Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz k810 #11973 üzenetére

Aki rendelt olyan Nillkin Wireless töltőt, amit az első mondatban írsz, az megkapta már az áruházból? Én még akkor megrendeltem, mikor ezt kiírtad ide 11-én, de azóta se egy email, se egy tájékoztatás arról, hogy van-e, kapok-e, vagy egyáltalán mi van, pedig lassan 3 hete is meglesz, hogy megrendeltem. Persze reklámlevelek féltucatnyi már, idióta címekkel, meg érdeklődés az árukeresőtől 2x is, hogy mennyire vagyok elégedett. Nos, hát meg is kapták a véleményemet a boltról... Még jó, hogy nem utaltam előre.

Más, adott egy S7E, és az én S8+ telefonom. Más készülékek felé a BT-s fájlküldés mindkét telefonnal úgy működik, ahogy kell. Egymás közt viszont csak szopás van. Erőlteti a nyomorult wifi-directet, és igaz, hogy mikor végre kettő! perc után végül látják egymást a telefonok, akkor baromi gyorsan (pár perc) átküldte a több száz megabájtnyi képet, de egy-két kép küldése esetén gyorsabb pendriveot használni a két telefon között, mint kivárni a küldést :W Mert BT-t nem, vagy baromi nehezen hajlandóak használni. Szivesen megtaposnám aki ezt így fejlesztette... :((( Bármi más telefon összeeresztve bármelyikkel a kettőből, normálisan megy a BT.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés