Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz FET-MEN #13830 üzenetére
De mennyi a szabad RAM úgy átlagba? Most (ebben a pillanaban , fut: equalizer facebook ho akku antivirus [avg] meg még ilyen alap mellékes dolgok) és szabad 274mb[foglalt 222mb].
OTG támogatja ?Valaki kérem válaszoljon erre:FONTOS!!! Ha a itt a fórumon található 1. hsznél az " Odin használata " menü alatti módon berakom oda a pda csc meg ezeket akkor vissza tudom bármikor rakni a régi t-mobile-s samsung GB-t és meg marad a garancia ?? (sammobile-ről leszedve)
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Dyrtyho
őstag
válasz FET-MEN #13840 üzenetére
Mindenkinek ismerős vagyok valahonnan, vagy én ismerek túl sok embert sok helyről
Ott vagy pl te az Xperia X8 topicból, akkor ott van Sheep a Live With Walkman topicból, arra viszont kíváncsi leszek, hogy Wertigo1984-val legközelebb melyik telefonos topicba fogok találkozni
(#13852) musli26 Fájkezelőnek ott van pl az Explorer, böngészőnek pedig az Opera Mini akksihoz pedig a Battery Widgetet ajánlanám
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
Simba86
senior tag
válasz FET-MEN #14964 üzenetére
jól sejtem, h te is xperiáról váltottál erre?
láttalak abban a topicban (mini pro)Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
-
t256
őstag
válasz FET-MEN #15094 üzenetére
Valószínű, de annyira bekavarta a rendszert, hogy ha törlöm, ugyanúgy fennmarad a hiba.
Egyébként Ti is fehér fülhallgatót kaptatok a fekete készülékhez?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
afonyaDS
tag
válasz FET-MEN #15596 üzenetére
Megvolt a kalibralas, meg a gyorsitotarat is toroltem.... Egyebkent 2 baratomnak is van meg ilyen telefonja,es nekik is csuszik a hang... (azt figyeltuk meg, hogy olyan 5-6 perc utan bolondul meg valami) keresgeltem camera appokat, es a camera 360, valamint a camera zoom fx jott szoba. Valaki hasznalja ezeket? Esetleg velemeny? Gondoljatok hogy azzal is megbolondulna? Eddig egyik telefonomnal sem tapasztaltam hasonlot....
Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
-
eastsider
nagyúr
válasz FET-MEN #16349 üzenetére
nekem nem szokott, de ma 1x lefagyott. először a systemUI-t nem tudtam lehúzni, majd megnyitottam a chromeot és kb 2 perc múlva újraindult. ilyent még nem csinált.
jah mikor megfagyott a systemUI(pedig a térerő/idő változott rajta), nyomtam egy RAM ürítést... és utána is szar volt... pedig ez meg szokta oldani -
Simba86
senior tag
a kamerával néha nekem is gondok vannak...
megnyitom, aztán csak maga a kép jelenik meg, funkciógombok, menük egyáltalán nem! ha meg alvóba teszem, alig akar felébredniSiemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
beccyboy
aktív tag
Pont most tért magához az első fagyásából. Úgy látszik, ez egy ilyen nap. A rádió adatait töröltem, mert a widgeten lévő kapcsoló nem akarta bekapcsolni. Most jó, de az első rádió indításnál rendesen befagyott a telefon.
A kamera megnyitásánál nekem is csinálta azt, h egy ideig nem voltak gombok, chucky v9 alatt. Most a finalt használom, még nem tapasztaltam.Caffeine addict.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest