- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, van a htpc-ben egy 1,5 terrás hdd-m aminek az egyik partícióján volt a win10. Valamiért megadta magát és most a win7-et akarom vissza rakni. Megcsináltam rufussal a bootolható pendrive-ot, el is kezdte telepíteni, majd a fájlok másolásánál kék ablak jött be. Megpróbáltam ismét, szintén az előbbi történt, először x000000024, majd x000000 hiba jött ki. Most ott tartok, hogy azt írja a telepítő, hogy nem lehet erre a két partícióra telepíteni, a win 7 telepítővel megformáztam a őket, de akkor sem ment. Az egész hdd-t nem tudom leformázni, mert tele van fontos adatokkal. Tehát, nem tudom a partícióra telepíteni vagy néha azt írja ki, hogy „Hiányzó Bootmgr Újraindítás: Ctrl+Alt+Del”
Olvasgattam, hogy az uefit ki kell kapcsolni, de nem találom. A htpc alaplapja egy msi military H61I-E35 (B3)
Mit csináljak? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest