Hirdetés
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Most néztem, droidra van már legalább 20 féle UI, mi meg még mindig nem kaptuk meg hivatalosan a 2.0-t sem, ami szintén csak 1 éppen használatos default lehet ...
Kissé tömör unalom lett a badás lét, nem?
-
consono
nagyúr
Ez így azért erős. Én feltettem, de gyakorlatilag egy Windows7+MetroUI az egész. Touch támogatás nélkül nem az igazi notebookon, de azért bejön a dolog. Mondjuk jobb lenne, ha minden Metro-s lenne, mert egy csomó dolog visszavisz a megszokott Windows desktopra és ez azért nem az igazi...
-
study
tag
A Microsoft tegnap este bemutatta új operációs rendszerét, amely nem ígérget, nem csak utal a vérfrissítésre, hanem rárúgta az ajtót a világra.
Technet -
Atomgeszi
nagyúr
Névjegyeket mivel érdemes szinkronizálni és kiesben mit kell hozzá beállítani?
A legutóbbi nem mentés elkerülése végett most beállítottam, hogy minden csatlakozáskor szinkronizáljon a telefon. De mivel? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
CarKiller47 #46094 üzenetére
Registry patcher segít neked. Csak kitörlöd előle és kész is.
Aztán újratelepítésre került a rendszer, és a legújabb kiest amikor felraktam már nem rakta be elé a számítógépnevet... És hiba nélkül le is frissült a szoft. -
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #46089 üzenetére
JL2-vel nem volt ilyen gondom. Ha sok alkalmazást indítok egymás után, jó előfordulhat hogy beragad valami, és elkopik a memória. De úgy hogy 1-2 naponta újraindítom, nézem bada SI-vel mennyi a rendelkezésre álló memória, minden oké, elindítok egy játékot, 10 perc játék után kidob, kevés a rendelkezésre álló erőforrás felirattal. Ránézek SI-vel, minden rendben. JL2 alatt, ha nem mentek frissülő widgetek, akár egy hétig is elment restart nélkül, pedig többet nyúztam mint most. Rejtély a köbön.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
És ez pedig ugyan úgy SHP -val. (Az összes nyelv shp-s a másikban szintúgy.)
GT-S8500_XXKF3-OXDKG2_FULL_HUN_SHP (315.94 MB)
(Verzió ellenőrzés KIES-el)IRD, KOR, O2C, TMH, VDC, VDH, XEH, XEZ
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz
CarKiller47 #46081 üzenetére
Ez egy másik kódú preconfig, egy lépéssel egyszerűbb mint amit leslieke javasolt.
(+egy érdekesség, hogy a Karma által írt preconfig kód anno nem írta át a product kódomat, viszont amit én linkeltem, azzal sikerült.Ez számomra egyébként rejtély....)
(#46083) mrhitoshi: Ha jól emlékszem JL1-es CSC-d van KF2-vel feltelepítve. Már más is panaszkodott hogy ez a páros nem teljesen stabil, tehát lehet ez a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
S8530 OXDJK8.csc
Social Hub PrémiummalIRD, KOR, O2C, ORS, TMH, VDC, VDH, XEH, XEZ
Használjátok egészséggel : )
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
CarKiller47 #46081 üzenetére
-
CarKiller47
tag
Sziasztok!
Kövezzetek meg, elolvastam az első HSZ-t, de be tudná linkelni valaki, hogyan kell preconfigot csinálni? Mert a telefonomon valami gányolt 1.0 van és szinte semmi nem kompatibilis már vele, szóval szeretnék 1.2-re frissíteni. Tudom, hogy menteni kell meg minden előtte, mert gyalulja a dolgokat.
Segítsetek egy szerencsétlen tagnak.
Előre is köszönöm. -
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke #46046 üzenetére
Szóval:
-Egyszerűen ocsmány a Bada 2.0-hoz képest.
-Sz@r a böngésző, nem tud egy idióta mobil honlapot megnyitni, küszködik, kilép stb...
-Zene lejátszás közben egyszerűen annyira lefagyott a telefon, a képek szó szerint elmosódtak, nem is tudom leírni.
-Nem stabil a Firm. Ezt így nem tudom kifejteni, ezt így érezni kell.Szó mi szó, kezd elegem lenni ebből a bada 1.2-ből, pedig alig egy hónapja raktam vissza a bada 2.0 után.
-
Goldmen75
őstag
válasz
bokrosolajos #46075 üzenetére
Köszi! De az az 1 ami abszolute nem kell
-
leslieke
Jómunkásember
Nem biztos, hogy lesz új Bada 2.0 a héten, legalábbis erre utalnak a samfirmware twitterén mai bejegyzések.
-
Goldmen75
őstag
Nem van még "béta" theme 2.0-hoz??
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #46070 üzenetére
-A telefonon érdemes megformázni.
-A korábban letöltött alkalmazások csak akkor maradnak a belső memóriában, ha oda töltötted le, illetve oda is telepítetted őket.
-Ha telefonnal formázod, akkor az alap könyvtárakat automatikusan létrehozza.
(Imge, Video, Sound, Others) Ezektől függetlenül te is csinálhatsz tetszőleges könyvtárakat.
Ha van már memkarid, akkor erősen ajánlott a telepítések, letöltések, fotózások helyének azt megadni.Beállítások/Memória/Alapértelmezett memória. Itt mindenhol a memkarit jelöld be! Ezután menj be a Beállítások/Alkalmazások/Telepítési beállítások menübe és itt is válaszd ki a memória kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Hogyan használjátok a memóriakártyát? A telefon meg tudja formázni?
A korábban letöltött alkalmazások a belső memóriában maradnak?
Be kellett állítani, hogy milyen mappákat hozzon létre, vagy automatikusan menti rá az újabb alkalmazásokat, fényképeket, videókat?
-
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Lehet már kapni a samsung wave III. ?
Létezik már a telefon ?
És ha igen akkor a bugos bada 2.0 van rajta ? -
Ez tényleg az, méghozzá úgy, hogy a Kiest utánozza - felküldi a telefonod product code-ját és verzióját, amire a szerver felajánl valamilyen firmware-t. Aztán ha letöltötted, ez a titkosítást is le tudja szedni róla.
Érdekes kísérlet lenne, hogy egy jó kis T-s telefon eredeti firmware-rel mit mutat.
Disclaimer: kipróbáltam az előbb, azért jár a szám.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Elkészült a CheckFusDownloader új verziója, ami már támogatja a Badás készülékeket is. Mostantól lehet vele keresgélni a badás firmwareket is
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
válasz
leslieke #46055 üzenetére
Köszi!
Hú még azt nem tudjátok hogy át lehet e írni a fényképezőben azt hogy a fénykép nevében szereplő sorszám ne fénykép001-ről induljon hanem pl fénykép654-ről? Mert Multizás után megint elölről kezdte és amikor az új firm alatt készített képek sorszáma elérte a memória kártyán maradt képek sorszámát akkor nem felülírta azokat (hála a jó istennek) hanem nyitott neki egy Fényképek002 mappát és abba tette. De most már ott tartok hogy van Fényképek003 mappám is. Teljes a rendetlenség.
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
Nem fogom elkapkodni. Csak most gondoltam hogy elkezdek érdeklődni ez után, mert már ilyen ez a teló régóta. Összeszedem hozzá a cuccokat, aztán majd valamikor felteszem rá. Zavarni zavar, de vagy nincs időm foglalkozni vele vagy kedvem nincs hozzá mert inkább mást csinálok. Meg előtte még egyszer átolvasom a telepítés mentetét is, szóval nem akarom elrontani, türelmes leszek. Köszi az eddigieket!
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Attelah #46048 üzenetére
Nekem ugyan Wave II van gyári 1.2 T-s firmware-el, de eddig semmi bajom nem volt vele. Kimondottan gyors és stabil a rendszer. Ha jól tudom akkor Wave I-re JF2 volt a gyári T-s szoft. Ha azt visszateszed akkor utána elvileg fel kell kínálnia a hivatalos frissítést KIES-en keresztül is. Nem tudom, hogy ez volt-e a pontos gyári T-s firm: S8500XEJF2
Régi motorosok talán még emlékeznek rá a T-s csapatból. -
Attelah
tag
Köszi! Elmentem a linket.
