Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
Ha jól értem a telefonnal akarsz a fejegységhez csatlakozni. Azt nem tudom, ezt hogy lehet megoldani. Én úgy használom a fejegységet, hogy az óra BT. beállításánál a headset-ként csatlakozik az óra az autóhoz. Az autóban automata csatlakozás van beállítva, így amikor nálam az óra csatlakozik. Ha telefon van nálam azt újra csatlakoztatni kell, mert szerintem a fejegység csak 1 kapcsolatot fogad el. Amit írtál azt holnap kipróbálom, nálam mi történik. Azt nem tudom, az órát miért dobja el a telefon ha az autóhoz csatlakozik. Én vagy az egyiket vagy a másikat használom, egyszerre a kettőt nem. Ha az órával megyek el, akkor a telefon otthon marad és távoli kapcsolaton csatlakozik az órához,
-
mohow
tag
Ahogy látod, nem jelez térerőt amikor a telefonhoz csatlakozik, így gondolom nem is használja az LTE-t.
Némi különbéget persze megértenék, mert ha benne van, valamit jelenthet fogyasztásban de 2-3 nap vs 7-8"Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is." Q (Star Trek Voyager)
-
-
bandi0000
nagyúr
nem igazáéból, csak ugye a huawei és e között vacilálok, meg hogy egyáltalán kell e nekem, de gondolom itt is van olyasmi, hogy ha emelem a kezem, akkor mutatja is az időt...
Ahogy olvasom több különböző óra stílus közül lehet választani, valahol meg tudom ezeket nézni óra nélkül, hogy milyenek vannak ?
Xbox One: bandymnc
-
CactuS
Arcképgyáros
Nekem mondjuk az irodám 2 fala tűzálló (meg még a jó isten tudja mi van benne, a hátsó, leválasztott résznél van egy 3x1,5 méteres üvegtábla, ami AK álló, anno security cég központja volt az épületben), fúrókalapáccsal nem sikerült lyukat ütnünk bele, csak a felső réteget karcoltuk meg. Térerőm csak éppen van, wifit totál lefogja, a fal, így mindkét oldalra kellett routereket telepítenem, szóval nálam nem csoda, hogy nem látja a telefont. (Otthon ~2 válaszfal után mondja azt, hogy pá-pá)
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest