Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kiskeni

aktív tag

válasz jupp008 #29120 üzenetére

Igen, külön is lehet, illetve szolgáltatói oldalról kell, hogy bekapcsolva legyen. Máskülönben az a kapcsoló a Beállításokban szép díszletnek számíthat max. Alapból a szolgáltató automatikusan aktiválja a VoLTE funkciót, lásd Telekom előfizusok, akiknél szolgáltatói oldalról alapból aktív, vagy feltöltőkártyások, akiknek mostanság aktiválják folyamat. Én is Telekom feltöltőkártyás vagyok, de én a VoLTE funkciót az oldalukon olvasottak alapján külön kértem (ekkor már javában ment az aktiválás kártyásoknak). Leráztak párszor, hogy régi a SIM-em, amit cseréltettem és kiderült, hogy a "régi" is jó lett volna, utána meg még vagy 2x beszéltem velük. Az egyik alkalommal aktiválta nekem, a másik alkalommal meg feltöltőkártyás voltam és nekem ez nem elérhető. Végül csak-csak jött az SMS a VoLTE aktiválásáról pár napra/hétre rá és máris lett értelme annak a kapcsolónak a Beállítások között :DD

Viszont én nem vagyok ezzel a funkcióval elégedett. A "traktor" hangomra kellett megoldás, ezért kértem a VoLTE-t, de többször előfordult már, hogy a hívás kellős közepén benyögte, hogy "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható". Olykor hívás elkezdésekor csinálta ugyanezt létező, élő számok hívásánál. Újabban a "Szerver nem érhető el" üzenettel megszakítja a hívást a telefon, még mielőtt a hívott fél felvenné ami érdekes, mert a hívás így is kifut, kap erről értesítést a hívott fél. Nálam ez már csak így megy sajna, hívás terén egy téglafonnal is biztosabb lennék, mint a saját S9 Dual telómmal :DDD

Új hozzászólás Aktív témák