- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pH érték
aktív tag
Mi okozhatja a telefonom lassulását?
-
pH érték
aktív tag
Úgy látom a kiesnél nálam nem ajánlja fel az új firmware frissítését.
-
pH érték
aktív tag
A wave-em az idő során eléggé belassult, gondolom most már jó lenne neki egy frissítés. Kiessel ezt meg tudom oldani úgy, hogy a névjegyek ne vesszenek el?
-
s4hu|SyD^
addikt
Erre, hogy a KIES azt írja játék telepítésénél, hogy hiba a telepítő fájlban vagy miben vagy megoldás?
Több acc-al is néztem a Plants vs Zombies-t és a Spider-Man-t, mindenhol ezt írja.
Lehet, hogy a memkarin maradtak fájlok, ami miatt nem tudja feltenni? Mert az ikonokat is betette a menübe, de error néven voltak... -
Goldmen75
őstag
Na skacok!
Bevásároltam egy halom drága játékot, kupon akcióba
)))) Kár hogy navi nincs kupon árba
)
-
Hanz
tag
Van hogy nem akarja leszedni a yahoo-s maileket. Errort ir ki. Most is restartoltam 2x mire megcsinalta, pedig full 3g van. KH1
-
szebev
senior tag
Van ingyenes szotar widget! Language Translator.
-
leslieke
Jómunkásember
Köszi a a felvilágosítást, hétfőn ki is próbálom.
-
s4hu|SyD^
addikt
Én is bízom benne, hogy most lehet szépen majd lementeni és újratenni a KIES-el és várom már az új bétát, remélem most már lesznek benne olyan dolgok, amik tükrözik a véglegest és hiányoznak belőle jelenleg.
-
leslieke
Jómunkásember
Hamarosan új Bada 2.0 ROM-ot tesz közzé a samfirmware.
-
Hanz
tag
Jé most látom hogy a zenelejátszóban van folderplayer. Ez pöpec
Csak nem találom az equilazert benne. Külön ki kell lépnem a beállitásokhoz ezért. Irgumburgum -
leslieke
Jómunkásember
Hát nem tudom, nekem annyira nem tűnik létszükségletnek. Az elmúlt több mint egy évben kb. 10-szer indítottam el, ebből a fele minimum csak teszt miatt volt.
-
Hanz
tag
Ténleg megvan a szótár és át is passzolnám nektek is ha tudnám hogyan.
Ez az a szótár leslieke -
leslieke
Jómunkásember
Erről a szótárról lehet szó: [link]
Sajnos már nem letölthető. -
ABal
őstag
Csak bedobta a csalit, hogy lássa hányan harapnak rá.
-
Goldmen75
őstag
MIlyen szótárról van szó????
-
bulbaa
tag
Sziasztok!
Mától én is Wave tulajdonos vagyok! Egy használt készüléket vettem és a menü böngészése közben vettem észre hogy az eladó bennfelejtette a social hubban a facebook accját, és a face alkalmazásban is az ő e-mail címe van.
Ezeket hogy tudom kitörölni? Előre is köszi a választ! -
lesli.h
aktív tag
válasz
bokrosolajos #43376 üzenetére
Köszi a segítséget.
-
Hanz
tag
Most nezegetem az appson amiket azelott letoltottem es nagyon meglepodtem mikor rafutottam a szotarra amit annyian keresnek. Es meg mukodik is
-
Goldmen75
őstag
Találkoztatok már 2.0, ilyennel? Jön egy sms- hogy I'm driving
))
Elvileg akkor ha hívnak s nem veszem fel, lenyomja....de nem értem -
s4hu|SyD^
addikt
2.0-ban a fájloknál, SMS-nél, zenéknél(a főlistában), ha balra vagy jobbra húzod el az ujjad akkor előjön egy menü, úgy, mint a névjegyeknél vagy a hívás/SMS naplónál. Lehet máshol is van ilyen fícsör. Még a végén kiderül az is, hogy van másfajta nézet SMS-nél és képszerkesztő is...
-
Cymby
tag
A napokban elindult a BadaBlog.hu című oldal, amely a MySamsungWave.h fórum hivatalos blogjaként fog üzemelni a jövőben.
A fórum ezután csak fórumként fog működni, míg a blogon igyekszünk minden friss hírt, információt közzétenni ami a Bada és a Wave széria világával kapcsolatos.
Kellemes olvasgatást, remélem az új szerzemény elnyeri majd tetszéseteket.Ui.: Várjuk a blogba közreműködőként mindazokat akik úgy érzik szívesen írnának rövidebb hosszabb anyagokat, teszteket, infókat stb az oldalra.
-
San398
őstag
válasz
formanekzs #43623 üzenetére
Szerintem az R66 majd akkor fog 100% működni ha kijön a hivatalos 2.0
-
bokrosolajos
őstag
Október vagy szeptemberi a Wave és még mindig nincs rajta beégés!
/ Állandóan 5-ös fényerőn használom / -
bokrosolajos
őstag
válasz
SlyChocolate #43598 üzenetére
Ő előbb volt itt, mint én. Nekem, mondhatni ő a "Mesterem"
-
formanekzs
tag
Sziasztok!
Feltettem a KH1-et, a kérdésem, hogy rá lehet e bírni az R66-ot, hogy navigáljon, és ha igen, akkor hogyan? A Bada 1.x-es verzióra megvettem anno a teljes Európát. -
anrab
addikt
meg van uraim köszi!
-
anrab
addikt
annyira béna vagyok hogy nem tudok bónsz utalvánnyal vásárolni.
regisztráltam az osztrák oldalon de sehol nincs meg az utalvány.
a kódját kéri.
help!most látom már van válasz. bocsi, akkor nézem a leírtak alapján.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Viktoria91 #43607 üzenetére
Amit a Kiesben le akarsz tölteni alkalmazást, annál kattints a vásárlás feliratra és a felugró ablakban tudod megadni, hogy kuponnal fizetnél.
-
Viktoria91
csendes tag
Üdv ismét itt
Megvettem Novemberben ezt a telót, nagyon jó kis darab...annyi lenne a kérdésem, nem tudom ki vette itt észre, de most ingyen kupon jár a Samsung Appsban.. csak azt nem értem, hogy a kupon kódját kéri, miután regisztráltam magamat.. márint egy accountot..szóval a kupon kódját (ami elvigleg ingyen jár most mindenkinek) honnan lehet megtudni? Előre is köszi a választ.
-
válasz
SlyChocolate #43598 üzenetére
Nem, igazából ő vette át az enyémet menet közben
Mindössze az az egy mondat ("neked jó lehet") félreértése ütötte ki a biztosítékot.
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
consono #43594 üzenetére
Betéglázok ezt nem vettem észre...de most kipróbáltam egy csomó helyen ugyanezt: Sochub-ban is műxik, zenelejátszóban is, email, üzenetek...
Mellesleg megy a HVG, névnap widget, Fruit Ninja (elég laggolós), badaTube, Timelapse KH1-es firmen! Dungeon Hunter még mindig nem -
dave182
senior tag
igen igen user error volt,köszi
az ndrive-ban ki tudna segíteni nekem?írjon 1 privit!!!
előre is köszönöm -
Dhampir
félisten
Biztosan üthetett a csipogó kvarcjátékomhoz képest.
Énnálam a 286-os fölött kimaradt lóugrásban, de a mostani színvonalas technikát alapul véve visszatekintvén úgy érzem, hogy amiről időközönként lemaradtam, azon utólag egyáltalán nem érdemes bánkódni.
Néhanapján kissé elszomorít, hogy a "csilli-villisedés" és az energiazabáló szörnyetegek gyártása során a programok ötletessége, hangulata elhalványodott vagy teljesen a háttérbe szorult.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest