Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz Gedeon31 #5680 üzenetére
már láttam, és is rájöttem a taktikára 8.-a körül
ha titkolni akarták a következő napi akcióikat nem voltak túl kreatívak.most várom a készletértesítőt..
már 4 óra körül jött egy csak gyorsan le is maradtam róla[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
megrendeltem!!
28-án elvileg én is csatlakozom hozzátokXiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
Akinek már van ilyen mit tud mondani a rádióról? mennyire erős?
ha lehet nem a fővárosban, mert gondolom ott elég erős a jel.Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
szerintetek ezzel működik? ha igen hogyan? egy "nagy" vezető plecsni van a végén?
[ceruza]valamint [előző kérdésem]
-
Titmouse09
aktív tag
válasz zjuhasz #5742 üzenetére
egyenlőre nem szándékozom venni, elvégre még meg sincs, csak érdekelt a dolog, mert mikor kezdtek bejönni a kapacitív kijelzők azt mondta rájuk mindenki, hogy nem lehet ceruzával tapizni. persze érthető a logikája..
amúgy szerintetek ciki szilikon tokkal berakni egy "zokniba?"
-
Titmouse09
aktív tag
válasz #33253120 #5752 üzenetére
sinya123
ezzel nem nyugtattál megGery15
én személy szerint a szilikon tokhoz ragaszkodom, még nem volt és nagyon tetszik a dolog.
ja és fólia nélkül véletlenül sem tartanámT_chris
én szimplán csak féltem, már előre, pedig még meg sem hozták
fóliát + szilikont mindenképp szeretnék, csak osztálytársam iPhone-jához vett bumpert(? ilyen szilikon tokot) és azt mondta "beleragad" a zsebébe és elég kiszedni.
és nem tudom nem kopik-e zsebben mozgástól fólia. másik srácnak az osztályból galaxy ace-jén teljesen elmattult már pedig nem olyan rég rakta rá.
ja és nyáron poros környezetbe kerülhet (kisebb kerti munkák)[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
válasz fermacht1994 #5766 üzenetére
hátha majd JB megoldja... (mint minden mást..)
amúgy ha CPU és GPU is támogatja 1080p-t akkor miért nem viszi a teló?Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
válasz fermacht1994 #5772 üzenetére
bizonyára igazad van, ennyire nem vagyok belemerülve a dologba
bár tényleg igaz amit olvastam valahol (lehet itt a tesztben), hogy ekkora képernyőfelbontásnál nem is sok értelme lenne..Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
Én így kívánok mindenkinek boldog karácsonyt!
[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
válasz #33253120 #5866 üzenetére
találtam egy relatíve olcsót, egy (szerintem) szépet és ilyen van nekem, bár ez nem feltétlen hasonlít pendrive-ra, teszi a dolgát és egyszerre 2-t is bele lehet rakni.
egyébként itt van még pár és szerintem elég jó áron is találsz.
[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
válasz puskas1993 #5902 üzenetére
nekem 23-án hajnalban sikerült megrendelnem, így is csak pénteken jön meg ünnepek miatt.
gondolom ünnep miatt nekik sem sokat szállítanak..Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
Ezt honnan vették, hogy 4.2-t fogunk kapni?
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
elöször is ilyen érzéseim vannak amiért holnap jön: és amiért csak holnap jön:de egy kérdésem lenne: semilyen rommal nem indul sima (nem P-s) telón NFSMW? mert azt terveztem első play-es vásárlásomnak
-
Titmouse09
aktív tag
most akkor első töltést kikapcsolva kell csinálni? Miután 100%-ot elérte pedig még várni kb 2 órát?
mert visszaolvastam, de konkrétan ez nem volt még leírva.Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
köszönöm a gyors válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv mindenki!
Tegnap megkaptam a készüléket és most szántam rá magam, hogy regisztrálom samsung.com-on. De semmilyen tartozékot nem tudok regisztrálni , mert nem ajánlja a listán a típusszámát. nektek sikerült, vagy próbáltátok már?[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv!
szemezgettem ezzel a Wi-Fi direct dologgal egy ideig, most ki is akartam próbálni, de úgy tűnik nem tudok hálózatot létrehozni. Kellene ennek a mobilnak ilyet tudni? Vagy csak csatlakozni tud hozzá?Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
válasz Winchester95 #8564 üzenetére
hát így szoftveresen nálam a görgetési bug jelen van, de 1-2 napon belül megszoktam (tényleg nem zavaró számomra!).
Flash megyf*száulremekül, minden flash tartalmat behozott eddig és gyorsan is tette.
A RAM szerintem nem kevés, 360 volt eddig a max üres, de 240 alatt ritkán látom.
pixelhibát nem találtam, sem a bevilágítás nem "változékony" (mindenhol egyforma).
képe nekem tetszik, bár nem egy iPhone 4S.
fotókat jókat lő.
recsegés a hétköznapi használat során nekem nem jelentkezett, amúgy meg nem marokerősítőnek használom
dizájn nekem bejövős..és még leírom az akkuidőt, bar nem kérdezted. suliban (persze csak szünetekben.. ) és buszon, aztán otthon tanulás közben/helyett/mellett elég sokat nyomkodom és nap végére mindig marad 25%
összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, mérete nekem pont jó, ennél nagyobb már nagy lenne, és bennem a Zte súlyos sebeket ejtett (előző teló ZTE Arizona), melyeket még hagynék gyógyulni, ellenben Samunggal (Arizona előtt L700, ami még 5 évesen is hibátlanul működik) ami miatt nekem Samsung=minőség. ezért IS nem vettem zte-t és ajánlom neked is Advance-t helyette.
(most ezért lehet kapni fogok, mert rosszat mondtam szegény ZTE-ről, akit oly sokan lenéznek, mikor csak én vettem (kaptam) gagyi típust).Lehet mondani, hogy elfogult voltam, de a saját valós tapasztalataimat írtam, remélem jól döntesz
ui: én még GB-vel használom, nem szeretek(merek) romokat csereberélni
[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
ilyet keresek én is, de még nem sikerült
egyébként tud valaki Debrecenben jófajta puha szilikon tokot?
Most T-rex es van, de ez kemény is meg adatkábelt se tudom bedugni ha rajta van, leszedni pedig nem szeretem, mert nem pászol rá jól és elég visszarakni rá normálisan (már amennyire lehet).[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
ilyen dolgot én is láttam Debrecenben, körbejártam és hasonlókat műveltem mint te
S3 mini valóban elképesztő kerekített(engem pár napja használt szappanra emlékeztetett és hát így nem is túl szép.. )
nekem akármelyik nagyobb már túl nagy lenne, mivel kis kezem van, de nem is tudtam volna venni S2-t..( $ )
örülök hogy ilyet vettem, nagyon szeretemés más
tudjátok hogy lehet a feladatok appban létrehozott dolgokat naptárban is láthatóvá varázsolni? szinkronizáltam én már oda-vissza mindent de csak nem akar sikerülni.
előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
ez szerintetek mi? csak horvátoknak valami?
és olvasgatom folyamatosan a fórumot. ha nekem most van görgetési bug akkor valószínű JB is laggolna? valami ilyesmit írt valaki nem rég hogy rosszabb széria, vagy ez nem függ ettől?és valaki nem tud Debrecenben "pihe-puha" szilikon tokot? nem ilyen keményet mint most van, ami ugyan nem műanyag, mert hajlékony de ha megnyomom semmi rugalmasságot nem mutat.
-
Titmouse09
aktív tag
hát akkor én megtöröm ...bár meg vagyok elégedve..
annyit kérdeznék, hogy a Q4es romnál mi a helyzet a jatékokkal? laggolnak még? mert GB-n vagyok és itt nagyon jó a helyzet.
és még annyit hogy az antutu mit mond rá? javult a JB-től?Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
-
Titmouse09
aktív tag
Lehet tudni, hogy a "Mind" alkalmazások között miért van egy csomó sCloud és hasonló, mikor nekünk nincs is olyanunk? Esetleg később fogunk kapni és már belerakták?
-
Titmouse09
aktív tag
eredeti T-s JB, semmi root, meg hasonlók
Letöröltem ami nem kellett és letiltottam 25 alkalmazást
persze ez "steril" állapotban: frissen bekapcsolt és RAM ürítettXiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
válasz #65388800 #20831 üzenetére
Letiltva: CapabilityManagerService; ChocoEUKor; CoolEUKor; EnterprisePermissions; Google Partner Setup; Google Play Zene; Google+; Második óra (analóg); Második óra (digitális); Microbes; Mininapló; Óra (funky), Remote Controls; Samsung Backup Provider; Samsung Browser SyncAdapter; Samsung Cloud Data Relay; Samsung Contact SyncAdapter; Samsung TTS; SNS; Swype; SyncmlDS; Talkback; Yahoo! Finance; Yahoo! News
-
Titmouse09
aktív tag
Zoom camera pro-t használ valaki?
-
Titmouse09
aktív tag
Egy elmentett wifi jelszót hogy lehet megnézni?
Nem rootolt, t-s jb.Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv! Aki a független magyar JB-t használja, az elmondaná milyen appok vannak benne, meg hogy kb milyen a T-shez képest? (gondolom külsőre csak pár app eltérés van, de esetleg gyorsabb, vagy valami hasonló)
Még annyit, hogy T-sre mehet odinnal, igaz?
esetleg repartos várható a közeljövőben?
előre is köszi!Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest