- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
netreg #45794 üzenetére
Az lehet a baj, hogy ha nagyon lassú lesz, akkor elmegy a kedve az egész okostelefon dologtól. Főleg ha eleve nem is nagyon akarja.
Ráadásul pont ezek a közösségi appok amik problémásak még egy valamivel jobb készüléken is. (Bár nem használom őket, ezt olvastam többször)
Ha tévedek, majd kijavítanak -
Titmouse09
aktív tag
válasz
Titmouse09 #45614 üzenetére
Megoldódott
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
lehella #45613 üzenetére
Esetleg egy másik MIUI verzió ha segíthet, jobb ötletem nincs.
Más:
Valaki el tudná küldeni az AOSP-4.4.4-20140713-janice-salvo.zip fájlt nekem? Nem találom a gépemen sehol, és az eredeti letöltő linken sem elérhető már.Arról a ROMról van, szó, amiről itt van egy leírás.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
kirukris #45198 üzenetére
Nem árt a repart, főleg ha még nem volt. Nem is kell még szinte "megnyitni" sem a repartos romot, felrakod, elején oké, kihagy, későb, stb, aztán mész recoverybe és tolod fel az újat ahogy kell. Hidd el megéri tiszta alapra tenni az új romot.
Ja és kernel csere még egy plusz löket az AOSP romnak is, én ajánlom azt is. -
Titmouse09
aktív tag
Üdv! AOSP 4.4.4 alatt milyen kernelt érdemes használni? Szerintem azt nem cseréltem le mikor felraktam a rendszert.
Valamint elég csak flashelni néhány wipe-al körítve, ha már belakott a rendszer? -
Titmouse09
aktív tag
válasz
terra052 #44852 üzenetére
Sajnos van pár SMS és kontakt amit jó volna megmenteni. 112 szám el van mentve google fiókba, csak sajnos az utóbbi hetekben beszerzettek nincsenek meg (amik valamiért nincsenek a simen sem).
De ha nagyon muszáj tudom, hogy nincs más megoldás.
Egyébként CWM Recovery van fent.Amúgy most ugrik be, hogy ha csinálok egy backupot, akkor azt gépen nem lehet-e addig bontogatni, míg értelmes adat nem lesz belőle?
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok! Van egy kis gond.
Az aosp 4.4.4-et használom, de ma lefagyott és azóta nem bootol be. Be jön az S Advance felirat, utána a Google a pöttyökkel, de azok lefagynak és nincs tovább.
Recovery van, csináltam wipe cache, meg wipe dalvik, ezután túljutott a pöttyökön, mutatta hogy az alkalmazások optimalizálása, de akkor meg ott fagyott le.Mit csináljak vele? Recoveryben factory reset, vagy valamit flashelni kellene?
Most töltőn van, tölt is normálisan.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
zolipapa74 #44695 üzenetére
Szívesen! Igen, én is ki szoktam kapcsolni.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
zolipapa74 #44693 üzenetére
Akkor rosszul van beállítva az APN szerintem.
Mobil adatkapcsolat, mobilportál:
(Menü) > Beállítások > Vezeték nélküli és hálózati > Egyéb beállítások > Mobilhálózatok > Hozzáférési pontok neve > (Menü) Új hozzáférési pont
Név: Telenor Online APN: online APN típusa: Írd be a 'default' szót (vagy hagyd üresen).
A beállítások elvégzése után lépjen vissza, majd a létrehozott profilt jelölje be (Zöld pont).
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
zolipapa74 #44691 üzenetére
Ott, az adathasználat menüben van a Mobiladatok kapcsoló, azt kell "be" kapcsolni.
Nekem is 4.4.4 van -
Titmouse09
aktív tag
válasz
zolipapa74 #44688 üzenetére
Amikor két ujjal húzod le a sávot (vagy átmész az ikonos lapra) a térerő gombját kell hosszan nyomni és ott lesz a kapcsoló.
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv! 4.4.4 alatt nektek akadozik a videó felvétel?
Esetleg használja valaki ART környezettel? Csak simán átkapcsolom és kész? -
Titmouse09
aktív tag
válasz
Balathruin #44066 üzenetére
köszönöm a válaszokat!
Ebben az esetben mit tudsz ajánlani nekem? Úgy láttam az AOSP 4.4 dicsérve volt, de nem követem igazából az eseményeket. Csak már kellene valami más, mert nem segít szegényen az fmod+cocore, pedig wipeoltam is, és nincs is tele szemetelve.
És linket is szeretném ha adnál ahhoz, ami jó, nehogy mellé fogjak. -
Titmouse09
aktív tag
válasz
Balathruin #44061 üzenetére
Te ezt használod most?
Ha igen milyen? Van valami különös bug benne? WhatsApp nem érdekel, nem használom.
Valamint hogy kell felrakni? mehet fmodra, cocore kernelre, vagy egy repart csússzon be előbb? -
Titmouse09
aktív tag
válasz
Balathruin #42320 üzenetére
siker
azt hiszem nekem elég is volt ennyi a slimkat-ből. -
Titmouse09
aktív tag
válasz
Balathruin #42318 üzenetére
repartos, vagy elég a sima rom?
-
Titmouse09
aktív tag
SOS!
fel akartam rakni a slimkatet, de status7 hibát adott, felraktam a kernelét, rebootoltam az ideiglenes cwm-et és most bootloopba került. mit tegyek??? -
Titmouse09
aktív tag
na végigzongoráztam, végül nem csináltam ikont. Valaki leírná mi van benne, vagy lőne egy screenshot-ot?
Most még átnézem az ajánlott beállítások képsorozatot, de máris óriási a javulás.
Az miért van, hogy nincs zöld beállítások ikonom? mit kellene frissíteni?Még egyszer köszi a munkádat
Windows-t nincs kedved javítani?
és egy kis reklám: haverom írt egy játékot, ha nem haragusztok megosztom veletek
[link]
-
Titmouse09
aktív tag
Közel egy éve kezdtem el ROMolni, aztán abbahagytam, mert elégedett voltam (köszi Acef!). Most viszont valószínűleg felraktam valamit, amit nem kellett volna, mert eszméletlen lassú lett a teló kb 2 hete és bugol össze-vissza.
Úgy gondoltam nagytakarítás lesz: repart, cwm, cocore, fmod. Újra átböngésztem A leírást és annyi kérdésem lenne, hogy ha akarom a SU ikont (most nincs) akkor kernel csere után újra kell rootolni, vagy elég csak utána?
Egyáltalán kell nekünk ez az ikon? Mit lehet benne csinálni?Előre is köszi!
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
Balathruin #39999 üzenetére
Mindkettő XXLQE. A T-s, mint írtad TMH, de a független XEH jelzésű.
Bár régóta itt vagy, gondolom csak elírtad, de mást megtéveszthet. -
Titmouse09
aktív tag
válasz
killzone1987 #39198 üzenetére
á, ezt nem tudtam
Acef: a NOVA3 beta-t próbáltam
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
killzone1987 #39188 üzenetére
a gyári pont jó neked
beállítások - nyelv és bevitel - samsung billentyűzet fogaskereke - álló bill típusok - 3x4megnéztem sorba adja az ékezeteket, nem kell hosszan nyomni
-
Titmouse09
aktív tag
mikor megpróbálom felrakni szól, hogy rendszeralkalmazás cseréje, biztos akarom-e, mondom neki igen, elkezdi felrakni, aztán restartol és nem rakja fel.
aláírásomban aktuális, hogy mi van fent. bár hozzátartozik, hogy TW-el használom (tudom érdemesebb lenne akkor más fmod)
mi lehet a baj?
-
Titmouse09
aktív tag
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
Titmouse09 #39021 üzenetére
ez szerintetek jó?
esetleg valaki nem csinált még ilyet? -
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
A 4.2-es Samsungok felületét nem lehet valahogy egyszerűen felvarázsolni a telónkra -
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Most nem kérdéssel fordulok hozzátok, inkább szeretnék tanácsot adni.
Haverom tabletje egyik napról a másikra nem kapcsolt be. Nem értette mi van vele, még a recovery sem jött be. Hiába töltötte semmi. Bevittük egy sarki sufniGSMbe és ott nő megmérte az akksit multimeterrel:0. Végül a srác is rájött hogy kikapcsolásig merítette.
Szeretném mindenki figyelmét felhívni hogy vegye komolyan mikor azt mondják hogy ezek az akkuk nem szeretik ha teljesen lemerítik. (Jobb esetben megússza egy 500forintos formázó töltéssel, majd holnap kiderül) .
Ezt most csak azért írtam le, hogy lehetőleg ti már ne járjatok így.
Szép estét! -
Titmouse09
aktív tag
válasz
nelsonmanian #34964 üzenetére
Le tudnád írni pontosan milyen? Nemsokára én is cserélem 1 év után, bár van még egy ilyen itthon, de ez rendkívüli módon gyűjti az ujjlenyomatokat.
-
Titmouse09
aktív tag
-
Titmouse09
aktív tag
Köszönöm a választ!
Kipróbáltam a NOVA launchert még este és azzal nincs ilyen probléma ráadásul még el sem tér külsőre nagyon a TW-től szóval bejövős. Így arra gondoltam, hogy felrakhatnám esetleg az új fmodot. Vagy az még nem publikálható?
Annyi kérdésem még lenne, hogy a NOVA-ba ki lehet rakni az Accuweather-t és a többi TW widgetet?
Ja és a stock deodex JB ezt jelenti? i9070 TMH JB XXLQE-TMHLQ2 8G.zip És ugye ezt az Odinnal lehet felrakni, ha úgy lesz?Köszönöm a segítséget!
-
Titmouse09
aktív tag
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv Mindenkinek és BÚÉK!
két kérdésem lenne:
1: Nektek működik a samsung dive mobil megkeresése? Régen emlékszem működött, és most hogy tegnap vettem a bátorságot és elvittem magammal a buliba gondoltam bekapcsolom a nyomon követést, hátha másnap (ma) hasznos információkat adde mindig azt írja, hogy offline a teló, így nem találja meg. Az android eszközkezelő simán megtalálja, csak ott nincs nyomon követés, meg hát csak működhetne ha már van..
Fmod van fent és cocore kernel2: Valami padlóra vágta szegényt, gyanítom hogy a Note2 LWP. A launcher mindig ha betölt villan egyet és megint betölt. Kb 20 mp múlva elsötétül a kép és megint betölti. Már csináltam wipe cache-t, wipe dalvik cache-t, letöröltem az a hátteret, de nem segített. Van valami ötlet, hogy mivel lehetne a legegyszerűbben megoldani a problémát?
Köszönöm a segítséget!
ui: végül nem lett volna szükség az információkra a dive-tól, kordában tartottam magam..
-
Titmouse09
aktív tag
bootloop mit jelent pontosan? cwm még ugye bejön? ha igen onnan egy restore jó, vagy odin?
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
nelsonmanian #28983 üzenetére
igen
-
Titmouse09
aktív tag
ha már a memóriában tartós dolgoknál járunk vazzz kolega megoldását használja valaki?
Acef: a multkori DLNA dolog miatt nem rakosgattam oda vissza a rendszert, mivel nem fontos, csupán annyira lennék kíváncsi nektek az fmod-ban engedi-e.
-
Titmouse09
aktív tag
az fmod-ban megy a DLNA? nem engedi bepipálni a fájlmegosztást a közeli eszközökben.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
rup1u5 #28689 üzenetére
[itt] találsz leírást az ideiglenes cwm felrakásáról. A 'CWM recovery telepítése stock kernelnél' részt keresd meg és lesz link is.
Wipe cache: amikor bejön a cwm amit a fentiek alapján felraktál lesz egy olyan hogy wipe cache partition.
Dalvik cache: a cwm-ben van egy advance menü, abban egy wipe dalvik cache.ajánlom még olvasgatni Acef kollega írását
Ha nem megy írj pmet.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
silvergod #28629 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek, lehet jó lenne majd egy, de ezt most nem mondom biztosra. És az élesség romlása milyen szintű? Nagyon észrevehető?
És egy észrevételem lenne, ha nem is közvetlen az fmodhoz, de lehet kapcsolódik hozzá. Történt egyszer, hogy mikor még az egyfájlos jb volt fent nem ment az eredeti play-es Asphalt 7 , csak ugrált a betöltő képernyő. Most, hogy a 3fájlos jb, root, cocore, fmod fent van gondoltam megpróbálom megint. És láss csodát simán viszi!
-
Titmouse09
aktív tag
Használja valaki matt fóliával a telót? Osztálytársam most olyat vett az iPhone-jára és szerintem nagyon komolyan néz ki tőle a cucc. Vajon a miénken is jól állna?
-
Titmouse09
aktív tag
3+1/4óra kijelző használat, 40% akku töltöttség..
I ♥ fmod -
Titmouse09
aktív tag
ha minden igaz repartJB visszaállítja rootot, kernelt, de szerintem számlálót nem, ha az nem 0n áll akkor nullázd le.
-
Titmouse09
aktív tag
Ti milyen adblockert, vagy tűzfalat használtok?
-
Titmouse09
aktív tag
kékített lgCamera érdekel valakit?
van próbaverziós.[ Módosította: CoolMan ]
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
Titmouse09 #27915 üzenetére
Es file explorer root explorer része nem tudta felrakni.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
nelsonmanian #27911 üzenetére
arra gondoltam, hogy sony lww kamera appját felrakom. elég bemásolni a system/app mappába és restart?
-
Titmouse09
aktív tag
szerintetek hiába rakok fel egy olyan kamera appot, ami tud autófókuszt videó közben, a telóm nem fogja tudni?
-
Titmouse09
aktív tag
egy észrevételem lenne az új fmoddal: a böngészőben a menüben (menü gomb) "keresés az oldalon" helyett "Állam" van.
és egy kérdés:a memóriában tartja a launchert, vagy csak olyan kevés a felesleges app, hogy nem lövi ki? -
Titmouse09
aktív tag
nos végigcsináltam mindent, amit írtam, és amivel kiegészítetted, gond nélkül ment minden, valamint minden fő lépés közben csináltam egy backupot.
ugye ezeket, és az efs mentés, valamint vele együtt a nitrality-t törölhetem, ha már kimentettem a számítógépre?
köszi a romot, leírást ezúton is, nagyon elégedett vagyok most már a telóval!!szerk: és ugye a reboot-system-cwm.zip már nem kell, ha sikerült indítani elsőre?
-
Titmouse09
aktív tag
nos úgy néz ki ma is meglesz a programom: rá kéne magam venni az cocore, root, fmod felrakásra.
Jelenleg a tegnap felrakott repartos jb van, semmit nem telepítettem még, nem is frissítettem.
ha így csinálom lépésről lépésre akkor minden ok?
-telóra másolni ideiglenes cwm, fmod, root, kernel, reboot-system-cwm fájlokat
-kikapcs
-gyári recovery
-ideiglenes cwm
(-érdemes itt backup-olni?)
-wipe cache+dalvik
-cocore cwm zip felrakás
-wipe cache+dalvik
-kilépés nélkül root zip
-wipe cache+dalvik
-fmod130818...zip felrakás
-wipe cache+dalvik
-reboot system now
-efs mentés
-be happyjó lesz? vagy sok a wipe?
aztán ha kész, mostmár igyekszem nem sokat kerdezősködni
-
-
Titmouse09
aktív tag
cwm-ben a mentés/visszaállítás igényel rootot? valamint menti az efs mappát is?
szerk: és ugye acukcocore,fmod nem pörgeti a számlálót? -
Titmouse09
aktív tag
na felraktam repartos JB-t, simán felment kevesebb, mint 5 perc alatt. eddig minden oké vele, ha esetleg felraknám később a cocore-t, vagy fmod-ot, akkor ugye nem kell factory reset, elég csak a cache és dalvik wipe?
köszi még egyszer a romot és a leírásokat! -
Titmouse09
aktív tag
úgy gondolom elég sokunknak voltak problémái pl a hd videófelvétellel (nekem pl teljesen laggolt és nem tudtam leállítani), valamint a youtube videókkal. Erre már jól bevált megoldásaink vannak, de talán nem is kell feltétlenül végigcsinálni, ha részleges javulással is megelégszel.
Tehát már elegem volt és gondoltam vmi apróbb dolgot csinálok, amivel (minden reményem szerint) még ideiglenesen sem veszítek garit. Nekiláttam hát, felraktam az ideiglenes cwm-et és abban csináltam egy wipe cache-t és wipe dalvik cache-t remélve a legjobbakat. Jött is a várt eredmény: a hd videót kifogástalanul rögzíti, lejátssza és bármilyen fullHD videót keresek youtube-n viszi simán. Lehet nem tart örökké ez az állapot, de meg lehet ismételni bármikor, mivel nincs adatvesztés.
és ezúton is köszi mindenkinek a részletes leírásokért -
Titmouse09
aktív tag
igen, mivel láthatóak a kis fülek, amivel felpattan, és az a kis levágott sarkú téglalap alakú dudor is, ami rajta van a gyári hátlapon is. (talán a sim-et nem engedi kicsúszni?)
a leírásban is benne van: "cover posteriore va in sostituzione a quello originale", google szerint: "hátsó burkolat legyen a helyén az eredeti". gondolom ez is ezt akarja jelenteniszerk: lehet kapni felénk is: [link]
-
Titmouse09
aktív tag
visszakerestem, mert valami még nem volt világos: a kernel tartalmazza a cwm-et, de csak azzal lehet felrakni. most akkor először le kell szedni egy ideiglenes cwm-et (pl sheep blogjában van egy link), azt felrakni, onnan cocore-e-6.8-cwm.zip-et felrakni és akkor lesz új kernelem és végleges cwm-em is?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest