Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz6
aktív tag
válasz Csabi1984 #23728 üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom gyári JB-vel. Én mókoltat használok. Egyébként van benne számos új funkció, pl olyan is, amire nekem nagy szükségem van melóban, hogy tudjak wi-fi-zni. Annyi hátránya tényleg van, hogy kb kéthavonta újra kell pakolni, de ezzel egyébként így voltam gyári GB-n is.
-
zsolesz6
aktív tag
válasz Csabi1984 #23735 üzenetére
Én alapból nem KIES-sel raktam fel, hanem CWM-ből, mivel nem hivatalos ROM-ot használok. Az új Cocore kernel viszont az aksi időt is elég szépen kitolja, pláne ha be van kapcsolva az energiatakarékos mód. Nekem úgy van hogy 2 napot is kibír. Persze akkor jóval kevesebbet netezek rajta.
-
zsolesz6
aktív tag
válasz Csabi1984 #23750 üzenetére
Clock Work Mod recovery. A gyári recoverytől eltérő progi, de a gyáriból kell felrakni, illetve a custom kernelekben, mint pl. a Cocore, már alapból benne van. Ebben van lehetőség főzött ROM felrakására, SWAP partíció készítésére, a telefon fullos formázására, illetve olyan programok telepítésére, amiket az androidos csomagtelepítővel nem lehet felrakni.
-
Gery1987
őstag
válasz Csabi1984 #23805 üzenetére
A videó akadást én nem teszteltem még, de ahogy elnézem ideje lesz mert elég sokan panaszkodnak rá. Még GB-nél tettem fel egy AVI-t konvertálás nélkül...vitte, de akadt. JB-nél nem próbáltam ki.
A névjegyzék nálam is lassan jön be, ez vagy a JB hibája, vagy a TouchWiz-é. Nekem az Exdialer nemvű progit javasolták, kipróbáltam, az tényleg gyors.
Az akksi idő az mindig szubjektív. Ha nem használtad és úgy ment le energia takarékkal 86%-ra egész napos működéssel, az nagyjából reális. Nekem 2-3 nap az átlag kb. Attól függ mennyire gyilkolom szét.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Acef
addikt
válasz Csabi1984 #23805 üzenetére
- naponta kell tolteni, ez egy 4" amoled, fogadd el. Kb. 3-3.5 oranyi kijelzot bir.
- hasznald az exDialert (play-ról), memoriaban marad beallitassal, ez meg jobb mint amit GB-n tapasztaltal.Akku: figyeld az alvast. Amennyiben sokkal tobb az ebrenlet, mint a kijelzo, akkor gaz van.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Csabi1984 #23846 üzenetére
műsorújság, utasbiztosítás, origo, árfolyamok, hrs hotels, meg a fene tudja még mik vannak, némelyik még hasznos is, de több is felesleges sokak számára, így mindenki saját belátása szerint kezelje.
ThePoweR; nincs mit!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Simba86
senior tag
válasz Csabi1984 #24052 üzenetére
használj ES file explorert, sokkal jobb
azzal streamelek videót egy másik gépről és tökéletesen működik...
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
válasz Csabi1984 #24083 üzenetére
nem lesz baja, mert amikor feltöltődik a telefon, onnantól nem vesz fel energiát, szóval nyugodt szívvel rajta hagyhatod egész éjszakára
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
legenda
válasz Csabi1984 #24089 üzenetére
akkor csak szoftveres hiba lesz, annak a lokalizáláshoz pedig ismerni kellene a szoftveres környezetet, a firmware verzióját, az elvégzett módosításokat; eltérő kernel, utólag telepített alkalmazások, főként video lejátszó(k), ami(k) kodeket...stb telepít(enek), mert sok hibalehetőség van.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Csabi1984 #24092 üzenetére
melyik firmware verzió? mert írtál korábban t-mobile és független verziót is.
már az sem feltétlenül okés, ha a szolgáltatós alapra ráfrissítettél egy függetlent, emiatt is lehetnek problémák.
lehet, hogy kellene egy teljes visszaállítás, akár a firmware tiszta alapra történő felhúzásával.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Csabi1984 #24094 üzenetére
végszükség esetén nyomj egy gyári állapotra visszaállítást, és próbáld ki úgy, ha úgy már nem jelentkezik a hiba, akkor csak szoftveres volt.
revis; szia,
a frissítés után is volt visszaállítás a gyári állapotra?
memóriakártyára történt a mentés, vagy a telefon saját memóriájára?[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Csabi1984 #24112 üzenetére
igen, de az sem mindegy, hogy melyik samsung szervizbe adod le, nem mindegyik gyorsszerviz, és gondolom nem mindegy, hogy órák, napok vagy hetek alatt lesz kész!?!?
itt keress; link
illetve a garis futár is gyors, my samsung regisztráció, ott díjmentes futár megrendelése házhoz, elviszi, lehetőség szerint egy munkanapon belül javítják, addig kapsz cserés telefont, és vissza is viszi a javított telefont.
tapasztalat; a bp. VI. ker. aradi utcai samsung szervizben nem tudtak javítani egy telefont, beküldték a központi szervizbe - telemax -, és így közel 2 hétig tartott a folyamat.[ Szerkesztve ]
-
-
szivacs1987
aktív tag
válasz Csabi1984 #24330 üzenetére
Alapból nem az SD-re mentené az appokat ha jól tudom.
Class szintem minimum Class6-os kellene bele max. 32GB. Persze lehet lassabb is, de a videó felvételnél gondok merülhetnek fel.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
legenda
válasz Csabi1984 #24335 üzenetére
az szép, hiszen őket is gyorsszerviz logóval dobta ki a kereső, akkor tényleg a futáros megoldás lett volna a jobb, az közvetlenül oda viszi.
így neked is közel 2 hét lesz, mint amikor én leadtam a párom korábbi samsung telefonját az aradi utcai samsung szervizbe, onnan is küldték tovább a központiba, végül a telemax javította.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
válasz Csabi1984 #24340 üzenetére
Létezhet, de sztem elég valószinűtlen. A kártyám azon a sebességen megy mint a teló belső memója. Egyébkét teszteltem több készülékbe is már: fényképező, kártyaolvadó, stb. De nagyon leszerepelt. Gondolkodom hogy írok a samsungnak. Mert ez így.....
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest