Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ettetek, ittatok?
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz vodrosjozsi #801 üzenetére
+1 Nekem novemberben lesz 2 éves, de mivel nem kell odanyomni, nem kopik igazán.
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
hunluigi
senior tag
Jött frissítés
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
hunluigi
senior tag
válasz PirosHello #805 üzenetére
5.1.1
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
vodrosjozsi
őstag
-
PirosHello
senior tag
válasz vodrosjozsi #808 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kat
tag
válasz PirosHello #809 üzenetére
Volt már rá példa, hogy a samu igéreten felül teljesített😃😃
Hátha...3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
vodrosjozsi
őstag
válasz PirosHello #809 üzenetére
De kár...
Azért még lesz 2 év biztonsági frissítés, nem?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
PirosHello
senior tag
válasz vodrosjozsi #811 üzenetére
Igen, az lesz.
-
stigma
addikt
Sziasztok.
S7+ tablet , OneUI 5.1.1et visszavonták?
Hardreset megvolt tableten , jelenleg OneUI 5.1 van, de 5.1.1et nem ajánlja fel. Régiót a Samsung profilon belül váltottam (Svájc, lengyel) de így sem ajánlja fel. Valakinek bármi ötlete?....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz PirosHello #814 üzenetére
Hi, köszi, de mint írtam volt egy hardreset, ami ugye teljes törlés, amiben a cache is beletartozik.
Ez tényleg plusz még egy full szűz telepítésnél is számít?
Bocs, nem addikt-ként írom, és hogy felvágjak, de 12-15 év androidozás után váltottam iOS-re, előtte sok custom romot használtam telón is, viszont:
- Mostani tabletnél Build szám 7x megnyomtam, hogy fejlesztői beállítások előjöjjenek
- OEM unlock is megvolt
- Tablet kikapcs + hangerő fel megvolt, de recovery nem jön elő...Még mit lehet tenni, ha recovery nem jön elő?
Custom ROM esetén van speciális újraindítás is, ami annyi hogy bootloader vagy recoverbe visz, de itt msot nem találtam.....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
PirosHello
senior tag
-
stigma
addikt
válasz PirosHello #817 üzenetére
Hi, gyári ROM van rajta, nem módkoltam. Custom romokat azért írtam mert van velük tapasztalatom, de sosem láttam ilyet, hogy recovery töltőre dugva kábellel jön be
#816Memmaao : Egyenlőre nem jön be a recovery. Töltőre van dugva a tablet, hangerő fel + bekapcsgomb folyamatosan nyomva, utána a Samsung logo jelenik meg majd betölt a tablet.
Este még olvasok és szórakozom vele, pontosan ez a firmware van rajta: T970XXU3DWD3
2023 május 1.-es frissítés.....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Valamiért sokadikra csak belépett recovery-be, csináltam egy cache törlést (wipe cache partiotion) , de egyenlőre frissítés még nem érkezett meg.
Tabletet bekapcsolva hagyom egy ideig majd próbálkozm később.
Tegnap régiót váltottam (Svájc), megpróbálok magyarra visszajönni, hátha segít, de sajnos 180 napon belül nem enged váltani.#814PirosHello : Wipce cache partion törölve, eddig nem jött a frissítés.
[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz PirosHello #820 üzenetére
Hi, köszi szépen, hogy segítesz ilyen hamar, illetve mindenkinek a segítséget.
A napokban megnézem, és megpróbálom frissíteniAmúgy, most kivételesen így hogy Svájcra állítottam a régiót ezért kell ezt leszednem ugye?
Ha mondjuk magyar lenne a régióm, amiről átálltam, akkor is ezt kéne frissíteni? Egyik munkatársamnak sem dobja az 5.1.1-et, akkor neki is átküldhetem ezt a linket, hogy leszedheti, vagy inkább másikat?[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
vodrosjozsi
őstag
Tényleg csak ennyibe számolnák be szerintetek?
-
vodrosjozsi
őstag
válasz vodrosjozsi #822 üzenetére
Mondjuk vicces, hogy 2.4 ghz, meg 90hz a kijelző, de "csak" 209 ezer ft és asszem erre is vonatkozik a 4 év szoftver ami nem rossz az S9 FE-ért.
Szal nem egy tab s7, de nem rossz cucc. Lehet eladom inkább, jobban járok.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
PirosHello
senior tag
válasz vodrosjozsi #823 üzenetére
Sajnos elég rosszul számítanak be. A múltkor próbaképpen egy vadi új A33 sorozatszámát írtam be, és 45000 Ftért akarták beszámítani, pedig több mint 100 e volt az új ára. Szóval csak ócskavasat érdemes beajánlani.
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Szemezek egy ilyen tablettel. És most olvastam hogy a képernyője sötét részeknél zöldes árnyalatú. Frissitésekkel nem javitották? Vagy ez hiba a tabletnek?
Érdemes még ilyet venni?[ Szerkesztve ]
-
hematoma1
aktív tag
Most egy 10 colos tabletem van. Az s7+ mérete nem túl nagyobb hogy zavaro lenne. Esetleg a súlya?Nekem főleg filmnézésre kell és netezésre.
[ Szerkesztve ]
-
PirosHello
senior tag
válasz hematoma1 #828 üzenetére
Én Tab S3-ról váltottam, az 9,7' volt. Az S7+ nem zavaró, csak szokni kell utána (nyilván). Viszont óriási a különbség teljesítményben (én sokáig játékra használtam), most főleg filmet nézek rajta.
-
hematoma1
aktív tag
válasz PirosHello #829 üzenetére
Köszi. Egy használtnál kell valamire figyelni?Vagy inkább újat?
-
PirosHello
senior tag
válasz hematoma1 #830 üzenetére
Én újat vettem 2 éve, mert hosszútávon szeretném/fogom még használni.
Amúgy jó áron a használt is megéri (esetleg akksit kell benne cseréltetned). Figyelni ugyanarra, mint telefonnál: kijelző színek/beégés, törések, karcok, töltőcsati (esetleg S Pen hegye).
[ Szerkesztve ]
-
hematoma1
aktív tag
válasz PirosHello #831 üzenetére
Köszi
-
vodrosjozsi
őstag
Van már olyan aki felrakta xda-ról az android 14-et?
-
PirosHello
senior tag
válasz vodrosjozsi #833 üzenetére
Nem, de én nem is fogom. Arra, amire kell jó az 5.1.1. Sem rootolni, sem mókolni nem szándékozom vele.
-
nagyúr
válasz PirosHello #834 üzenetére
+1
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok az mitől lehet hogy nem akar menni 5g-vel a wifi.Ugyan annyit mérek mintha 2,4-re mennék fel. A te4lóval mérek 150-et, a tablettel meg 80-vanat
-
PirosHello
senior tag
válasz hematoma1 #836 üzenetére
Érdekes. Nekem pont fordítva van, gigás netnél Tab 500/40, teló 350/40. A Tab tudja a MU-MIMO 2x2-t a telóm nem, így logikus, hogy a Tab letöltési sebessége gyorsabb. Ha a telód MIMO 4x4-es, akkor a letöltés sebessége gyorsabb.
-
hematoma1
aktív tag
Szia. S21 fe telom van. Mindkét készülékkel ugyan arra a hálozatra állok. Ott állok a router mellett éa a telo megy 160-180-el, a tablet meg 70-80 van.
-
hematoma1
aktív tag
Legfrisebb rendszer van rajta.Vagy állitani kell valamit? KB 40-50 mérésből 3-4-szer mért jól.
-
hematoma1
aktív tag
válasz PirosHello #840 üzenetére
Az az érdekes hogy az előbb mértem a tableten 170-es sebességet. Rá 5 percre már csak 80.Nem értem.Megnézem egy xiaomi telefonnal.
Xiaomi 8T ezzel mértem 200-at.[ Szerkesztve ]
-
PirosHello
senior tag
válasz hematoma1 #841 üzenetére
A wifi letöltési sebesség folyamatosan változik attól függően, hogy a szolgáltatónál a szerver, illetve az a csillagpont, amire te is kötve vagy mennyire terhelt. A szolgáltató nem is garantálja folyamatosan ua. a sebességet, csak egy minimumot. Azt is csak UTP kábelen, wifin NEM.
[ Szerkesztve ]
-
hematoma1
aktív tag
válasz PirosHello #842 üzenetére
Optikai kábel jön a lakásba,ezzel még soha nem volt probléma.Van egy TP linkes router onnan jön a wifi.Ez előtt egy Xiaomi pad 6 volt,az simán ment.
-
sirály69
őstag
válasz PirosHello #845 üzenetére
Kikapcsolt állapotban "Álló kép" van írva...Szerver Hosting Debrecenben
-
Picicicus
aktív tag
Sziasztok,jol olvasom hogy az s7+ nem kap mar android 14 frissitést csak az FE?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- EAFC 25
- Suzuki topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest