- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Elméletileg jónak kéne lennie, és mégsem, ugyanazon a hálózaton vannak, mindkét gép DHCP-n kapja a jelet. Plexen be vagyok jelentkezve mindkét készüléken, és a szerver természetesen fut. A távoli hozzáférés miatt látják egymást (gondolom mivel be vagyok jelentkezve a szerver és kliens oldalon) , de ocsmány a kép mert ilyenkor csak 1000kbps az adatforgalom, azonban amint kiveszem azt hogy ne kódolja át az adatforgalmat a Plex, hanem küldje ki nyersen, akkor már azt írja hogy nem lehet megnyitni a fájlt. Ezért írtam korábban hogy valóban nem látják egymást "helyi hálózaton" belül, csak a távoli hozzáférés miatt. Jellyfin-nél kipróbáltam azt, hogy ki vettem a routert a képletből, a pc-t direktbe rá kötöttem a shieldre kábelen, és beállítottam statikusra az IP-t, láss csodát így működik és tömörítetlenül megy. Vissza állítottam mindent eredetire ahogy korábban, utána már a Jelly se látta a gépet. Ezért gyanakszom hogy a fiberhome-os készülék a ludas, de ha van még ötletetek szívesen kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest