Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NextError
tag
válasz szilasz007 #48 üzenetére
Nekem még 2 hét aztán talán meglesz németből az LTE modell, azon remélem lesz német régió kiváncsi leszek magyar lesz-e benne, bár nyelvként gondolom úgyis benne van minden.
-
Good_boy
kezdő
válasz szilasz007 #32 üzenetére
Milyen esetekben hallgat valaki óra hangszóróján zenét? Ezt hogyan kell elképzelni?
-
Good_boy
kezdő
válasz szilasz007 #86 üzenetére
Azért volt csak furcsa nekem, mert az S3 Frontierem azt hiszem tud kihangosítva zenélni, de soha nem jutott eszembe. Eleve, ha ott a telefon, akkor nem egy olyan kis hangszórón hallgatnám. Nekem ez olyan, mint órán játszani vagy fényképet nézegetni. Ha meg csak óra van nálam, akkor mi a biztosíték, hogy pont az az egy zene van az órán, amit meg akarok mutatni valakinek? Vagy egyáltalán egy fürdőben miért nem fürdök az óra nyomkodása helyett?
Szóval nekem sok a kérdés ezzel kapcsolatban. Főleg annak tudatában, hogy az senkit nem zavar, hogy ha télen be van öltözve sapka, sál kesztyű, füles a fülben, hívást indítana óráról, mert kesztyűben is lehet, de nem tudja kiválasztani, hogy melyik simkártyáról indítsa a hávást, mert csak az alapértelmezett simről lehet tárcsázni. Ezt valahogy relevánsabb fícsörnek tartom a DAC, FlAC, meg 100 000 Forint alatt nem lehet normális fülest kapni, “én audiofil vagyok és csak 400 000 Forintos ZX2 Walkman készüléken hallgatok zenét” korában. -
Good_boy
kezdő
válasz szilasz007 #92 üzenetére
Ja, nem vettem támadásnak és én is úgy gondolom, hogy mindenki másra használja. Arra, amire neki kell .
Ezt a szolgáltatást nem csak a Samsung telefonok tudják? Azoknál is be kell kapcsolni külön a speciális funkciók/hívás és üzenet más eszközön funkciót. Alapból tehát hiába vagy fent wifin, az nem jelent szolgáltatás továbbítást. Valahogy így emlékszem a dologra.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz szilasz007 #153 üzenetére
Ja és tedd az LTE mellé a havi ezer extra-t a multisimért, feltételezve a T, magán előfízetést...
Kivéve ha korlátlan netje van.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
testify
csendes tag
-LTE órám van, nincs melegedés. (Kivéve, ha szaunázok vele)
-Tudok vele fizetni. Ha eltűnik az ikon, fizetés előtt bekapcsolom újra. Kb. 15 másodperces folyamat.
-Nyilván nem kapsz értesítést önálló módban, ha a Távoli Kapcsolat feltételei nem teljesülnek. Ergó a telefonnak és az órának is kapcsolódnia kell valamilyen módon a netre.
-Erről nem tudok nyilatkozni, de ha kapcsolódok bluetoothon jól bírja. Ha nem, és nem kell a net, egy gombnyomás kikapcsolni a mobilnetet. -
vinczetibor
aktív tag
Számomra éppen azért kellett volna egy LTE modell, hogy ne kelljen mindig magammal vinni a 6,9 incses telefont, ha néhány órára leugrom a strandra, vagy valamilyen sporttevékenységet űzök és valaki telefonon keres. Erre teljesen alkalmatlannak tűnik az óra, mert nem szívesen kezdenék minden beszélgetést azzal, hogy óráról telefonálok és a hívás néhány perc múlva megszakad, mert túlmelegszik a ketyere.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz szilasz007 #170 üzenetére
Köszi. Ez rossz hír, mert így kénytelen vagyok megvenni.
150 fontért beszámítják az Active 2-t, ha a Classic-ot veszem. -
G-Bali
senior tag
válasz szilasz007 #204 üzenetére
Én is csináltam vagy +3 fiókot ezért a órás mizéria miatt.valamelyik nap az órával nem tudtam fizetni,mondom jó akkor teló, és azzal se mert valami légió össze akadt vagy német vagy lengyeen maradt a beállításba, de az meg nem engedte....
Remélem törölhetjük a külföldi fiókot és a magyarral minden fasza lesz -
G-Bali
senior tag
válasz szilasz007 #204 üzenetére
Egy évbe csak 1x válhatsz országot......
-
nagyj74
senior tag
válasz szilasz007 #228 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
OFF
csendes tag
válasz szilasz007 #304 üzenetére
Az óra nem sütött, az akksija sült meg...
-
nylacika
aktív tag
válasz szilasz007 #400 üzenetére
A gyenge térerő és a melegedés között már sajnos a 3-s változatnál is kapcsolat volt... A mai napon én is sajnálattal tapasztaltam, hogy önálló módban, boltban töltött 5 perc után cserben hagyott a kicsike... Pedig azzal szándékoztam volna fizetni... De szerencsére ott volt nálam a bankkártya... Azért ennyi pénzért nem ezt várná az ember... Vagy legalább javíthatták volna a problémát...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
nylacika
aktív tag
válasz szilasz007 #402 üzenetére
A legszebb, hogy Balaton partján, futás közben megállt, mint a szög... Persze a Balaton partja nem arról híres, hogy támadna a térerő... Ezt a T is megerősítette... Nem a nyárra van tervezve...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #400 üzenetére
Te egy nagyon optimista, pozitiv srac vagy az oraval kapcsolatban, ja es hihetetlenul turelmes es elnezo az ora gyengesegeit tekintve.Azert ha az ember normalisan hasznalja az orat, ergo aktiv bluetooth, aktiv lte, ertesitesek bekapcsolva, idokozonkent pulzusmeres, aod aktiv hogy lassad mar az orat is ha mar ott van a kezeden hogy mennyi az ido es merul az ora mint az atom par ora alatt, hat ez merhetetlen elnezo es elfogado hozzaallas, irigyellek :)
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #414 üzenetére
Respect a nyugalmadert :) nagyon gondolkodom/gondolkodtam az oran de az en idegrendszeremmel lehet nem jo valasztas :) a vernyomasom elszallna
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #430 üzenetére
Mondjuk ez jo ha az lte csak akkor kapcsol be ha a telefon nincs a kozelben, mert akkor gondolom a bluetoothon keresztul tartja a kapcsolatot es jonnek ugyanugy be a hivasok, ertesitesek. Ha pedig a telefon eltavolodott akkor lte-re kapcsol es ugyanugy megy minden, gondolom
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #481 üzenetére
Miert egyszerubb az elet egy sima bt verzioval?
-
G-Bali
senior tag
-
Sandormaster
aktív tag
válasz szilasz007 #570 üzenetére
Köszi!
Telepítettem, de a Health Monitorban még azt írja lent, hogy "Nem található kompatibilis óra"
pedig csatlakoztatva van.
Mit hagytam ki?
szerk: vagy az órára is kell telepíteni egy moddolt változatot?[ Szerkesztve ]
-
Sandormaster
aktív tag
válasz szilasz007 #573 üzenetére
Oksi, igyekszem átnézni a fórum írását, megvan az IP címem, parancssorozás helyett ezzel a Bugjaegeres appal is fel tudom tolni IP alapján az órára a moddolt progit? (Watch4.SHM.MOD.1.1.0.175.apk)
Gyári Health Monitor Appot hol távolítom el az óráról?
-
vinczetibor
aktív tag
válasz szilasz007 #616 üzenetére
Ez a fajta sim használat nem a legjobb, de így nem kell előfizetésesnek lennem és nem kell minden hónapban az esim használatáért is fizetnem. Ha feltételesen át tudom irányítani a hívásokat az órára, ha a telefon nem elérhető és ez ingyenes, akkor nem sokban különbözik ez a fajta használat, a multisimtől csak olcsóbb.
Még teszek ma este vele egy próbát, hogy meddig lehet vele egyhuzamban telefonálni, mert hajnalban nem láttam, hogy kiírt volna bármilyen hibaüzenetet, amikor megszakadt a hívás. Lehet véletlen vonalszakadás is. -
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #780 üzenetére
A linket ahol leirjak hogy hogyan kell a hackelt samsung health appot feltenni hogy tudjak vernyomast merni az oran es kalibralni az orat egy felkarossal azt el tudod kuldeni?
-
SX Wave
aktív tag
válasz szilasz007 #790 üzenetére
GW4 mindennapi órának tökéletes, de komolyabb igénybevételhez, még mindig a garmin a nyerő. Viszont a garmin a hétköznapi feladatokban vérzik el.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
t72killer
titán
válasz szilasz007 #976 üzenetére
"age restriction" hogymi? arról van vmi hivatalos, hogy az ekg-t és a vérnyomásmérést bármiben befolyásolja/blokkolja az alany életkora? 1éves picurnak pl combján nem mérhetek ekg-t, csak mert szoftvergányolás van? csak nem rootolni kell az órát ?
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz szilasz007 #980 üzenetére
. ha odaérünk és vmelyik baromságba belefutok, észben tartom. Az adatok csv-be v egyéb szövegfájlba gyűjtése lenne még jó.
#981: yexSir . mindigis éreztem, h nem akarom én rootolni a jóöreg s7et.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
senior tag
válasz szilasz007 #980 üzenetére
Nálam a telefon régiója miatt a pancsolt SHM-et kell használni, de az órára nem kell ilyen, ott a gyári van, azzal nincs gond.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #986 üzenetére
Jol kened vagod az biztos :) koszonom szepen, elvileg holnap tudom csak atvenni az orat. Na akkor holnap mindenkeppen irok a fejlemenyekrol. Te milyen telefonnal hasznalod az orat?
-
torrente777
tag
válasz szilasz007 #989 üzenetére
Dobjál fel egy XID Romot és már megy is mind a 2 ő. Letöltöd a XID Romot és csak a HOMECSC t rakd fel.
-
Luigi962
őstag
válasz szilasz007 #1032 üzenetére
Köszi. Már hiába van ma is a promóció még az értékesíthető mennyiség elfogyott.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz szilasz007 #1069 üzenetére
Ezt a Web Browser for Wear OS-t próbálta már valaki?
Ez nem csinál semmit. Hiába fizettem ki, akkora sem csinált semmit.
Ma reggel kaptam vissza a pénzemet a Google-tól. -
vinczetibor
aktív tag
válasz szilasz007 #1074 üzenetére
Az Odd Browser fent van, de nem nyitja meg a hivatkozást, ezért nem tudom használni.
Az "appfour" nevezetű csapattól vettem egy csomó alkalmazást. Katasztrófa. Szerencsére visszakaptam a pénzemet. -
vinczetibor
aktív tag
válasz szilasz007 #1075 üzenetére
Korlátlan 5G internetem van, de elküldeni mégsem tudom.
Nem küldhetek olyat, amit a másik oldalon nem biztos, hogy meg tudnak nézni. Főleg, ha vészhelyzetben akarom a tartózkodási helyemet közölni.[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
válasz szilasz007 #1338 üzenetére
Nekem néha előfordul, hogy nem mér 1-2 pulzust.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Feri1990
tag
válasz szilasz007 #1368 üzenetére
nem játszottál ADB-vel? Ha a debug mode bekapcsolva marad az le tudja szívni. Más ötletem nincs.
-
Szpisti
addikt
válasz szilasz007 #1368 üzenetére
Nekem éjszaka mindig "Alvásidő mód"-ban van az óra... Nem tudom segít-e...
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1413 üzenetére
Szivas ez a gyalulas, mert csomo zene meg app fent van az oran az en esetemben, nem szivesen csinalnam ezt a factory reset dolgot ha nalam is jelentkezne ez a hirtelen akksi merules. Nincs ra vmi mas megoldas?
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1478 üzenetére
Az a baj hogy szerintem nagyon aron alul lehet eladni az ilyen csoda orakat. Mar eleve szerintem nagyon sokan probalnak szabadulni ettol az oratol, nem tartjak semennyire az ertekuket (már ha van ilyen)
-
Zsolty20
senior tag
válasz szilasz007 #1490 üzenetére
Valószínűleg én vagyok az egyetlen akinek semmi baja nincs az órával.
Számomra még az akksi üzemideje is kiváló, naponta felrakom tölteni s amikor 100%-on van, akkor ki is van kapcsolva. Értesítések minden megjön, ha hívás van jelzi, időjárás frissít ahogy kell, nem tudom mit mondhatnék még. -
thboxx
aktív tag
válasz szilasz007 #1503 üzenetére
Fura... ott valami komoly anomália lehet...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1727 üzenetére
Ha aod, pulzus, stressz vegig on es nincs edzes benne, akkor mennyit bir neked kizarolag lte halozaton logva?
-
Stillx
csendes tag
válasz szilasz007 #1727 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ!!! Várom a szerdai teszteredményt!! Eddig nem hangzik túl jól!! Ezek mellett ajánlod az órát?
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1732 üzenetére
Szuper, azt megkoszonnem ha teszel majd egy probat hogy meddig birja ha csak lte-n log az ora.
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1753 üzenetére
Pontosan en is ezt irtam a forum tarsunknak, el kell felejteni az osszes nem gyari sz*rt.
-
Szpisti
addikt
válasz szilasz007 #1760 üzenetére
Volt fent MD számlapom is 500ft-ért, de az nekem nem mutatta a lépésszámot és a pulzust normálisan, hanem tök mást...
-
kchris78
veterán
válasz szilasz007 #1759 üzenetére
így van és nem is értem miért kellene másra használni... amatőr sportra több órás túrára szintén alkalmatlan! már csak az antenna méretek miatt is.. erdőben fontos a rádiós egység érzékenysége.. hogy legyen térerő. plusz legyen tartalék aksi kapacitás. hát ebből egyik sincs meg egy ilyen órában. túrára garmint kell venni vagy mást, folyamatos mobil lefedettségre egy 5000mAhs telefont és egy túra GPSt vagy valamilyeket ezekből pénztárca függően.
-
insight
aktív tag
válasz szilasz007 #1765 üzenetére
Értem, tehát a Simple nem megy az órán, a google pay
miatt meg Curve-t kell beiktatnom… a Curve is feltöltős kártya mint a Revolut?aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1760 üzenetére
Ebben a tesztben vegig szinte kizarolag lte halozaton logott az ora? Mik voltak rajta bekapcsolva? Aod, pulzus stb?
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1773 üzenetére
Az mondjuk nem rossz, mert ha strandolsz egesznap akkor aod off, pulzus off, egy par fizetes, lte bekapcsolva, meg max par 1 perces hivas es kesz. Akkor kibirja reggeltol estig szerintem. Bar arra lennek kivancsi, hogy ha nincs nalad telefon es az lte is off, multisimrol beszelunk természetesen, es ha hivnak a számon, de ugye az ora nem csorog mert nincs halozaton, de amikor visszakapcsolod az lte modot, akkor mutatja hogy volt nem fogadott hivasod sms formajaban? Csak ugy mint ahogy a teloknal szokott lenni?
-
autotaxmo
őstag
válasz szilasz007 #1780 üzenetére
Szolj ha kiprobaltad az onallo oras sms ertesitest amikor nem fogadott hivasod van de az lte off az oran es visszakapcsolasnal mi zajlik le :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest