Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-21 21:03:37

LOGOUT.hu


Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el, a vonatkozó szabályokat ! ... Köszönöm. 👍 Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40894) Tasunko


Tasunko
csendes tag

Sziasztok!

Újoncként lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni.

Pénteken vettem egy használt fekete S7est másod telefonnak a korábbi 6éves htc telóm helyett. Akitől vettem az hozta ki a telekomtól újonnan, független, garancia már lejárt, de nekem még vállalható állapotban van. Szomszédom rokonáé volt, aki megkért egy GSM boltos ismerősét hogy átvétel előtt csináljon nekem egy gyári visszaállítást, ami ott előttünk meg is történt valami rejtett menüből és az első nap minden rendben is volt, tudtam használni az új telenoros kártyámmal, ismerkedtem a frankó kamerával és kapott sd karit is.

Mivel engem zavart a szolgáltató zenéje betöltéskor meg a szolgáltatós appok a rendszeren, ezért tegnap megpróbáltam újrahúzni egy másik rommal. Meglepett hogy erre ennyiféle létezik. A flash után tegnap óta áll a teló mert a bútolás után kér valami gugli azonosítót amit én nem adtam neki korábban sem, és mivel lövésem sincs hogy mi lehet ez, nem is enged tovább akármit csinálok.
A htcén eddig sem használtam ilyet, és ennek sem adtam meg semmi ilyesmit eddig se. Csak telefonálásra
kell és a számokat is a szimkártyán tárolom, szal picit maradi fapad használat lenne ez is net, google és egyebek nélkül mint eddig.

Mi lehet ez? Tudtok esetleg megoldást, vagy szerviz?

Minden segítséget köszönök!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.