Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
expander
senior tag
válasz
muveszur
üzenetére
jaja, nem nyultam meg semmit hozza, a gepen meg vista van de nem oszt nem szoroz
divatetitesben tenyleg normalis alakja van mar. amugy milyen szoftvert erdemes ratenni ? olvasgattam mar oldalakat es ugylatom 2fele verzio van a többsegnek, a HX vagy a bolgar gyari rom. a HX-fele mivel tud többet? megeri feltenni vagy inkabb a biztos, hivatalos rom ? -
expander
senior tag
válasz
muveszur
üzenetére
csinaltam egy teszt fotot, radugtam a gepre a telot, tarolo modban, viszont nem volt ott a fenykep. aztan megneztem, fenykepezesnel a menüben, a kepek mentesehez a telefonmemoria volt beallitva, ezt atallitottam a memoriaegysegre, viszont arra azt irta ki hogy nem elerhetö. tehat a szamitogep latja, a telefon nem
szerk.: kikapcsoltam, bekapcsoltam, mostmar jo (??????)
-
banpity
tag
válasz
muveszur
üzenetére
Sziasztok

Sajna nekem még mindig nem szereti a hideget

Majd karácsony után (jövőre) beviszem a boltba mert szeretném használni az ünnepek alatt.
Persze miért is ne én fognám ki ezt a hibát

Remélem meg tudják csinálni mert ha nem akkor vihetem a márkaszervizbe gondolom kp-ra megcsináltatni
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Attól függ.
Napfényben sokszor elég az expoziciós idővel játszani. Kivéve hóban, mert ott meg éppenhogy növelni kellett, mert a hó erősen "elvakította", a fényérzékenység növelése viszont beégést eredményezett. Azt is érdemes megnézni, hogy adott fényviszonyoknál melyik fajta fénymérés a jobb. Szerintem legtöbbször a normál (nem mindig), mert a középre súlyozottal sokszor beégett képeket gyártottam. Ha valamelyik témát használom a fénymérés beáll középre súlyozottra és utána is úgy marad. A következő fépkészítéskor érdemes megnézni hogy jó állásban van-e.
A Tesco belső világításához az automata mód szinte tökéletes.
Ettől kevesebb fényél: expoziciós idő rövidebbre (a bemozdulások miatt), fényérzékenység nagyobbra. Esetleg kontraszt és fényeerő változtatása. Valamint képélesség változtatása. Tény, hogy egy szobában hangulatfénynél rendesen kell dolgozni a jó eredményhez és a kezem is szép mereven kell tartani. Itt jelentkezik a xenon hiánya. Viszont a képek 95 százalékát szabadtérben követem el ezért a dolog nem zavar.
Ilyesmik...
Bdanyy: megemeltem a záridőt az biztos (a napfényesnél, a havas fenyőágnál jól állította az automatika), és nem kizárt hogy visszaállítottam a középre súlyozott fénymérést.Ja és semmi baja nem lett mobilnak a hidegben.
Most viszont inkább nem vinném ki fényképezni mert nálunk most -18 fok van kint. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Pedig érdemi változás nem történt a kamerát illetően sajnos...
Akkor jól sejtettem.
Mellesleg nincs a kamerával semmi baj, csak az automata mód nem támogat annyira amennyire némelyek szeretnék. Engem mondjuk nem érdekel, mert szinte mindig állítgatok valamit kézzel. Szebb is az eredmény. Az automata mód is leginkább fényhiányos környezetben problémás. Pl a túl nagy szűrés miatt. -
zack
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Ez tök jó!
Az a gond, ez miért megjelenés után több mint fél évvel jut eszébe a gyártónak egy csúcskategóriás okostelefonnál?
Mert bár kipróbáltam volna a WinMo-t valószínű nem cseréltem volna ha a support megbízhatóbb lenne, mert elégedett voltam vele. A főzöttekbe valamiért annyira sosem bíztam, és a tudat, hogy lenne mit javítani, de nem jön...kicsit zavart.
Szurkolok azért hogy összejöjjön.
-
blt.62
őstag
válasz
muveszur
üzenetére
Igazad van,végeredményben nekem az volna a fontos,hogy az adatokat átrakják. Egyszerűen hihetetlen,hogy Szegeden és környékén egészen Kecskemét-Békéscsabáig nincs ilyen telcsi. Ezért is érdekelne,hogy Pesten mennyit kellene rátoldanom az 5800-ra,mert Szegedről Pestig megdrágítja az üzemanyag és aut.p.díj.
-
Gabenpetit
csendes tag
válasz
muveszur
üzenetére
Sziasztok!
Lassan en is vennek egy ilyen telot. Mar egy ideje olvasom a forumot, eleg sok kerdesre megvan a valasz, de azert van par homalyos dolog.
Ez a cirkusz, ami a ROM korul megy, az azert van, mert a magyar szoftver nem eleg stabil, de mi van ha angolt hasznalok? Akkor nem lesznek ilyen gondjaim?
Ugy latom, hogy a navi szoftverek kozul hosszabb tavon erdemes Ndrive-ot valasztani. Honnan lehet letolteni ha nem akarok fiztni erte?
Altalaban erdekelnenek olyan oldalak, ahonnan ingyenes progikat lehet letolteni. Pl egy szotar program, amiert meg a 10 eurot is sajnalom.
Szerintetek erdemes a 16 gigas valtozatot venni a max. 32 gigas kartyaval? Vagy lassul tole valamennyit?
Egyelore ennyi kerdes.
Koszi elore is! -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Úgy értettem, hogy ha kamera módban bemész a beállításokba, akkor azt látod, hogy néhány dolog nem alaphelyzetben van (fehéregyensúly, fénymérés, stb) és nem is lehet állítani. Azokat a dolgokat a téma állítja szvsz. De lehet, hogy ez nem minden és akkor hülyeséget beszéltem...
-
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Akkor neked tökéletesen müxik eddig az 1.7?
Erősen gondolkodom rajta, hogy kipróbálom, bár a mostanival maximálisan elégedett vagyok. Ha nagyon szőrözni akarok, 1 hibával találkoztam, de az is csak annyi volt hogy a ROM patcher újraindult. De olvastam hogy ez a bug orvosolva lett az 1.7-ben.
Magyarán arra lennék kíváncsi belefutottál e bármilyen anomáliába az elmúlt pár napban...az a patch amit pár nappal ezelőtt linkeltél az mihez kell konkrétan?kukukk:
Miért zavar az OP logó? Nekem a T-Mobil H felirat egész apró fent a térerő ikon mellett. De szerintem úgy már nem működik ahogy te gondolod, mint a régi telefonoknál, hogy telejesen eltünteted. Ott is csak azért volt szükség rá, mert az OP logók középen voltak. -
zack
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Jó...visszarakja. És mit mond a boltban? Lefagyott a hidegben? Még ha át is veszik, rátöltik az egyetlen magyar szoftot és visszadobják. Nem csak a gari miatt jegyeztem meg a főzött ROM-ot...mivel főzött, ki tudja miért fagyott. Lehet semmi köze sincs a hideghez. Az meg a másik 1x-2x fagyott... ez szinte említésre se méltó. Át kell nézni az LG Arena topikba, vagy az 5800 topikba, ahol annyi a fagyás, mint égen a csillag. Ők örülnének ha csak 1x-2x lett volna fagyás. Az is lehet csak két progi összeakadt, vagy rosszul lett eltávolítva egyik-másik, és ez okozta. Vissza kellene tenni az egyetlen magyar szoftot tesztelésre, vagy bármelyik nem főzött ROM-ot, és megnézni azzal csinálja e.
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Kipróbáltam az "ujj" főképernyő használatát...tényleg faszán kiteszi az eseményeket.
De a Handy Shell-t komplettebbnek érzem.Nálam a Handy Shell 2.0 beta megy, de nem lehet végteleníteni. Hiába csinálom meg a "read-only" beállítást a leírt 2 helyen, marad trial, ami minden indításnál felugrik.

-
zack
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Az fasza. De miért? Komolyan mondom ez a frissítés egy agyrém. Adott egy jó telefon, tényleg csak a megfelelő support hiányzik, és nem. Képtelenek megoldani. Itt vérzik el, ami kis apróságnak számít a többi tipus hibái mellett. Nem is lenne szükségünk HyperX ROM-ra ha megfelelő mennyiségben mondjuk 2-3 alkalommal jött volna már frissítés a mi régiónkra. Tényleg kezdem azt hinni hogy magyar update nem lesz, csak ígérgetve van.

Elég nagy blama.
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Ezért nem teszem fel az új HX1.7-et még. Ki tudja mikorra lesz megoldva a c2z probléma.
Lehet megvárok egyébként egy újabb gyári ROM-ot, még mindig ez tünik a legjobb megoldásnak.
Persze ha eléri végleges formáját, és hiba nélküli lesz a HX1.7 akkor lehet ki fogom próbálni. -
válasz
muveszur
üzenetére
Egyesek szoktak szőrözni, hogy a "dual touch" és a "multi touch" két különálló fogalom. Szerintem mondjuk nem.
Egyébként az 5800-ás SpaceDancer "rácsa" igazából összesen 10 lehetséges pontot jelent
Nincs akkora fizikai mérete, pontossága és érzékenysége az 5800 paneljének, hogy jobbat lehessen csinálni vele szerintem.Apropó HD2: tény hogy tepsi, viszont sokkal vékonyabb, mint az i8910HD, így gond nélkül elfér a zsebemben. Nomeg jobb anyagból van, simán tapad a kézbe, így jól kezelhető. Nekem már egy kézzel is megy a legtöbb dolog vele. Itt meg egy képernyőt összehasonlító miniteszt, ahol azért látszik a fizikai méret is.
(#2897): Megnézem, ahogy ezt a fém hátlapot és az üveget elroppantod
Persze nem az enyémét 
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Ha a Space Dancer-re gondolsz, én is azt találtam konkrétan.

Ez mondjuk nem játék, csak egy bemutató
Space Dancer"Az alábbi videó demonstrálja, mutatja be a Nokia 5800 multitouch képességét, amelyről fontos tudni, hogy nem azonos az Apple mobiljánál látott változattal. A Nokia Tube szoftveresen szimulálja a multitouch készséget, hiszen nem kapacitív, hanem rezisztív a kijelző. Ennek a szoftveres megoldásnak az a lényege, hogy a megfelelő helyeken kell megérinteni a kijelzőt, tehát egy képzeletbeli ráccsl fel kell osztani a kijelzőt és az sem mindegy, hogy pontosan melyik cellákat érintjük meg."
-
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Pont tegnap csekkoltam a GDesk-et. Nekem nem jött be. iPhone témával néztem, de nem jött be. Nem a téma milyensége, hanem az ikonok érzékenysége megváltozik negatívan, és az egész olyan kiábrándító lett. Mondjuk ez lehet az iPhone theme miatt volt.

mod: Nekem is van Zara gatyám. Talán 2 fajta is.
De nem erről van szó, hanem amiről Quasi beszélt. Az olcsó kifogásokról, amivel idejön egy olyan fórumtag, aki fikázza a Samu-t, egy Samu topikban. Tehát venni se akar, érdeklődni se akar, csak fikázni. -
zack
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Köszi, megkaptam, de nem volt időm még megcsinálni.
Szólok úgyis, ha fennakadás lesz, ahogy eddig is mindig.

GarminXT-t kipróbáltam. Katasztófa. Motornál viszonylag fontos a gyorsaság, tehát ez az első 5p elvérzett. NDrive jó volt, és kellően gyors is, azt leszámítva hogy lazán bekalauzolt egy egyirányú utcába, persze a szabálytalan irányból. Végülis arra jó, hogy a környékre odatalálj, megtaláld az utcát, de nem IGO szint. Majd még a Sygic-et megnézem, de nincs erőm feltenni ma már.
Quasi_modo:
Mi másért járna ide? Én már próbáltam célozgatni erre, de nem vette a lapot. Jön ezzel a csípőgatyás baromsággal.
Oké, elfogadom én azt ha valaki meleg, és szűk csípőgatyát hord, de azért nem hinném hogy itt a topikban túl sokunknak lenne csipőgatyája.
Nem is értem milyen kifogás ez...csípőgatyához rózsaszín kis méretű telefont kell venni. Nem? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
divatetitesben tenyleg normalis alakja van mar. amugy milyen szoftvert erdemes ratenni ? olvasgattam mar oldalakat es ugylatom 2fele verzio van a többsegnek, a HX vagy a bolgar gyari rom. a HX-fele mivel tud többet? megeri feltenni vagy inkabb a biztos, hivatalos rom ?

Mert bár kipróbáltam volna a WinMo-t valószínű nem cseréltem volna ha a support megbízhatóbb lenne, mert elégedett voltam vele. A főzöttekbe valamiért annyira sosem bíztam, és a tudat, hogy lenne mit javítani, de nem jön...kicsit zavart.

), hanem a sok sok újítás miatt...

Nincs akkora fizikai mérete, pontossága és érzékenysége az 5800 paneljének, hogy jobbat lehessen csinálni vele szerintem.
Persze nem az enyémét