Amúgy engem is gyakran fel**sz ez a szoft. Azért tenném vissza a gyárihoz legközelebb esőt, mert azzal nem volt problémám. Ez őrült módon le tud lassulni miután leválasztom a számítógépről. Egyszerűen SMS-t írni kín szenvedés vele, mert a gépelés szaggat mint a GTA3 32 megás Savage videokártyával.
T-sre visszacsinálni lehetséges? És akkor megkaphatná a mostanában kiadott T-s firmet. Vagy mit tegyek fel rá? Már lassan ott tartok hogy a böngésző se érdekel milyen csak működjön a teló normálisan. Nem igaz hogy nincs egy stabil firm.
-
mrhitoshi
veterán
Azt hiszem kijelenthetem, hogy rohadt szar ez a KF2 illetve az 1.2-s bada.
Egy megváltás lesz a Bada 2.0 számomra.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz
Attelah #46041 üzenetére
Szia!
Itt megtalálod az összes Wave I firmwaret:
http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s8500.htm
(Ingyenes regisztráció kell a letöltéshez) -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #46042 üzenetére
A kép közvetlenül a szavazás megkezdésekor készült. Ekkor éppen 90 szavazatnál tartott a számláló. Viszont azóta is tart a felmérés...
De igazad van. Semmi köze a Samsungnak az egészhez. Biztos unatkoztak és ezért csinálták az egészet[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
Hali!
Kb. 2 hónapja frissítettem a T-mobilos 1.0 firmről Multiloaderrel 1.2-re. Azóta most dugtam rá a gépre Kies módban. Azt írja hogy A készüléken található verzió nem firsíthető. JID/JL1 (XEH) van rajta. Ez miért van?
A Kies verziószáma 2.0.2.11071_128. (10 perce frissült erre). -
Peti66
senior tag
Igazából, csak azért kérdeztem,mert nem szeretném,ha olyan alkalmazás menne rá amitől ledermedhet
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Peti66 #46033 üzenetére
Innen bármit feltehetsz, amire szükséged van: http://www.samsungapps.com
-
Peti66
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem egy 8500-ös magyar gyárilag független Samut,azt kérdezném Tőletek, mit érdemes rá rakni vagy eltávolítani
Tégla,ólom,elefánt stb. még nem volt
Ja, és igaz az,hogy az english verzióra nem lehet ráhúzni a magyart a process miatt -
s4hu|SyD^
addikt
-
pikkubee
tag
Sziasztok,
olyan problémám merült fel, hogy amikor elindítom az operát, elkezd betölteni, aztán egyszer csak megáll a vonalka úgy 4/5 távon és ennyi. Valakinek volt már hasonló? kikapcs-bekapcs nem segített.
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #46019 üzenetére
Igen. Én is arra tippeltem volna
(részemről mindkettő nélkül elvagyok így is)
Közben kaptunk még egy kis infót az oroszoktól. Ha lassan is de készül a Bada SDK Mac OS és Linux platformra is. Mivel alacsonyabb prioritást élvez az említett két rendszer, ezért a közeljövőben nem valószínű a megjelenése.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Még egy kis színes a franciáktól. Október 16-18 között Bada fejlesztő találkozó lesz Párizsban. Komoly szponzorok bevonásával kerül megrendezésre az esemény. Az IFA megrendezése óta, gőzerővel dolgozik a Samsung marketing részlege a Bada népszerűsítésén. Nemrégiben volt hasonló rendezvény az oroszoknál is. (szeptember 8-10 Mobilfest keretén belül) Ezen kívül épp most végeznek egy felmérést a Samsung Oroszország Facebook oldalán. Arra kíváncsiak, hogy mit szeretnének leginkább látni az Appstore kínálatában a felhasználók? Forrás
Kaptunk is mindjárt egy táblázatot a válaszokról:
Az eredmény magáért beszél... Skype-ot a népnek![ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Dhampir
félisten
Olvastátok?
Kormányzati nyomásra lemondhat az Androidról a Samsung és az LG [link] -
Binyi01
aktív tag
Ez a legtöbb letöltés akció csak Mo. - n érvényes? És elég ha csak letöltöm és törlöm utána, vagy fent is kell hagyni?
-
Binyi01
aktív tag
Ezt még sztem nyugodtan betudhatjuk a bétának, ugyanis a flash jelet is kirakja még, hol sűrűbben, hol ritkábban.
consono: Berlin?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- Politika
- Grim Dawn
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest