- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gery1987
őstag
válasz
Vadmeggy #27094 üzenetére
Vonaton nem sok esélyt látok, hogy valaha is jelet talál vagy tart. Tele van fémmel, sőt konkrétan csak azzal. Annyi leárnyékolást kap, hogy az életben nem lesz jele. Ismerősöm régebbi Nokia 5800-ja talált de beletelt egy kis időbe, sőt a semmi közepén el is dobta menet közben csak mikor leszálltunk akkor talált jelet de akkor kurva gyorsan.
-
palee69
senior tag
Szia Acef!
Írtam Neked megint privit
Legyélszives olvasd el és válaszolj kérlek. -
stul87
tag
Ne haragudjatok,de nem tudom magamban tartani,hogy úgy néz ki jövőhéten megszabadulok végre a mi kis kedvencünktől...annyira boldog vagyok,igaz nem keveset bukok,de bármennyit megér nekem,hogy lecserélhessem...annyira örülök,hogy sírnom kell
-
palee69
senior tag
válasz
nelsonmanian #27088 üzenetére
Nagyon köszönöm
Próbálom megjegyezni -
Lacuss20
senior tag
válasz
pappjoci13 #27084 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/Black-Leather-Flip-Pouch-Hard-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-S-Advance-i9070-NEW-/360714845789?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item53fc47be5d
Én ezt használom védi hátulról duplán oldalról a műanyag szemből pedig a dupla bőr varrat.
-
gyuszmó
őstag
Nekem ez az egy komoly félelmem van e telóval kapcs.,hogy egyszer úgy ejtem le mint fenti kolléga
-
Csabi1984
addikt
Előnye a szerviznek az,hogy tesztelgetem az ACE készüléket. Hát nekem kissé lassu
-
palee69
senior tag
Hol lehet azt beállítani,hogy hívás közben ne mondja be a hátsó hangszórón az sms érkezését.
Nem is olyan régen foglalkoztunk ezzel a témával csak most nincs időm megkeresni,ha valaki emlékezne rá nagyon megköszönném. -
flash-
veterán
válasz
Vadmeggy #27083 üzenetére
ezt érdemes a gps gyorsitása érdekében elvégezni
[link]amúgy van hogy nekem sem talál semmi jelet 10-20 percig,újraindítom a telefont aztán 1 percen belül már lát vagy 8 műhódot...
ez ilyen történet...
navgáláshoz nincs jobb egy pna-nál,amiben már mondjuk van vagy 40 csatornás atlas IV vagy jobb vevő -
pappjoci13
csendes tag
válasz
lehella #27079 üzenetére
Szia lehella.... én erre "Azóta tuti tokom van." lennék kíváncsi milyen?? pár napja már keresgélem a tokokat milyet lenne érdemes hozzá venni ami megvédi szilikon puha, keményebb vagy bőr,műbőr,bankkártyatartósat? Nézegettem kereskedésben is de csak ilyen kinayí x...aarokat találtam jaaa meg zoknikat ááááá válaszodat előre is köszönöm.....
-
Vadmeggy
aktív tag
Nektek a GPS milyen gyorsan talál jelet? Nekem a Cocore 6.8 alatt egyszerűen nem talál semmit.
5 percig csak villog a GPS, de nem pozicionál... -
lehella
senior tag
válasz
nelsonmanian #27080 üzenetére
Haver csinálta Samu szervizben, 2 ezerért és csak egy estére kellett nélkülözni a telefont.
-
nelsonmanian
senior tag
Én kb 2méterről ejtettem el, akkor még nem volt sline tokban így leesett a hátlap, kirepült az aksi, a fém kereten meg keletkezett egy pár karc, ezen kívül semmi baja nem lett.
-
Csabi1984
addikt
Én nem szoktam vele kosárlabdázni
)
-
gyuszmó
őstag
válasz
heurisztika1 #27073 üzenetére
Hogy esett le,mire, milyen a magasról?
Másnak is esett már le?
Nekem 1szer kb 50 cm ről padlólapra, hála az Istennek semmi baja sem lett -
Gery1987
őstag
válasz
heurisztika1 #27073 üzenetére
Akkor már sajnos nem. Ezt nem tudom...lehetséges de így is ráfoghatják hogy eséstől történt és úgy tört be. Egy próbát megér vagy rákérdezni...ki tudja.
-
a510
aktív tag
válasz
Titmouse09 #27069 üzenetére
Nekem ez pont azt sugallja, hogy az eredeti legyen (!) a helyén, de ha a szórendet változtatom pl. "az eredeti hátsó burkolat helyén legyen", akkor már arra gondolnék, hogy le kell szedni az eredetit. De amit küldtél magyar link az már egyértelmű(bb). Köszi!
-
Gery1987
őstag
válasz
heurisztika1 #27068 üzenetére
A biztosítást a készülék vásárlásától számított asszem max. 1 hónapon belül lehet aktiválni. Ha online rendelted, ha nem akár a vásárlásnál is lehet azonnal. Van egy sima alap verzió ami beázás, törés ilyesmi károkra jó. 3.000 Ft önerővel javítják ami a biztosításban van (egy kijelző csere a mi típusunknál 30-40 rugó függően hol veszed a kijelző, mennyiért és munkadíj és még akkor is szar lehet). A nagyobban már lopás is benne van. Rendőrségi papírral 6.000 ért kapsz egy újat a készülékből vagy ár azonosat. Illetve ugyanarra érvényes mint az előző. Havidíjas szolgáltatás ami a készülék aktuálisan vásárolt árától függ. Nekem a full-os 990/hó. Én Telekom-os vagyok!!!
-
Titmouse09
aktív tag
igen, mivel láthatóak a kis fülek, amivel felpattan, és az a kis levágott sarkú téglalap alakú dudor is, ami rajta van a gyári hátlapon is. (talán a sim-et nem engedi kicsúszni?)
a leírásban is benne van: "cover posteriore va in sostituzione a quello originale", google szerint: "hátsó burkolat legyen a helyén az eredeti". gondolom ez is ezt akarja jelenteniszerk: lehet kapni felénk is: [link]
-
heurisztika1
csendes tag
Szerintetek mennyibe fàj a kijelzo csere? A biztositas hogy működik?
-
gyuszmó
őstag
Csináltam egy kis tesztet ma.
34szazalekon volt az aksim a Megnéztem a YouTube n az üveg tigrist ami 1h45p és még 14 sz. Van rajta
Nem rossz tőle -
Zsocy155
őstag
válasz
heurisztika1 #27062 üzenetére
Nekem a a Telemax javasolta az egyszeri méltányossági javítást. Nekem olyan ügyesen sikerült leejteni, hogy semmi külsérelmi nyom nem látszott, éppen ezért a Samsungnak nem vallottam be, hogy leejtettem. Talán ezért is bevizsgálás után simán kicserélték a kijelzőt.
-
a510
aktív tag
Ebayen találtam ezt a fliptokot. Vajon ezt a hátlap helyére kell feltenni?
-
vazzz
őstag
válasz
heurisztika1 #27062 üzenetére
Nincs biztosításod? Amúgy bepróbálkozhatsz a garival is, nemrégiben írták itt, hogy van valami egyszeri méltányossági javítás... mondjuk ebben én nem hiszek annyira, de egy próbát megér. Elég drága egy kijelzőcsere.
-
-
heurisztika1
csendes tag
Sziasztok! Őrült nagy a baj! Leejtettem az advancomat betört a képernyő széle!Nincs rajta kép!! Garanciába ugye ezt nem lehet visszavinni! Tud valaki egy jó szervízt vagy valami okosságot??
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
gemini #27060 üzenetére
Nem unod az offolást? Először olvasunk, aztán kérdezünk!
Nem tudom, feltűnt e jobb oldalon az oldal teteje felé egy bizonyos "Téma tudnivalók" rész?
Ezen belül is az "Operációs rendszer" rész: "Android 2.3.6, 4.1.2"Nem egyértelmű?
Ezen felül minden 2. hozzászólás a JB-ről szól. Nem kellene 3-4 hsznél többet visszaolvasni.Még mindig nem tudtok fórumot használni....
-
gemini
aktív tag
Itt egy kis félreértés volt. A legutóbbi esetben megkérdezte valaki hogy van-e JB a telefonra, amire azt a választ kapta, hogy el kellett volna olvasnia az első hsz-t. Csak abból nem kap választ a kérdésére. És ez többször előfordult már azóta mióta olvason a topicot. Én nem osztottam ki senkit, hanem egy építő jellegű kritikával próbáltam szolgálni az eddigi tapasztalataim alapján. Amikor legelőször beestem ide, nekem sem volt világos a dolog, annak ellenére sem, hogy én bele-bele olvastam napokig a témába, elolvastam az első hsz-t, és nem tudtam eldönteni, hogy ez a JB vajon gyári vagy mokolt szoftver, emiatt én is megkérdeztem, de nekem normálisan reagáltak rá. Nem mindenki van otthon annyira a témában mint az itt jelenlevők többsége. Én egy egyszerű user vagyok, aki nem kívánja buherálni a telefonját olyan mélységekben, de azért szeretek informálódni. Azóta viszont folyamatosan olvasom és naprakész vagyok. Nem tudom hogyan működik, de számomra nem tűnik olyan bonyolultnak két mondat javítása, és akkor lehet hogy ritkábban teszik fel ezt a kérdést, ha meg mégis, akkor annál jogos lehet ez a hangnem. Mivel újonc vagyok itt, de folyamatosan olvasok, így nagyjából mindkét fél álláspontját ismerem és meg is értem. Ezért írtam le amit leírtam, de semmi feszültésgkeltő szándékom nem volt vele, csakis jó szándékból tettem.
A többiben azonban egyetértünk, én is és sokan mások is kaptak valaszt (elég hamar) a kérdésükre, és illik a kérdés előtt olvasgatni. Részemről lezártnak is tekintem ezt a témát, mert nem szeretnék vitát indítani egy ilyen dolog miatt. -
vazzz
őstag
válasz
gemini #27055 üzenetére
A felháborodás azért jogos, mert itt vannak olyanok, akik már majd' egy éve itt vannak a topicban, és napi szinten válaszolják meg ugyanazon kérdéseket. Azért egy kicsit unalmas ez, beláthatod. Ott van a kereső fenn, van összefoglaló, van oldalsáv. Ha ezek közül nem tűnik fel egyik sem, az legyen már a te bajod, azért ne kezdd el kiosztani a jónépet, mert nem úgy válaszolnak, ahogy azt te szeretnéd. Az viszont biztos, hogy ha olyan kérdésed lenne, amire nem találsz megoldást egyik helyen sem, nem irányítanának az 1.hsz-hez. Tény, hogy nem teljesen naprakész az 1.hsz, de az oldalsáv és a kereső még mindig ott van....
-
Dixi83
csendes tag
sziasztok!
nekem kicsit más fajta kérdésem lenne(nem utáljatok nagyon)
én letöltöttem a gplayröl a racechrono appot,szeretnék köridőket mérni több magyar pályán is!
a kérdésem az lenne hogy müködik e ez a program net nélkül,mert mobilnetem nincs,és ugye wifi sincs kint a pályákon!
ha valaki ebben tudna segíteni megköszönném! vagy ha tudna olyan köridőmérőt ajánlani amibe magyar pályák vannak és nem kell hozzá net azt is megköszönném!! -
gemini
aktív tag
Többen megkérdezik, hogy jelenleg milyen rendszerrel érhető el a telefon gyárilag. Ezt a kérdést én is feltettem, amikor először jöttem ide olvasgatni. Azonban mostanában egyre több látogató megkapja, hogy miért nem olvassa el az első hozzászólást.
Onnan idéznék:
"A telefon szoftverét jelenleg az Android Gingerbread 2.3.6-os verziója adja, melyre a TouchWiz 4.0 felületet húzták rá. Az ICS frissítést a gyártó kihagyta és a JB rendszert fejleszti az S Advancedre"
"Jelenleg nem rendelkezünk hivatalos információval arra vonatkozóan, hogy a telefon esetében, mikor lesz Magyarországon elérhető a 4.1.1.es Jelly Bean verzió."
Ebből nem hiszem, hogy bárkinek is egyértelmű lenne, hogy már elérhető a JB. Az más kérdés, hogy az oldalsó sávban megtalálható ez az info, viszont az szerintem sokaknak fel sem tűnik, mint pl. nekem sem, amíg nem írta valaki. Ezek alapján nem biztos, hogy jogos a folyamatos felháborodás, inkább frissíteni kéne az első hozzászólásban leírtakat, és lehet, akkor kevesebb ilyen kérdés lenne. -
rup1u5
nagyúr
Igen, a laptop kábelen kapja a netet. Nem tudom, hogy megosztható e a wifi rajta. Azt hogyan tudom megnézni? Wifi úgy lenne csak hogy a laptopról, (ha lehet ilyet egyáltalán) tehát wifis modem vagy router nincs a házban.
Ha működik ez akkor a telefonon hol kell beállítani?
És az USB kábellel, hogyan lehet netezni?
Köszi!(#27039) eastsider
Köszi! meglesem ezt a megoldást is. -
Gwom
tag
Csak jelezném, hogy jelentkeztek az akkukijelző problémák. Sajnos egy ideig nem játszik a gyári visszaállítás.
-
muratomi1
senior tag
Üdv a 4.1.2 frissítés megjelent rá? Lesz 4.2.2? Van valami hátránya a készüléknek?
-
Csabi1984
addikt
Anyu most hívott elvitte a futár a készülékemet
D már csak napok kérdése
-
a kies frissítés jellemzően problémás, pláne úgy, hogy nem volt előtte teljes nullázás, mert ugye két lépcsős frissítés történt gb -> jb.
kezdésnek próbáld meg a gyári adatok visszaállítását a menüből, esetlegesen már az is segíthet.
olyan állapotba kerül a rendszer, mint amikor újonnan a dobozából kiveszed a telefont.
amennyiben ez nem segít, úgy írd meg, és akkor odin által kell újrahúzni. -
Valken
tag
Akadt egy kis gondom. Ma kezdte el azt csinálni a telefon, hogy kb. 3 percenként leáll a mobilnet és csak akkor indul újra, ha ki és bekapcsolom a netet. Volt már valakinek ilyen problémája?
-
Mui
tag
A képkeretes problémára nincs senkinek ötlete?
-
szia,
ics? mert olyan nem került kiadásra ezen típusú telefonra! nem jelly bean?
nem ártana ismeri a frissítés módját (ota, kies, esetleg odin), valamint azt, hogy tiszta alapra tetted fel - gyári nullázást követően -, vagy csak simán ráfrissítettél a korábbi rendszerre, illetve a frissítés után volt nullázva a rendszer, vagy nem?
lehetséges a visszaállítás, odin és a több állományból álló, re-partition képes firmware kell hozzá, de amennyiben csak a frissítés módja a probléma forrása, úgy érdemesebb tisztán telepíteni a megfelelő jelly bean verziót, és nem lesz vele gond! -
exmol
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Nemrégiben frissítettem ICS-re, de nekem abszolút nem vált be. Lelassult, lefagy, akadozik, szóval totál szar lett, ezt megelőzően semmi ilyen problémám nem volt. Hogyan tudom visszaállítani az előzőre? Ha egyáltalán lehetséges...előre is kösz
-
palee69
senior tag
Acef!
Szeretném megköszönni mégegyszer a segítségedet
és,hogy a nehéz pillanataimban sem fordítottál nekem hátat.
Köszi mégegyszer.
Telefon töltőn utána akksi teszt -
-
törölt tag
válasz
nelsonmanian #27026 üzenetére
Nem tőled, még régebben mikor felmerült az efs dolog.
"De a kedvedért úgyis elmentettem, hogy ne legyen felesleges a hozzászólásod.
"
Bearanyoztad a napom
Neked legalább működik a telefon, én feltettem egy stock romot és nincs preloadom, folyamatosan gapps, phone, és mindenféle fc-t kapok, szabad ég alatt borzalmas a térerő, épp hogy hívni tudok, de már nem értem azt, hogy a másik fél mit mond..Emellett appok el és előtűnnek a launcherben.. Tudom hogy lehetne megoldani, csak most nincs időm megint odinnal szórakozni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
nelsonmanian #27026 üzenetére
Miért nem használsz fájl kezelőt?
-
nelsonmanian
senior tag
-
törölt tag
válasz
nelsonmanian #27019 üzenetére
Már egyszer kérdeztem, de most újra.. mi a baj a fájlkezelővel? Azzal modemefs és efs mappát másolod sd kártyára és kész..
Vagy ez túl egyszerű?
-
Mui
tag
válasz
nelsonmanian #27019 üzenetére
Próbáld Wifi nélkül, nekünk úgy indult el csak.
Kíváncsi vagyok neked is elindul e így. -
nelsonmanian
senior tag
Felbuzdulva az efs kérdésen és is le akartam menteni az enyémet, de nálam se működik a nitrality app.
Elindul, tölt, kiírja a supersu hogy megkapta a jogokat, erre leáll.
Restart után is. -
Mui
tag
Még egy érdekesség. Ha beállítok egy képkeretet, miért felejti el a beállításokat újraindítás után?
-
ROBERTOH
őstag
válasz
ROBERTOH #26990 üzenetére
Sikerült megoldanom usb-n keresztül, de nem volt egyszerű a dolog. XP van a gépemen, és az alapból nem szereti az usb-s internetet és a telefon súgójában szereplő linkről letölthető driver semmire nem jó. Ha usb-n a számítógéphez kötöttem a telefont, nem indult el új hardver hozzáadása varázsló, csak a fényképeket akarta egyből letölteni, és az eszközkezelőben megkeresve a telefont és a letöltött drivert hozzáadva pedig nem fogadta el. Internetre fel kell csatlakozni a számítógéppel, és az interneten keresni illesztőprogramot a telefonhoz. Miután feltelepítette, utána már elindult a hardver varázsló, amivel szintén az interneten keresgélve már feltelepítette az usb-s net driverét is, úgyhogy most már működik
Azért az vicces, hogy letöltött driverrel internet nélkül nem lehet megoldani.. (internet kell ahhoz, hogy másik internethez csatlakozhass)
És köszi a segítséget!
-
Valken
tag
Van valakinek ötlete, hogy miért csinál a Galéria 22MB-os adatforgalmat?
-
Csabi1984
addikt
Ma jön a futár. Kaptam is sms-t Csodálkoztam,hogy Vodafone futár cimszóval jött az sms
D
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest