- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shader
aktív tag
Nem tudom, hogy többet fogyaszt-e, nem is nagyon érdekel. 2-3 napos üzemidőnél sok jelentősége nincs, mivel nincs a kezemen 0-24. Ekkor a töltőn pihen.
A kérdésedre a válasz: hát ezért a MultiSim az igazi feature ebben az órában. Ugyan azt mondjuk.
A BT (legalább is nekem) csak az Shealth adatok áttöltéséhez meg installokhoz kell. Remélem egyszer megoldják azt is, hogy ehhez se kelljen... -
jose999
senior tag
Köszi. De ha azt eltűntetem, az óra továbbra is figyeli az alvást... És közben küldi, hogy filmnézés közben aludtam... Tegnap pedig színház alatt... Vagy pénteken, miközben óraszámlapokat töltöttem le (ez a legviccesebb) .... Végleg kikapcsolni nem lehet? S3-ban lehetett, itt nincs ilyen opció... Órán shealt- beállítások - egységek - és azon belül volt az alvás ki/be kapcs... Ezen nem találom
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Amúgy érdekes ez az egész tok téma karórára: Hagyományos karórából bőven vannak ennél jóval drágább modellek és még egyetlen ilyen órán sem láttam tokot, hogy a házát védjék. Ez is inkább a "kijelzős" órák kapcsán jött be szerintem. Rossz mobiltelefonos beidegződés, hogy a kijelzőt üveggel (ennek mondjuk még látom is értelmét óra esetén is) a házat meg tokkal védjük. Én ilyen olcsóval védem az óraházat (nem lesz karcos legalább). A kijelzőre nem tettem semmit, mert eléggé be van süllyesztve a lünettában. A lünetta maga meg még eddig nem sérült, pedig párszor már sikerült bevernem pár helyre. Egy esetleges csere esetén a lünetta gondolom olcsóbb, mint a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest