- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz
kisocsi #9318 üzenetére
-Nézegesd a honlapom
-Handy Taskmant használok
-Amit újra leszedtél 6.3-at abban a rarban csak a HX patcher lett frissítve! Az is csak azért hogy ha beütöd a *#0000#-et akkor a Pro infóját írja ki ne HX ét. Tehát a HX patchert rakd csak újra.
-A telót restartold és fogja látni a mentést. Előtte állítsd a mentést memkarira.
-Még valami. A kérdésekre ott a honlapomon is a hozzászólási lehetőség mert ez így itt már off-ba megy. -
TokLac
senior tag
-
TaylorPro
addikt
válasz
kisocsi #9273 üzenetére
Türelem. Megbeszélem azzal aki kiműtötte. Ez a HX patcher most 3db telepítőből áll. Meg akarom majd csinálni egy telepítősre. Újdonsággal? Nem szoktam előre beharangozni semmit, legalábbis túl korán nem. Meg mondom őszintén V6.2 kiadásokkal még nem teszteltem le az új patchert, de valószínű hogy jó hozzá.
-
TaylorPro
addikt
válasz
kisocsi #9271 üzenetére
Szia!
Őrülök hogy tetszik a Speed. Az új HX patcher ki van már műtve, most nem én voltam az elkövető. Nem akartuk nyíltan megosztani, legalábbis én, hanem csak kiszivárogtatni. Meg dumálom a készítővel és feltöltöm valahová. Amúgy is aktuális. A fulpage HX esetében ott ő is hibázott és én is. A magyar nyelvben nem aktiváltam. Majd kijavítom valamikor.
-
dudi6
senior tag
válasz
kisocsi #9234 üzenetére
Valamit akkor rosszul csináltál, mert elvileg nem kell net kapcsolat ("6. A telefon kiírja, hogy kívánom-e, hogy IP...blabla, ott a Nem-re kell kattintani"). Nem 100%, de úgy emlékszem, hogy nekem nem kellett net. Olvasd át még egyszer a telepítőt. Usb-n nem tudom hogy lehet netezni, ezt majd az okosabbak megmondják, ha tényleg szükséges, én wifi-n szoktam netezni.
-
-
horby4
csendes tag
válasz
kisocsi #9159 üzenetére
Edzett üveg, de attól az még nem biztos, hogy karcálló.
Én március óta használom egy Brando fóliával és hát mikor ráejtettem egy csavarhúzót merő véletlenségből hát meglátszott. A fólián.
Mert az megvédte az üveget.
Igaz, hogy egy kicsit szebb fólia nélkül, meg karcolódik szépen a fólia, de még mindig olcsóbb, mint egy "üveg" előlap.
Én raktam rá. Más nem.USB-ről pedig tölti rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest