-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben egy bontatlan AKG fülese? Az enyémnek sajna bedöglött a bal oldala, bár a mikrofon működik, szóval fura, mindenesetre így nem tudom használni.
Köszönöm! -
Bjørgersson
félisten
Szerintem egész egyszerűen úgy ítélte meg a Samsung, hogy nem elengedhetetlen a 1440p megléte, nem ad annyi pluszt, hogy mindenáron alapfelszereltségnek számítson kategóriától függetlenül. Ugyanez igaz például a jack csatlakozóra vagy a véroxigénszint-mérőre. Vagy fel lehetne még hozni példának akár az infrát is: az olcsó sziámikba belefér, a csúcskategóriás Samsungokba meg nem?
Nyilván ők is a bevételekből származó profitból élnek, így ott spórolnak, ahol tudnak. -
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ArthurShelby #42942 üzenetére
Nekem ma jelzett a telefon, hogy van egy ~90 MB-os frissítés, de szerintem tuti nem a márciusi biztonsági, mert nekem már előtte is az volt a telefonon és a frissítésben is az szerepelt. Szóval elég valószínű, hogy a GPS-t érintő javítást kaptuk meg mi is.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
dredjudge84 #42800 üzenetére
Ezt így egy akksi alapján azért nem lehet kijelenteni, hogy már nem lehet 100%-ost kapni.
-
Bjørgersson
félisten
A biztonsági frissítés legfeljebb megnyugvásra adhat okot. Ha ész nélkül van használva a telefon, akkor nem az fogja megvédeni a telefont a vírusoktól és kártevőktől. Ha ésszel van, akkor pedig biztonsági frissítéstől függetlenül nincs ok aggodalomra.
Minőség alatt arra gondolok, hogy nem rémlik semmi komolyabb bug, ami a frissítésekkel érkezett volna. De persze a tévedés jogát fenntartom.
-
Bjørgersson
félisten
Függetlenre megérkezett a márciusi biztonsági.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Semmi kioktató nem volt a hozzászólásában, ahogy a kérdésebeb sem volt semmi offtopik. Nem kell butthurtködni meg okoskodni, hogy offtopik, hanem legközelebb figyelmesebben kell olvasni.
De ha ennyire megy, akkor linkeld be kérlek az Androidos Chrome, Samsung Internet, illetve Hogyan lehet online videót lezárt képernyővel lejátszani? topikokat.
-
Bjørgersson
félisten
Ok, szerintem most már visszatérhetünk a topik témájához.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ArthurShelby #42307 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
--HARDCORE-- #42273 üzenetére
Szerintem nem, legalábbis én még nem jöttem rá.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ArthurShelby #42033 üzenetére
Nem értem, miért nem próbáljátok ki?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ArthurShelby #41995 üzenetére
Függetlenre még sehol semmi. Na nem mintha nem érezném magam biztonságban.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
vihartigris #41982 üzenetére
Vodafone, bár nem értem, miért nem lehet leírni.
-
Bjørgersson
félisten
A második SIM nem kell mindig nálam legyen, elég ha otthon ránézek, hogy kerestek-e vagy jött-e SMS. Akksis hátlapot nem akarok, egy nagy krumpli nem fog elférni a zsebemben.
Még esetleg egy power bank lehetne megoldás, de akkor is feleslegesen merítem és töltöm majd folyamatosan az S9-et a második SIM miatt.
Nem tudom.
-
Bjørgersson
félisten
Második SIM kártyával lehet, kell számítani csökkenő üzemidőre?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ArthurShelby #41901 üzenetére
Az előző telefonom egy A3 2017 volt, azt olyan 2,5 évig használtam, az S9-et ennél tovább szeretném, mert nagyon elégedett vagyok vele, ez a legjobb telefonom eddig. Nyilván az akksi bírhatná két napig, de hát ez legyen a legnagyobb bajom. Minden este bedugom tölteni és olyan 30-40%-kal szoktam hazajönni, szóval ez is abszolút elviselhető.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ArthurShelby #41898 üzenetére
Jelen.
Én sem tervezem egyhamar cserélni a telefont.
-
Bjørgersson
félisten
Kapcsoljátok ki a Google-t amíg megérkezik a javítás.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
csorbajeno #41727 üzenetére
Norvegia, Chile es az Egyesul Kiralysag sem.
-
Bjørgersson
félisten
Mindenki a sötét témát használja?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #41616 üzenetére
Végül megérkezett nekem is.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
csorbajeno #41628 üzenetére
A vízálló sem tart tovább, nekem is ott csinálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest