- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
Robi00222 #143 üzenetére
A natív usb 3.0 drivert hiányolja, meg kell patchelni a telepítőt, vagy a telepítés idejére ps2 perifériákat kell használni, ha még van.
http://gigabytedaily.blogspot.hu/2015/09/having-trouble-installing-windows-7-by.html
http://download.gigabyte.eu/FileList/Utility/mb_utility_windowsimagetool.zip
Esetleg használhatsz a netről összeszedhető integrált telepítőt, amit már újabb rendszerek telepítésvezérlőjére építettek usb 3.0 támogatással.
Viszont telepítés után se tudsz hátradőlni, a win az első netre kerülésnél le fogja tiltani az update szolgáltatást.
Ez ellen ezzel a 3rd party megoldással tudsz védekezni:
https://github.com/zeffy/wufuc/releasesHa pedig nem kell ennyi szívás, akkor ott a Win8.1 (ehhez csak wufuc kell) vagy a Win10.
-
Robi00222
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.Fel szeretném telepíteni a gépemre a Windows 7-et, de sajnos nem sikerül,
addig eljutok, hogy telepítése és aztán kidob egy üzenetet(a képen látható).
Ilyenkor mi a teendő?Gépem: i5 7500-Gigabyte GA-B250M-D3H-8GB DDR4 2400MHz Kingston Fury-WD10EZEX(1tb)-Cooler Master Elite Power Black 600W-Gainward GTS450
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Adott egy Asus noti,amit újrra kellene telepíteni.a probléma az hogy amikor be lépek a biosba,a bott option priorites menünél hiába van 1 helyre állítva az ufei mathisa dvd rom,és a másidik helyen kévő windows bott meneger letiltva,nem indul el a telepítés.Úgy is próbáltam hogy a 2.helyre engedélyeztem a boot menegert,és az elsőn a dvd maghajtó maradt de akkor sem települ ha nem vissza dob a biosba.újra indulás után.pedig a telepítő dvd hiátlan.Próbáltam pendrivéről is telepíteni de azt meg egyáltalán nem látja,pedig az is hibátlan.rufussal csináltam a tepepítöt ntfs re formázva,és más notiban tökéletes.Az ad boot opcion nál meg csak a pci1f/2 lehetőséget adja.Load bios default meg volt.gyanítom valami beállítás kellene a biosba.És ez a windows boot meneger kavar be.Légyszi segítsesek.Köszi előre is.
-
Mister X
tag
Sziasztok. Cd-ről akarok win 7-et telepíteni egy új, linuxos laptopra. Lemez a helyén, bekapcsolás után csak ezt a két sort írja ki: start Linux, trouble shooting. Segítsetek ha tudtok mert a sötétnél is sötétebb éjszakában tapogatózok...
amúgy a start linuxra sem csinál semmit.
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, van a htpc-ben egy 1,5 terrás hdd-m aminek az egyik partícióján volt a win10. Valamiért megadta magát és most a win7-et akarom vissza rakni. Megcsináltam rufussal a bootolható pendrive-ot, el is kezdte telepíteni, majd a fájlok másolásánál kék ablak jött be. Megpróbáltam ismét, szintén az előbbi történt, először x000000024, majd x000000 hiba jött ki. Most ott tartok, hogy azt írja a telepítő, hogy nem lehet erre a két partícióra telepíteni, a win 7 telepítővel megformáztam a őket, de akkor sem ment. Az egész hdd-t nem tudom leformázni, mert tele van fontos adatokkal. Tehát, nem tudom a partícióra telepíteni vagy néha azt írja ki, hogy „Hiányzó Bootmgr Újraindítás: Ctrl+Alt+Del”
Olvasgattam, hogy az uefit ki kell kapcsolni, de nem találom. A htpc alaplapja egy msi military H61I-E35 (B3)
Mit csináljak? köszi
-
Szeg_Tomi
csendes tag
-
ny.erno
tag
Sziasztok!
Van egy asztali gépem amiben van egy SSD (rendszer) és egy HDD (tárolás) és egyik nap elromlott a gép (ACHI DRIVE INIT üzenettel megáll a bootolás). A telepítő USB.t megcsináltam, A biosban sorba rendeztem a bootolásnál a dolgokat (1. usb, 2. SSD, 3.HDD). Sokadjára nagy nehezen elindult a telepítő USB-ről, viszont az SSD-t nem adja ki, mint lehetőséget, csak a D-t találja meg.
Már egyszer volt ilyen, de úgy voltam vele, h biztosan rosszul telepítette fel USB-ről és újraraktam. Utána csekkoltam HD Sentinellel és 100/100-ra írta az SSD-t. Ilyenkor mit lehet tenni? Rossz lehet az SSD? Corsair, 250 gb és alig volt rá írva.. Garancia már nincs, de az írás az nincs még 2-3 Terránál több..Elég sok munkám van rajta. Most laptopról dolgozom, de a 15 coll kontra 27 az azért nem kicsi különbség és a pc-m sokkal gyorsabb, így viszonylag gyorsan szeretnék valami megoldást találni. Előre is köszönöm az időtöket!
-
AliasB
senior tag
Egy kis kiegészítés annak aki látta mit össze nem szenvedtem vele egy egész napon át
A bottolható pendrive formázására értettem a FAT32 és az NTFS részt. Ha NTFSre van formázva a bootolható pendrive akkor ment fel a WIN7es (nem UEFIs) ha a bootolható pendrive FAT32 akkor lehet UEFIs telepítést csinálni vele.
Megnéztem mi volt abba a mappába aminek hiányolta az illesztőjét telepítésnél.
Ezek kellettek neki amik ne almappába legyenek hanem közvetlen betallózva:és szerintem ha egy másik pendrivra vannak másolva akkor onnan is be lehet tallózni. Az egy dolog, hogy én a másik vinyóra tettem őket.
-
AliasB
senior tag
Üdv. Megoldódott a probléma és a helyzet a következő volt. Illesztőprogramot keresett a CD/DVD lemezen. Na most le kell szedni az illesztőprogram fájljait (nem exe) és azt felmásolni a másik vinyóra (kettőt használok és a rendszerét formázom telepítés előtt) aztán azokat kell betallózni de kimondottan a mappát! Haa mappán belül egy almappába van akkor nem fogja látni ugyan úgy, mint ha ott se lenne. Na és ezután lehetett telepíteni. Az alaplapom nem csak az UEFI-t tudja ezért engedte telepíteni addig és ugyan azt használtam amit a legelején is NTFS-re formázva (lásd a képen amit elforgatva tett be a rendszer). És amikor az UEFI-s telepítésre mentem persze nem engedte elindítani azt mert az csak a FAT32-t szereti az NTFS-t nem. Nagyjából ennyi lett volna a dolog.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
AliasB
senior tag
Próbáltam másik portba dugni meg másik pendrivet de a helyzet ugyan ez. Rufussal csináltam a telepítőt. Az az érdekes, hogy a win10 gond nélkül felmegy rá. Viszont boot menübe a win10est az UEFI:... kezdetüvel telepítettem a win7est meg a pendrive nevével kezdődővel mert az UEFI:... kezdetünél azt írja, hogy Invalid signature detected... (stb) már próbáltam másik win7essel is de a hiba nem ott lesz.
-
OXODE
csendes tag
mercury kob p4x400 ndsx tudja az usb boot-ot szerintetek előre is köszönöm
-
fonix93
csendes tag
Miért van az hogy amikor USB-ről elinditom a telepitest elkezd havazni a kép?
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Acer 7730G laptop. Életre kéne kelteni. A gond hogy nincs benne HDD. Nem is tudom hol lehetne bele találni. Elég fura csatlakozója van. Az megoldható, hogy valahogy egy külső Pendrive ról fusson a windows? Win7 vagy XP is teljesen jó lenne.
-
xcbiker
addikt
Olyan megoldás létezik, hogy fel tudok tenni 1db bootolható USB pendrivera több telepítőt amit valamiféle menüből tudok kiválasztani telepítéskor?
Pl.: w7hp.64hu , w7hp.32hu, w7p.64hu, w7hp64eng.... w8 -
kromatika
veterán
Sziasztok.segítséget szeretnék kérni.Csináltam egy 16Gb Maxel usb 2 -es pendrivéből telepítőt.Működik is de én eléggé lassúnak találom.A notimon van usb-as csati is.Az lenne a kérdésem hogy gyorsabb lenne e a telepítés ha az usb 2 pendrive helyett,egy Sandisk ultra sdhc -1 clas 10-es 16GB-s mikro sd karit használnék a noti kártya olvasójában .köszi előre is.
-
korimass
csendes tag
Sziasztok!
Ugyanaz a problémám mint Colgate-nak. Nem értem ezzel a pendrive-al már sok gépet újrahúztam, de most egy Asus laptopon nekem is azt írja.
Elméletileg a laptop csak win 8-at támogat és azt is használom, de nem akar működni.Colgate esetleg neked megoldódott? És ha igen akkor hogyan?
Üdv Korimass
-
rovalac
csendes tag
SZIASZTOK !!!!! pendrive-rol szeretnék win 7-et telepíteni !
minden oké rufus-al sikerült is elinditani a telepítést csakhogy amikor a nyelvkiválasztáshoz érek se billentyűzet se egér nem működik.... uefiben usb eszközök bekapcsolva
mi lehet a probléma ??? HA VALAKI TUD OKOSAT ELŐRE IS KÖSZ....
-
-
Colgate
csendes tag
Üdv
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Pendriverol való telepítéskor nekem ezt a hibát írja ki. Egy cd /dvd meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik. -
Angel2014
addikt
Sziasztok ! Kérlek segítsetek nekem pár kérdésben és hogy jól e csinálom.
windows 8.1 et szeretnék usb pendrivra rakni UEFIBEN
1 Kérdés: ez csak fat 32 használható, hogy elinduljon mert ntsf ben nem indult ?
2, amikor rendszergazdaként megcsinálom parancssorból a pendrivot akkor a végén muszáj beírni a mastert,
Bootsect.exe nt60 xxxx ét ? vagy csak elég a fat32 formázása és mehet a másolás? akkor is jó lesz?3 És ha már ezt előkészítettem uefi bootra és pl egy barátom megkérne rakjam újra a gépét de nála legaciban van a bios akkor is indulna , vagy akkor muszáj lenne megcsinálni ntsf-re?
4 Ha esetleg windows 7 et rakom legacy biossal ugyan így kell csinálni csak ntsf ben igaz?
Ezekben szeretném kérni a segítségeteket.
-
válasz
MaxxDamage #110 üzenetére
Közbe megtaláltam a megoldást !
1, Nyisd meg PowerISO-ban az iso fájlt!
2, Menj a File (Fájl)->File properties (Lemezkép tulajdonságai…) menüpontra!
3, Pipáld ki az UDF előtti négyzetet, majd Ok!
4, Mentsd el!L
-
-
perge666
veterán
Üdv.
Tavaly gond nélkül sikerült telepítő pendriveot készítenem,most viszont sehogyan sem akar össze jönni.
Milyen formátumban kell hogy legyen a pendrive?
Már próbáltam külső HDD-vel is,de azt nem is látja a program! -
chosa921
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy win7 x64 ultimate-vel szeretnék egy bootable usb-t csinálni, tehát hogy a pendriveomról telepitem a rendszert egy másik pendrive-ra telepitve
nemtudom ez igy érthető-e, és a problémám az hogy a gépem felismeri mindkettő pendriveot ( ugyanolyan tipusúak sandisk extreme 32gb ) de az usb-s win7 telepitő készitő program nem találja az usb device-ket, mit lehet ilyenkor tenni? a windows saját programjával próbáltam ezt ( de emelett még kipróbáltam másik kettőt is ) leformáztam a pendriveot 3 fajta fájrendszerbe is exfat, fax32 és ntfs-be is és egyikben sem látta a program a pendriveom, mit lehet ilyenkor tenni? ha járt már valaki igy akkor kérem árulja el hol hibáztam, sokszor csináltam már igy, mindig penrdiveról telepitem ujra a rendszereimet ha szükség van rá , eddig működött most mi lehet a baj?
-
dmc
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is ugyan az a problémám mint a #99 hozzáoszolnak csak nekem 16Gb os a pendrájv és nekem is helyi lemeznek ismeri fel a WIN 7.
Van valami megoldás erre a gondra problémára?előre is köszönöm
-
knoz91
tag
Google segítségével rátaláltam erre a nemes és régi kommentre, köszönöm szépen!
Egyebek iránt: 'Windows 7 USB DVD Download Tool' -> mindenütt ezt a programot találtam, valahogy nem tudom ki hogy van vele, nem tudom hogy ez önmagától megcsinálja-e a fájlrendszert, vagy csak játszi könnyedséggel minden nélkül felmásolja az .iso tartalmát nekünk, nekem nem vállt be. Amit kollega írt, 100%-ig működik!
-
Athus
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne,hogy van egy 32gigás pendriveom,évek óta eddig a "Windows 7 USB DVD Download Tool" nevű programmal telepítettem a rendszert.Hibátlanul ment mindig,de másik pendriveval.Most,hogy ezzel próbálom,a rendszer maga felismeri,de a program nem.Azt írja,hogy nincs kompatibilis pendrive.Lehetséges,hogy azért mert a pendrive meghajtót helyi lemezként ismeri fel,nem pedig cserélhető lemezként?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdvözlettel: Attila
-
flash-
veterán
na volt sok helyez amikor úgy sajnos ezzel elkészített telepítővel (és a yumival is)problémák voltak(nem indult,telepítés leállt)
Találtam ezt a Rufust,eddig ezzel nem volt gondom,ajánlom esetleg nektek is
elég egyszerű a használata. -
jfehervari1
tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni Windows 7 telepítése kor elmegy addig a telepítés hogy ki írja hogy a telepítés indul és vége onnan nem megy tovább tud valaki valami megoldást?köszi a választ:
-
Király Fika
csendes tag
Sziasztok!
USB-ről win7/8 telepítéskor hibaüzenetet kapok:
"hiányzik egy adathordozóhoz szükséges illesztőprogram...."
Ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszi. -
flash-
veterán
akiknek ez a hiba van:
"Status: We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try agai"
megoldás: minden vírusirtót,spyware spybot és egyéb hasonló programot amik f ideiglenesen kikapcsolni és úgy elvégezni a leirtakat.
Nekem pl avira nem engeddte autorun tiltó mechanikája miatt.disable-re raktam avirát és utána szépen sikerült
-
DeathAdder
veterán
W8.1 alatt nem jól csinálja a meghajtóra.
Állandóan azt írja ki, hogy nem tud bebootolni és indítsam újra ctrl+alt+del -el.Több pendrive-n is próbáltam, W7 kompatibilitással is indítottam, de ugyanaz.
Végül észreveszem, hogy ntfs-be formázza a meghajtót
A megoldás az volt, hogy elmentettem a Windows 7 USB DVD Download Tool által ráírt adatokat, leformáztam fat32 -re, majd visszamásoltam, és ment is az install azonnal. -
Def26
félisten
válasz
ThePixelHero #90 üzenetére
Szia
Itt a megoldás, nekem is ez volt a problémám:
Start command prompt as Administrator and type diskpart
type list disk
type select disk and number of your USB disk ( like select disk 1 )
type clean
type create partition primary
type select partition 1
type active
type format quick fs=fat32
type assign
type exit to exit the diskpart utility
type exit to close command prompt -
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
Van egy ASUS P5GDC Pro alaplapom,és USB-ről,pontosabban telefonban lévő memóriakártyáról szeretném telepíteni a windows 7-et a gépemre.
Ez az alaplap tudja vajon ezt kezelni,és működhet?Ha ige,hogyan oldhatom meg?
Köszi! -
ThePixelHero
újonc
Nálam amikor formázom a pendrive-t egyszerűen ezt írja ki minden egyes alkalommal:
Status: We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again
[ Módosította: Undoroid ]
-
Needfor
tag
Hali.
Egy Asus k50c-re szeretném vissza rakni a win7-et mert szerintem nem bírja a win8-at (állandóan be fagy van hogy 5-10 percekre) usb-röl
1. Akármien usb-röl föl lehet?
2. Én ncorol szedtem le a win7-es fileokat, de amikor be akkarnám bootolni ki jön egy smile---->ilyen és ennyi meg áll a tudomány
-
GAbre
veterán
Üdv!
Akarok telepíteni usbről de ezzel a hibaüzivel fogad,ha pendriveról telepítem:
Disk read error occurred
konfigom olvasható.Alaplapom támogatja az usb bootot.
Rendben végigment minden oprendszer alatt.
Vkinek 5let? -
Undercover15
újonc
http://www.youtube.com/watch?v=5SGZzHrGCNQ
1:30 percben az egész, mindennel a legegyszerűbb módon -
BigDawe
csendes tag
HELP ME!!!
A biosban 3 féle usb boot van:
- USB-FDD
- USB-ZIP
- USB-CDROMEzek közül melyik? (gigabyte alaplap)
-
gomboc76
újonc
sziasztok!!! Nekem is az a problémám hogy telepítés elején kéri a cd dvd eszközillesztőt és nem tudok tovább menni...ilyenkor mi van??????A gépemen nincs optikai meghajtó.....
-
zfekete83
csendes tag
A 4 Gb-os pendrive kevés.Most írta ki a progi, hogy nincs elég hely a 4gb-os pendrive-omon!
-
alibabo
tag
Nagyon jó leírás! Lementve az oldal. Pick-pack ment az USB és a telepítés része is. És nagyon gyors megoldás, lehet a nagy géphez is megcsinálom.
Ezer köszönet. -
amisis
aktív tag
Hello!
Vki tudna segiteni a BIOS rendszerbe való belépés cimű bekezdéstől mert onnan így olvasáskor elvesztem!
Amugy az nembaj ha van a gépen egy winxp és azon keresztül csinálom? Nagyon kezdő vagyok elénézést az esetleges hülyeségekért. -
e=mc²
őstag
-
juve600
nagyúr
asus k50ij laptop
beállitom hogy usb-ről bootoljon,de azt hogy tudom beállitani hogy ujrainditás után ne megint a usb-ről bootoljon ???
thx -
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Letöltöttem a progit , mikor betallózom az iso file-t , azt írja invalid . Kipróbáltam több iso-val is , ugyan ez . Mi lehet a megoldás ?
-
aquir22
újonc
Probléma megoldva!
Windows7 alapból nem támogatja az USB3-at. A laptopon 3 usb port van. 2 db USB3-as és 1 db USB2-es.
A 2-esbe kell bedugni a pendrive-ot (esetemben a kártyaolvasót) és simán elindul.
Win 8 esetében elvileg nem lenne gond mert abba már be van építve a 3-as támogatás.Tehát az csak egy nagy kamu hogy CD/DVD eszközillesztőt kunyerál a win7. Túl hülye hogy észrevegye hogy az usb-vel van baja.
Az USB2-es portról simán települ a windows!!!D10D4: usb-s kártyaolvasóm van, tehát nem a laptop beépített kártyaolvasóját használtam. Tehát ez az usb-n át megy és nincs is így vele gond
A 32 gigás kártya a fényképezőmből benne van így van elég hely is
-
Đ10Đ4
aktív tag
Szerintem azért az már más dolog hogy, memória kártyáról akarod.
Mert az nem USB. Ha van is a bios-ban neked olyan hogy, USB az nem pásztázza a memória kártyát is.
(Tehát nem értendő egybe a kettő.)
Hiába rakod fel Memória kártyáról. Ha nem látja a Bios semmit nem ér.Ezért lett az USB mert sok biosba integrálva lett.
Vegyél egy 4Gb pendrivert és kész. 2k a media markt-ban.
Utána tudok segíteni.
-
aquir22
újonc
Ugyanez a problémám nekem is mint az előttem szólónak!
Kiírtam pendrive-ra a win7-et (igazából kártyaolvasóra memóriakártyával, mert a pendrive-om kinyiffant).
Sikerül is elindítani minden gond nélkül a bootolást róla. Mikor a telepítés elején ráklikkelek a "Telepítés" gombra akkor a CD/DVD eszközillesztő pogramot nem találja és kéri hogy rakjam be azt a lemezt amin az található. A tovább gomb addig inaktív marad....
Laptopra raknám amiben nincs DVD meghajtó.
egyenlőre itt elakadtam....olvasgatok már egy ideje a neten de még semmi megoldás...Valakinek valami ötlet?
-
dav<3
tag
USB-ről szeretném telepíteni a win7-em de nem engedni elkezd valami hülyeséget kiírkálni a CD/DVD meghajtóval kapcsolatos illesztó programokról és nem enged tovább menni azt akarja hogy tallózam ki... Előtte dvd meghajtóból cdvel tettem fel a win7et de mostanra ki lett belőle szedve mivel nem használom és most meg nem tudom újra tenni a windowsot miatta.
pls help
-
Đ10Đ4
aktív tag
Korrekt, köszönöm, segített!
-
csetennny
újonc
sziasztok! nekem van egy fujitsu siemens esprimo d2584 tipusú gépem,és nem megy beállítani a bioszban a bootmenüben az usb-t ki sem jelzi...
tuti támogatnia kell a gépnek,szerintem csak én bénázok valamit! tudna nekem valaki segíteni? -
Vincent45
tag
Nekem az lenne a problémám,hogy USB3-as pendrive-ról nem tudok bootolni csak ha az USB2-es portba dugom. Így meg pont a sebesség vész el. Az alaplap egy Asus P8Z77-V LX. Próbálgattam már állítgatni mindent de nem sikerült
-
nhtomek
újonc
Szia! Köszi szépen, szép és precíz leírás
! Nálam az történt, hogy mikor bebootolna pendriveról, akkor kiírja, hogy boot MGR is missing! Mi lehet a probléma? Találkoztam már ezzel egy pár gépnél, de akkor tudtam, hogy ez miatt kell újra telepíteni, mert ez volt a hiba oka. Választ előre is köszönöm!
-
scope2007
addikt
-
lapartman
tag
teljesen új gépre hogy kell telepíteni?
-
Barbarics
tag
válasz
tunde5744 #56 üzenetére
A BIOS ban kell beállítani valamit. Fire/SOUL/CD -t kérjed meg hogy segítsen,nekem is ő segített
nagyon segítő kész
-
tunde5744
csendes tag
Sziasztok! Mi lehet z oka annak, hogy amikor elkezdem a pendrive-ról telepítni a windows-t, szépen elindul, nyelvet választok, majd kiírja, hogy hiányzik a cd/dvd ,meghajtó illesztőprogramja - miközben nincs is a laptopban (Asus) optikai meghajtó?
-
Laurine
újonc
Üdv!
Én a dolognak a leges-legelején elakadok: megcsinálom a telepítőről az iso-fájlt, viszont az usb toolnál hiába választom ki az elkészített fájlt, nem enged a következő lépésre, azt írja, nem megfelelő a fájl, válasszak egy érvényes iso-fájlt a folytatáshoz. Elvileg nem hibás, daemon beolvassa, elindítja, felismeri. Mi lehet a gond?
A segítséget előre is köszönöm! -
bryonymate
újonc
Sziasztok!
Mi lehet a gond akkor ha mindent jól megcsinálok a cikkben leírt programmal, és az Asus(X50N) notebook nem tud bebootolni az USB-ről.3 féle módon megcsináltam a bootolható pendriveot,parancssorossal is, de semmi.Kompatibilis az alaplap, a BIOSban betudom állítani hogy USB-ről bootoljon.....fontos információ lehet még az is hogy DVD-ről sem sikerült megindítani a telepítést, csak intézőből. -
Barbarics
tag
szaisztok! [Erre] nem tudtok valamit? mert már egy csomó mindent próbáltam de nem találja a pendrive-omat
-
Antibazsi
aktív tag
Nekem valamiért nem működik. Miután befejezi a telepítést lecsekkolom és rajta van a cucc. Nem távolítom el a pendrive-ot, kikapcsolom a gépet. Ezután átdugom abba a gépbe ahova szeretném feltelepíteni, elindítom de nem csinál semmit, csak egy kurzor villog a végtelenségig a bal felső sarokban.
És most jön a furcsaság. Ezután bármilyen gépbe rakom a pendriev-ot azt írja ki a rendster, h nem lehet felismerni, formázzam. Rányomok, h formázás és jön a válasz: a windows nem tudta befejezni a formázást.
Ezt két pendrive-al is eljátszottam és azt hittem kinyírtam mindegyiket, de egy kis leizzadás után rájöttem,h a felügyeleti eszközök...lemezkezelés alatt sikeresen tudom formázni. De intéző/TC alatt nem.
Szóval mi lehet a gond? -
Pista0001
addikt
Aki esetleg Avira-t használ, tiltsa le előtte.
-
albgab
aktív tag
Szia!
Köszi a leírást.
Nekem az a problámám hogy nem ismeri fel az 500-as usb-s winyómat.
Mi lehet az oka?
(475 gb Fat 32 25 gb NTFS)
Köszi
-
Minstrel
senior tag
Köszi a leírást, egyszerű és nagyszerű
-
betyarr
veterán
ennél a Ellenőrizzük le az USB meghajtó tartalmát-nál mi az az ADDON?amit bele van integrálva a winbe?hogy lehet legegyszerűbben megcsinálni?
-
iOnizer
tag
Ezt Vistával is meg lehet csinálni, vagy csak W7-tel?
-
.:Koska:.
csendes tag
Köszönjük!
Nagyon hasznos és jó írás! Sokat segített. -
Ice&Lime
veterán
ha a driver lemez tartalmát átmásolom usb-re, akkor a win7 telepítő (a windows 7 telepítése után) automatikusan ugyanúgy bánik az usb-s driver usb-vel és telepíti usb-ről mintha rendes optikai meghajtóm lenne és betenném a driver lemezt?
-
scope2007
addikt
-
szumoo
senior tag
Tökéletesen működött minden, köszönöm a leírást!
Sz.
-
Bjørgersson
félisten
Pont jókor találtam rá, nemsoká Windows telepítés, a lemezekkel meg nem szeretek babrálni.
-
robogo81
senior tag
válasz
tetocserep #33 üzenetére
ÉN úgy gondolom hogy valamelyik fontos eszközhöz telepített illesztőprogram nemigazán jó hozzá,nemrég történt hogy az egyik ismerősnek kellett a laptopjára vista helyett xp(nem dobálni,nem az én ötletem),és az nem ismerte a sata meghajtót,így csináltam saját telepítőt,amire integrálva volt a driver.
Így felment a win,de első indításkor mindig újraindult,egy gyors kék halál effekttel.
Megkerestem a legutóbbi kiadású sata drivert,ezzel már nem csinált kék halált/újraindítást.Vagy a bioszban kapcsold át a raid beállítást ide-re,ha van ilyen.
-
keIdor
titán
Windows 8 Preview-et is meglehet valahogy csinálni így?
-
tetocserep
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy van egy Asus K53S notebookom.
Free Dos operációs rendszer volt rajta, ami le is lett törölve. Win 7 64 bit Ultimate lett rátelepítve viszont a telepítés végén újraindította magát a gép és az üdvözlő asus képernyő után, amikor elindulna a rendszer újraindítja magát folyamatosan.
Tudjátok esetleg hogy mi a probléma?
Előre is köszi a segítséget -
scope2007
addikt
válasz
gordonfreemN #30 üzenetére
köszönöm.. sokan jelezték, hogy nagy hasznát vették az USBs win7nek. -
gordonfreemN
addikt
Grat, köszi, kafa lett!
-
scope2007
addikt
én még a beleintegrálósat hagytam.. simán csak a pendrivera másolgatok egy általam létrehozott install mappába, és onnét kézzel telepítek...
egyébként RT Se7en Lite ez egy win7hez való integráló
-
k.soma
senior tag
Programokat hogyan lehet telepitőbe integrálni?
-
po1son
addikt
Köszönőm a hasznos leírást. Most raktam össze egy gépet és dvd rom hiányában pont erre volt most szükségem.
-
zapok
aktív tag
Nagyon hasznos, hiánypótló és kiváló leírás!
Köszönöm szépen
Egy közepes gépen 5-6 perc alatt kész a telepítő pendrive Win7-el.Én már csak pendrive-ról telepítek op.rendszert, ennek a leírásnak köszönhetően.
Lényegesen gyorsabb, mint optikai meghajtóról! -
xKacsax
aktív tag
Húúha Köszi ! Most éppen pont jól jön ez a kis leírás. Elromlott az optikai meghajtóm és így ez pont jól jön most. Köszönöm szépen!!
(esetleg még csinálhatsz ilyen cikkeket! pl: hogyan kell programokat importálni a win7 telepítőbe stb..)
-
ftc
nagyúr
PArancssor gyorsabb kényelmesebb
-
danih
veterán
Túl hosszú.
UltraISO -> Bootable -> Write Disk Image -> USB kiválaszt -> Write.
Ennyi, bármilyen iso-t kiír. -
Wyll
őstag
Pont nemrég tértem át én is a pendrive-os telepítésre. Nekem ez lett, ami alapján végül működött, csak kicsit hosszú volt, mert ez tartalmaz egy teljes formázást is
Ezt lehet(ne) gyorsformázással is, nem tudjátok?
Mondjuk ennek a végén is linkelik a könnyebb módszert
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szőröscica #12 üzenetére
szerintem a win2flash progi tudja simán.
-
scope2007
addikt
válasz
szőröscica #14 üzenetére
elvileg van megoldás rá...
-
scope2007
addikt
válasz
szőröscica #12 üzenetére
próbáltad? ha igen akkor ezt a tapasztalatot még beleírom a leírásba majd...
nekem nem volt rá lehetőségem, hogy kipróbáljam variálva.. csak egyik verzió van -
szőröscica
addikt
Az egyetlen szomorú dolog, hogy 32 bites oprendszer alól nem lehet 64-es telepítőt csinálni.
-
-
válasz
Thunderzolee #8 üzenetére
Mert már volt ilyen, csak keresni nyilván luxus. Ezt csak azért jegyeztem meg most így, mert ez már nem is tudom hanyadik ilyen témájú bejegyzés.
-
-
Viktor77
titán
Ez direkt nem lett szakmai?
-
veector
senior tag
ASUS-nál úgy emlékszem F10
F8
(#4) kmisi99
túl hamar nyomtad az F8-at
ha csökmódot vagy hasonlókat akarsz akkor azt már az esetleges RAID stb bootolása után, közvetlen win indulás előtt kell. -
Köszi a leírást, hasznos lesz elküldeni másoknak.
De jó, h megcsináltad.
-
kmisi99
addikt
Nekem asus lapnál amikor a csökkentett módot hoztam volna elő F8 akkor behozta hogy miről bootoljon szóval f8 is elvileg
-
Cadal
őstag
A pendrive milyen fájlrendszerrel kell hogy rendelkezzen? (fat32, ntfs vagy valami más speckó)
köszi az írást, hasznos dolog lesz ez. (A hideg kiráz, ha optikai adathordozóval kell dolgoznom..
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged