- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sh4d0w: Szörnyűség
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Srácok nektek milyen töltő volt a dobozban?
-
Somatom
veterán
-
Manka76
senior tag
-
Somatom
veterán
Mert a telót szeretném nagyobb kijelzőn kezelni.
Hol van a tab menüjében a második kijelző? -
Manka76
senior tag
Teljessen egyszerű. Elindítod a tabon a második képernyőt a telefonon meg a DEX indításnál rányomsz a listában és kész is. Bár nem értem miért így akarod mikor a Tab-on is van DEX és az gyorsabb mint vezeték nélkül átvinni.
-
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
Felszámoltam az asztali pc-m és gondolkodóba ejtett egy tablet vásárlása. Kis keresgélés után eljutottam ide a Samsunghoz. Meg is tapogattam és nézegettem a Médiában meg a SES-ben és nagyon tetszik, szerintem beszerzek egyet.
Az S7 Plus jobban bejött, a nagyobb méret miatt.
Külföldön tervezem megvenni, Bestbuy vagy Amazon, ott még elég jó ára van.
Egy kérdésem lenne, amit hátha meg tud valaki válaszolni, erre semmi konkrétat nem találtam neten, csak annyit, hogy lehetséges.
Gyakran használtam az asztalit is úgy, hogy a Spotifyon megy a zene, háttérben Twitch stream közben pedig böngészek, vagy Redditezek.
Ugye kettő forrásból jön a hang, amit az Android nem tud szimultán lejátszani, de a Samsungnak van a Sound Assistant appja, amivel elvileg működik a több médiától származó hang egyszeri lejátszása.
Ez valóban működik? Valaki szokott egyszerre zenét hallgatni és közben akár videót nézni?Előre is köszi!
Közben nem bírtam kívárni és én is vettem egyet tegnap.
Egy 256/8-as 5G-s 7+ lett belőle. Eddig nagyon nagyon bejön.
Amit fent kérdeztem szerencsére működik, ez nekem nagyon fontos volt, Dex módban hibátlan.
Most akarok én is egy Spigen tokot rendelni, illetve gondolkodom üveg vagy sima fólián. Ti használtok rá valamilyet? Ha igen melyik az ajánlott? -
Teal'C
veterán
Sziasztok
Holnap beszállok egy 7+al a csapatba. Úgy volt hogy zfold2 lesz de mivel nincs 2 fizikai sim hely ezért változott a terv.
S20fe kék és s7+ hozzá az s21u-t meg eladom.Berendeltem egy fent említett spigen tokot, ránézésre is nyerő a kinézete nem is értem miért ilyen nehéz találni 1-2 napos rendelésre. Legjobban a hangjára leszek kiváncsi mert az a gyerek s5e jében már elvarázsolt.
-
Somatom
veterán
Úgy rémlik, hogy van arra lehetőség, hogy a tabot használjam a teló DeX megjelenítőjeként. Tud vki ehhez vmi leírást? Youtube -on nem találtam értelmes videót. Persze, lehet, hogy rosszul kerestem.
-
Somatom
veterán
Én szeretem használni a többablakos módot. Szerencsére a DeX kiváltható. Feltelepítem, belakom az alkalmazásaimat, aztán gépre dugom a tabot és megadom nekik ADB -n a szükséges engedélyeket. Akkor egy füst alatt engedélyezem a freeform multiwindow módot és úgy már lesz többablakos mód DeX nélkül.
-
*Mukeey*
addikt
Haha vicces bug.
Nem tudom, nálam valahogy ez a Dex dolog tabon kicsit értelmetlen. Értem én, hogy mi volt a cél, de miért akarnám "windows" kinézetben használni az androidos appokat? Egy telefonon esetleg van értelme, kitükrözve egy monitorra/tv-re.
Nagyon sokat is kell még fejlődnie. -
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Telekom TVGO -t használja vki TV -n? DeX -re fityiszt mutat (ez várható volt). Képernyőtükrözéssel kimegy a jel, csak az egérrel nem tudom kiválasztani a csatornát és elindítani az adást. Érzéketlen az egérre. Tud vki megoldást? A 60 rugós csájnatabomon működött egérrel, HDMI -n. Hozzáteszem, még 10 -en vagyok, nem frissítettem.
-
F.B.I.
veterán
F.B.I, predakon,
Nektek is T870 van? Ez ugye a sima, wifis tab s7.Nem, nekem 875, LTE verzió.
-
kisgergely80
tag
-
Somatom
veterán
Én Anysoftot. De, a DeX más tészta, ott a floating megjelenés játszik (sztem praktikusabb is). A Samsung bill is így jelenik meg. Sajnos, ezt nem tudja az Anysoft, a Gboard viszont igen. Ezért nem értem, hogy miért nem aktiválható.
-
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
Felszámoltam az asztali pc-m és gondolkodóba ejtett egy tablet vásárlása. Kis keresgélés után eljutottam ide a Samsunghoz. Meg is tapogattam és nézegettem a Médiában meg a SES-ben és nagyon tetszik, szerintem beszerzek egyet.
Az S7 Plus jobban bejött, a nagyobb méret miatt.
Külföldön tervezem megvenni, Bestbuy vagy Amazon, ott még elég jó ára van.
Egy kérdésem lenne, amit hátha meg tud valaki válaszolni, erre semmi konkrétat nem találtam neten, csak annyit, hogy lehetséges.
Gyakran használtam az asztalit is úgy, hogy a Spotifyon megy a zene, háttérben Twitch stream közben pedig böngészek, vagy Redditezek.
Ugye kettő forrásból jön a hang, amit az Android nem tud szimultán lejátszani, de a Samsungnak van a Sound Assistant appja, amivel elvileg működik a több médiától származó hang egyszeri lejátszása.
Ez valóban működik? Valaki szokott egyszerre zenét hallgatni és közben akár videót nézni?Előre is köszi!
-
F.B.I.
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
Somatom
veterán
Nagyon csábított egy szürkeimportos 8/256, de végül nem mertem bevállalni. Inkább biztosra mentem és egy hivatalos forrásból származó 6/128 -cal lettem topiklakó. Délután megyek érte.

-
F.B.I.
veterán
Mondjuk ez a Spigen-ről nem mondható el, brutál, ágyról gurult le, ahogy megaludtam, semmi baja.
-
predakon
őstag
-
Memmaao
addikt
Egyedileg biztos megoldható valahogy. Nagyobb alsó felület kell valahogy, hogy a rázkódástól vagy kanyarban nem essen le. A kapható tokok között ilyesmit nem hiszem, hogy találsz.
Én amúgy a gyári tokokra esküszöm. Bár kicsit drágák a book coverek, de minőségi, tartós darabok. S4-en lassan 3 éves lesz, de olyan, mint az új.
A gyári book cover semmit sem véd. Nekem a táska laptop rekeszben volt a tab, rajta a gyári tok, leesett a táska kb 30cm magasról, a tab kerete megnyomódott, semmit nem védett a tok. Csak egy ócska, nehéz dísz, ami ráadásul csak egy gyenge mágnessel tart, és még nehéz is.
-
*Mukeey*
addikt
F.B.I is ajánlotta már priviben.

Az ár másodlagos. Volt ilyesmi tartóm a Teclast M16 -hoz. Asztalon megállt, de egyáltalán nem volt stabil a tablet. Alul támaszt, kicsi a támasztó felület, előre és hátra is át tud billenni a tab. Legalábbis képek alapján ugyanezt a problémát látom ennél a tartónál.XZoli:
Sztem a Google összes képtalálatát átnéztem. Arra jutottam, hogy veszek egy valamilyen műanyag hátlapost és elviszem a bőrdíszműves cimborámhoz, hogy csináljon rá nekem valót bőrbű.Egyedileg biztos megoldható valahogy. Nagyobb alsó felület kell valahogy, hogy a rázkódástól vagy kanyarban nem essen le. A kapható tokok között ilyesmit nem hiszem, hogy találsz.
Én amúgy a gyári tokokra esküszöm. Bár kicsit drágák a book coverek, de minőségi, tartós darabok. S4-en lassan 3 éves lesz, de olyan, mint az új.
-
F.B.I.
veterán
Sziasztok!
Ti hogy álltok frissítés ügyileg? Nekem a sima Tab S7-emen még mindig a március 1-ei biztonsági frissítés van. Nem tudom, hogy ez normális, vagy nálam van a gond. Az S20 plusom már kétszer frissült azóta.Nálam most frissült vagy 2 napja májusra.
-
kisgergely80
tag
Sziasztok!
Ti hogy álltok frissítés ügyileg? Nekem a sima Tab S7-emen még mindig a március 1-ei biztonsági frissítés van. Nem tudom, hogy ez normális, vagy nálam van a gond. Az S20 plusom már kétszer frissült azóta. -
Somatom
veterán
F.B.I is ajánlotta már priviben.

Az ár másodlagos. Volt ilyesmi tartóm a Teclast M16 -hoz. Asztalon megállt, de egyáltalán nem volt stabil a tablet. Alul támaszt, kicsi a támasztó felület, előre és hátra is át tud billenni a tab. Legalábbis képek alapján ugyanezt a problémát látom ennél a tartónál.XZoli:
Sztem a Google összes képtalálatát átnéztem. Arra jutottam, hogy veszek egy valamilyen műanyag hátlapost és elviszem a bőrdíszműves cimborámhoz, hogy csináljon rá nekem valót bőrbű. -
XZoli
aktív tag
-
F.B.I.
veterán
-
Memmaao
addikt
Ez nem jó. Egyrészt a rázkódástól elhasalna, másrészt mi az a kilógó izé a tablet előtt? El sem férne. Mutatom a helyét (a jobb oldali helyére kerülne, a tálcára).
Szerintem neked tökéletes lenne a Spigen tok, amiről korábban beszéltünk itt. Van toll tartó rész, nem esik ki belőle. Ne várj csodát a filléres tokoktól. Ez nem egy filléres tablet,. megérdemel egy tizenxezer forintos tokot!
Pl: [itt]
-
Somatom
veterán
Ez nem jó. Egyrészt a rázkódástól elhasalna, másrészt mi az a kilógó izé a tablet előtt? El sem férne. Mutatom a helyét (a jobb oldali helyére kerülne, a tálcára).
-
Szaszabond
aktív tag
-
Somatom
veterán
Ahhoz a support -tal kéne beszélgetnem, de annyira nem megy az angol. Rohadtul bosszantó, mert közben küldözgetik a tájékoztató e-maileket, csak épp belépni nem tudok, mert a kétlépcsős azonosításra váltásukról lemaradtam, nincs megadva telefonszám, ezért szerintük nem tudnak beazonosítani. Kapják be!!!!
-
Memmaao
addikt
-
Somatom
veterán
-
Memmaao
addikt
-
Somatom
veterán
Sziasztok!
Ilyen tabot keresgélek "occóért", közben kupálódok. Ha jól értem, akkor a gyári tok nem védi a kijelzőt. Lefényképeztem a csájnatabom tokját hátulról. Ilyen rögzítéses fedelű tokot tud vki S7+ -hoz (tolltartósat)? -
F.B.I.
veterán
Ma megjött a Spigen tok. Hát basszus, ha ez lett volna a tab megjelenésekor, akkor soha nem veszek UAG metropolis tokot! Ez vékonyabb, kicsit minden irányban kisebb és könnyebb 15 grammal. Sokkal jobban megáll, mint az UAG és nincs a mágnes probléma. Az UAG 28e volt, ez 12e. Nincs kérdés! Az UAG megy is fel az apróra.
Nekem is ez van, az S7-hez, 10K volt, hibátlan.
-
Memmaao
addikt
Mennyiért megy majd az UAG? :)
Felár alatt, 13e.
-
vodrosjozsi
addikt
Ma megjött a Spigen tok. Hát basszus, ha ez lett volna a tab megjelenésekor, akkor soha nem veszek UAG metropolis tokot! Ez vékonyabb, kicsit minden irányban kisebb és könnyebb 15 grammal. Sokkal jobban megáll, mint az UAG és nincs a mágnes probléma. Az UAG 28e volt, ez 12e. Nincs kérdés! Az UAG megy is fel az apróra.
Mennyiért megy majd az UAG? :)
-
Memmaao
addikt
-
XZoli
aktív tag
-
Lac-coo
addikt
-
Lac-coo
addikt
-
Lord Gabor
csendes tag
-
XZoli
aktív tag
-
sirály69
őstag
Nekem egy ilyen tokom van, amit nagy megelégedettséggel használok: [link]
Amikor rákerestem a neten, akkor egy olyan hibát említettek, hogyha a tokot teljesen kifordítja az ember, akkor lezár a képernyő a mágnes miatt, de én nem futottam bele ebbe a hibába, de azért megemlítem biztos ami biztos.Ez nagyon tetszik!
Hol rendelted? -
Lord Gabor
csendes tag
Nekem egy ilyen tokom van, amit nagy megelégedettséggel használok: [link]
Amikor rákerestem a neten, akkor egy olyan hibát említettek, hogyha a tokot teljesen kifordítja az ember, akkor lezár a képernyő a mágnes miatt, de én nem futottam bele ebbe a hibába, de azért megemlítem biztos ami biztos. -
Lac-coo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 7
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128 GB Wi-Fi 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ XIAOMI PAD 8 ÚJ!
- Apple iPad Air 5 (M1) 256 GB Wi-Fi + Cellular / 5G + Apple Pencil 2 + gyári Smart Folio
- Használt Apple iPad 8th Gen 32GB, Wi-Fi + Cellular, 12 hónap garanciával!
- iPad 11 A16 2025 - bontatlan - Apple garancia ( 201)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro Lite 16 FHD Gamer notebook - Core 5 210H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Akció! Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi / 5G Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B560M i7 10700K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!