehéz is... asszem ezt kihagyom, mint azt a Shadows Die Twice cuccot meg a Shadowrunnert is.
-
heihachi
addikt
1 órányi tartalom van a játékban. Azt az egy órát kell ismételgetned újra és újra és újra és újra és újra... (vagy csak egy mapot az ötből, akkor azt a 12 percet újra és újra és újra) Asszem ezt nem nekem találták ki
-
lofagi
addikt
Elég vegyes.
Tegnap egyébként nekem is sikerült kipróbálni, valóban van egy tanulási görbéje, nem fog menni csak úgy pikk-pakk elsajátítani mindent. Lesz benne kihívás bőven, legalábbis nekem biztosan. Nagyon kellemesen lehet használni a tereptárgyakat is. Az animációk tárháza pedig kimondottan nagyon szép és bőséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged