- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
hematoma1
aktív tag
Legfrisebb rendszer van rajta.Vagy állitani kell valamit? KB 40-50 mérésből 3-4-szer mért jól.
-
hematoma1
aktív tag
Szia. S21 fe telom van. Mindkét készülékkel ugyan arra a hálozatra állok. Ott állok a router mellett éa a telo megy 160-180-el, a tablet meg 70-80 van.
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok az mitől lehet hogy nem akar menni 5g-vel a wifi.Ugyan annyit mérek mintha 2,4-re mennék fel. A te4lóval mérek 150-et, a tablettel meg 80-vanat
-
válasz
PirosHello #834 üzenetére
+1
-
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #833 üzenetére
Nem, de én nem is fogom. Arra, amire kell jó az 5.1.1. Sem rootolni, sem mókolni nem szándékozom vele.
-
vodrosjozsi
addikt
Van már olyan aki felrakta xda-ról az android 14-et?
-
hematoma1
aktív tag
válasz
PirosHello #831 üzenetére
Köszi
-
PirosHello
senior tag
-
hematoma1
aktív tag
válasz
PirosHello #829 üzenetére
Köszi. Egy használtnál kell valamire figyelni?Vagy inkább újat?
-
hematoma1
aktív tag
Most egy 10 colos tabletem van. Az s7+ mérete nem túl nagyobb hogy zavaro lenne. Esetleg a súlya?Nekem főleg filmnézésre kell és netezésre.
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Szemezek egy ilyen tablettel. És most olvastam hogy a képernyője sötét részeknél zöldes árnyalatú. Frissitésekkel nem javitották? Vagy ez hiba a tabletnek?
Érdemes még ilyet venni? -
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #823 üzenetére
Sajnos elég rosszul számítanak be. A múltkor próbaképpen egy vadi új A33 sorozatszámát írtam be, és 45000 Ftért akarták beszámítani, pedig több mint 100 e volt az új ára. Szóval csak ócskavasat érdemes beajánlani.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi #822 üzenetére
Mondjuk vicces, hogy 2.4 ghz, meg 90hz a kijelző, de "csak" 209 ezer ft és asszem erre is vonatkozik a 4 év szoftver ami nem rossz az S9 FE-ért.
Szal nem egy tab s7, de nem rossz cucc. Lehet eladom inkább, jobban járok. -
vodrosjozsi
addikt
Tényleg csak ennyibe számolnák be szerintetek?
-
stigma
addikt
válasz
PirosHello #820 üzenetére
Hi, köszi szépen, hogy segítesz ilyen hamar, illetve mindenkinek a segítséget.
A napokban megnézem, és megpróbálom frissíteniAmúgy, most kivételesen így hogy Svájcra állítottam a régiót ezért kell ezt leszednem ugye?
Ha mondjuk magyar lenne a régióm, amiről átálltam, akkor is ezt kéne frissíteni? Egyik munkatársamnak sem dobja az 5.1.1-et, akkor neki is átküldhetem ezt a linket, hogy leszedheti, vagy inkább másikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ózongenerátor a háztartásban
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest