Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- +36302564899
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
válasz vodrosjozsi #701 üzenetére
De pc-n szerintem van, ahol felirat van, ott automata fordítás is ... Táblán még sose láttam magyar nyelvet ...
I love latte-avokado !
-
lumpy95
tag
Ezer éve nem volt itt komment, mert szerencsére mindenkinek minden klappol, meg nincs változás stb, stb de azért próbálkozok hátha lesz válasz.
Jelenleg amikor tabot használom mint fő eszköz, akkor egy ANSI kiosztású billentyűzetet használok (keychron k2) mellé. Minap arra lettem figyelmes, hogy lényegében egyik pillanatról a másikra a "<" jelet nem vette be a tablet, amit esetemben az ALT+M kombináció hozna elő. Az újraindítás se segített.
Bárkinek bármi ötlet, hogy mi mászhatott el, vagy mit állíthattam el? Magával a billentyűzettel nincs gond, mert géphez párosítva, gond nélkül működik
-
Somatom
veterán
Én igyekszem mindent a saját programcsomagommal megoldani. Így nem kell egy készülékváltásnál újratanulnom a rendszert. External Keyboard Helper pro. Az általános kiosztásokat alapból kezeli, de bármilyen kiosztást tudsz magadnak remapolni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
lumpy95
tag
Magával a billentyűzet kiosztással nincs gond, nagyon megszoktam (magyar kiosztásún is ugyanúgy írok, mint a fent említetten - pl, a "í" esetében nem simán "í" betűt ütöm le hanem alt+j -).
Mindenesetre szeptemberig tervben van egy billentyűzetes tok beszerzése, egyetem miatt, várhatóan azzal nem lesz gond
-
Somatom
veterán
Én egy Magyar kiosztású Apple bill -t használok. Android alatt fel van cserélve a "0" és az "í". EKH -rel visszacseréltem. Egy Androidos tévé okosítón csináltam olyat is, hogy gombkombinációhoz hozzárendeltem egy shellparancsot, ami bekapcsolta a monitort.
Úgy tudom, hogy gyári tokkal nincs Magyar kiosztás, szóval ott kell csak igazán a remap.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Én még virtuális billentyűzetből is azért használok Anysoftot, mert azon minden ékezetes karakter alapból látható, egy bökéssel bepötyöghető. Mit csinálsz egy olyan billen, amin alapból nem tudsz árvíztűrő tüköfúrógépet pötyögni? A többnyelvű írásról nem is szólva. Néha kell németül írnom és olyankor kéne pl. az umlaut "a".
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
Kijött az Android 12L! OneUI 4.1.1
-
vodrosjozsi
őstag
Csak engem zavar az új taskbar?
mert ugye én navigációs sáv nélkül használom, igy meg rohadt irritálóSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
SteveL
aktív tag
válasz vodrosjozsi #712 üzenetére
Úgy láttam, ki lehet kapcsolni.
-
nagyúr
Üdv!
Gondolkodom egy ilyen tab-on használtan de nem volt még semmilyen Samsung cuccom. Amire főképp kell az a tartalomfogyasztás és ami miatt szerintem nincs ennél jobb megoldás 200 ezer alatt az az, hogy ez AMOLED és van microSD ami párosul egy jó SOC-al is. Valami hátrány amiről tudnom kellene? x265-öt támogatja videóknál?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Megkaptam a készüléket! Nincs rajta Google fiók, se Samsung fiók de azért csinálhatok rajta rendszer visszaállítást? Vagy ez is olyan mint a Xiaomi, hogy ha nem megfelelően választottad le a Xiaomi fiókot akkor még egy rendszervisszaállítás se szedi le és kérni fog kódot első indításnál?
-
nagyúr
Elvileg én vagyok a 3. tulaj, akitől most vettem azt mondta alaphelyzetbe állította és mikor elindítottam egyből bejön az asztal, beállításokban viszont úgy látom nincs hozzáadva Google fiók. Ha én most ezen csinálok egy rendszervisszaállítást akkor gondolom utána olyan lesz mintha én lennék az első tulaj, bejön a beállítás varázsló ahol nyelvet, országot stb. kell választani de félek, hogy vlami szívás lesz és valami kódot kér.
-
Somatom
veterán
Ha alapról indult a tab, akkor az előző tulaj csinált visszaállítást. Ha nincs a fiókoknál Google fiók, akkor az előző tulaj leválasztotta, mielőtt visszaállítást csinált volna. Ha nem így lenne, akkor eddig sem jutottál volna az előző tulaj fiókjának a jelszava nélkül.
-
Somatom
veterán
válasz vodrosjozsi #721 üzenetére
Nem egészen. Az S7 alapkivitele 6GB RAM -ról indult, az S8 pedig 8 -ról. Az S7 is volt több RAM -mal. Szívem szerint olyat vettem volna, csakhogy azt hivatalosan nem forgalmazták nálunk. Valamint, az S8 már a 4 főverzió-frissítés bejelentés után jött ki. Mi csak 3 -at kapunk, A13 lesz az utolsó.
-
i8910HD
csendes tag
Sziasztok! Fóliát milyet ajánlotok tab s7-re? SE Storeban 10990 ft-ért ajánlottak egyet, amivel elvileg a pen is jól működik, kicsit soknak tűnik az ára.
-
-
XZoli
aktív tag
részemről is piros pont a Spigennek tökéletesem működik az SPen, műanyag fóliát ne vegyél azon akad az SPen
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
vodrosjozsi
őstag
Azért az nem rossz, hogy ebben a hónapban megkapjuk a 14-as droidot.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Ákkk
addikt
válasz vodrosjozsi #736 üzenetére
Azért az elég komoly lenne mert az még 1év.
13 lesz az. Az s21 ultram ma frissült. :[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
RockCNC
senior tag
válasz vodrosjozsi #738 üzenetére
Alt billentyűzet az van samsung billentyűzetten?
Szeretnénk nyomni egy shift+alt de nem találom.[ Szerkesztve ]
-
RockCNC
senior tag
válasz vodrosjozsi #740 üzenetére
Külső billentyű nélkül gondoltam.
-
PirosHello
senior tag
Megjött a OneUI 5.0 a Tabra
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
alasoh
aktív tag
válasz PirosHello #743 üzenetére
Igen...
És csak nekem tűnik homályosabbnak úgy minden, vagy tényleg az?
Olyan mintha plusz élsimítást tettek volna rá, mi tégy szűrőként... -
vodrosjozsi
őstag
-
nagyúr
Én megvárom míg ti kipróbáljátok.
-
alasoh
aktív tag
válasz PirosHello #746 üzenetére
Szia!
Köszönöm a visszajelzést!
Ezeket vegig néztem, oda vissza állítgattam.
Lehet, hogy kicsit változtattak az élsimításon ami engem zavar. Valahogy kapásból feltűnt.
Akkor lehet legjobban észrevenni, vagy legalábbis én úgy látom, ha a böngészőben összehasonlítom mondjuk a mobilaréna fórum bejegyzéseinek betű megjelenítését a Chrome fejlécen lévő betű megjelenítésével. A fórum bejegyzés sokkal élesebb.Mindegy, megszokom...
-
PirosHello
senior tag
A fejlécen lévő betűk számítógépen is más típusúak és árnyalásuk is más. Ne a fejléccel, hanem a füleken lévő felirattal, vagy a címsorba beírt betűkkel hasonlítsd össze. Azzal egyforma élesnek kell lennie.
[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
alasoh
aktív tag
válasz PirosHello #749 üzenetére
Igen, arra is gondoltam igazából. Illetve a beállításokban a menü neveket is kevésbé élesnek látom.
Lehet csinálok egy factory resetet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amatőr csillagászat
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest