Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-21 21:03:37

LOGOUT.hu


Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el, a vonatkozó szabályokat ! ... Köszönöm. 👍 Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41251) gerner1 válasza khron78 (#41249) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Nejem vitte be a Westendbe (szerintem, onnan pedig a TMX -be került..). ~18e körüli összeg rémlik. Nem használunk semmi ilyen programot, se USB -be dugható ~3-8e /stb Ft -os kínai kütyüket, mert egyik sem szolgál releváns infóval. Szerintem, szétszedve, az akku megfelelő csatlakozóin, a gyári céleszközzel mérve van olyan eredmény, amivel "lehet mit kezdni".

Mi azt figyeltük, hogy a mindennapi rutin használat után, estére, mennyi marad (vagy nem marad..) az akkuban. Mivel, annál a készüléknél már rohamosan romlott, sőt, dec elejére már rendszeresen töltőre kellett rakni hazafelé az autóban, így elérkezett a csere ideje.
Üzemidő, most nagyjából kb olyan, mint közel ~2 évesen volt, pár hónappal a 8.0 -ás droid érkezése után. Én, ez utóbbit annak tudom be, hogy a 8.0 érkezése óta eltelt időszakban is jelentősen nőtt azoknak programoknak a mérete + teljesítményigénye, amelyeket folyamatosan használunk, és időre lebontva (egyenként) nem többet, mint korábban. Az újkori állapottal való, érdemi összehasonlító tesztelésére pedig (ez lenne a releváns) nincsen esély, mivel a 6.0 -ás droidra nem lehet visszatérni ODIN -nal + az akkori hálózati térerő viszonyokat sem lehet visszaállítani, stb, stb ...

[ Szerkesztve ]

(#41252) oszi666 válasza junior11 (#41246) üzenetére


oszi666
őstag

persze, csak valamiért azt hittem, hogy a biztonsági frissítéseket sokkal könnyebb kitolni. Nyilván nem tart a végtelenségig a támogatás. Tartson kb őszig még :D

It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

(#41253) Ferike81


Ferike81
senior tag

Mostanában egyre gyakrabban olvastam, hogy romlik az akku teljesítmény sokaknál. Eddig szerencsésnek éreztem magam, mert nem éreztem nagy hanyatlást. Viszont az utóbbi 3-4 hétben az enyém is merül mint a Titanic. A szokások nem változtak, viszont az eddig megszokott este nyolcórai töltőpadra rakás 20%-a már délután 5 körülre megtörténik. Nekem 95+%-ban padon volt töltve, de most már az sem segít, hogy este felteszem, reggel leveszem. Van egy barátom, akivel beszéltem és neki is ugyanezt csinálta. Ő az elsők között vette a telefont. De úgy látszik eddig bírta a gyári akksi. Nekem ráadásul mostanában ismét előfordulnak hálózatkezelési problémák is.

Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.

(#41254) szita.erno


szita.erno
aktív tag

Üdv!
Csatlakozom az S7 táborához. Le váltottam a J5 2017 mobilom :D

'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."

(#41255) fornettisuti válasza Ferike81 (#41253) üzenetére


fornettisuti
veterán

Nálam is ez volt akksi+hálózatkezelési gondok, meguntam és vettem másik készüléket. Így mind a két gond megszűnt.
Asszony J7 2017 telefonja csak a hálózatkezelési gonddal küzd (ez ilyen samsungos dolog lehet).
Karacsonyra kap asszony is (nem samsung) telefont. Problem solved.

iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod

(#41256) Watt25


Watt25
veterán

Gyári, rootolatlan rendszer.
Bár, ha jól emlékszem, egyszer már utánajártam és nem volt eredménye, de hátha...
Szóval.... Be lehet-e állítani, hogy a képernyőmentést PNG-be csinálja a telefon?

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#41257) Watt25 válasza Watt25 (#41256) üzenetére


Watt25
veterán

Oké, megválaszolom magamnak. :)
Szóval, Oreo óta sajnos így működik a dolog, ez van.
Azonban, ha számítógépre tudjuk csatlakoztatni a telefont, akkor az ADB segítségével lehetséges:
adb shell screencap /sdcard/screenshot.png

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#41258) ollie válasza Watt25 (#41257) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Biztos, hogy PNG formátumban lesz? Nem csak a kiterjesztését változtattad így?

***

(#41259) Watt25 válasza ollie (#41258) üzenetére


Watt25
veterán

Kipróbáltam, valóban PNG lesz a fájl formátuma.

[ Szerkesztve ]

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#41260) Burt1793 válasza Watt25 (#41259) üzenetére


Burt1793
veterán

Ennyi erővel akár paintben is megváltoztathatod a kiterjesztését mentés máskénttel (vagy telefonon vmi képszerlesztővel).

(#41261) Watt25 válasza Burt1793 (#41260) üzenetére


Watt25
veterán

Most akkor el kell magyaráznom, hogy mi a különbség a JPG és a PNG között? Ha egyszer egy kép JPG volt, akkor utána már b*szhatod...

[ Szerkesztve ]

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#41262) Burt1793 válasza Watt25 (#41261) üzenetére


Burt1793
veterán

Igen, éppen ezért írtam az előbbit, ollie hozzászólására reflektálva.

(#41263) cosworth


cosworth
csendes tag

Sziasztok! Most váltottam 7.0-ról 8.0 Oreora (Samsung márkaszervizben lett frissítve). A Fejlesztői beállítások menübe szeretnék belépni, azt írja ki, hogy először kapcsoljam be a fejlesztői beállításokat. Ez rendben is lenne, a szokásos módon rányomok néhányszor a Build számára, ekkor azonban ez a hibaüzenet jelenik meg:

"Nem szükséges, már engedélyezve van a fejlesztői üzemmód"

De ennek ellenére mégsem enged a Fejlesztői beállításokba belépni. Valakinek valami ötlet?

Samsung Galaxy S22 (Samsung Galaxy S7)

(#41264) LilProphet90 válasza cosworth (#41263) üzenetére


LilProphet90
senior tag

Próbáld törölni a Beállítások alkalmazás adatait. Ha nem jó Play-en találsz developer options appokat.

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#41265) cosworth válasza LilProphet90 (#41264) üzenetére


cosworth
csendes tag

Köszi a tippet, az adatok törlése megoldotta. :)

Samsung Galaxy S22 (Samsung Galaxy S7)

(#41266) Schizoka


Schizoka
aktív tag

Sziasztok!

Régebben itt olvastam hogy hogy lehet kimenteni a mozgó fotókat de most nem találom. :F

(#41267) khron78


khron78
őstag

Mivel rajtam kívül sokan bele fognak futni az akkucserés kérdésekbe, ezért leírom az általam tapasztaltakat, mert hozzám sok segítség nem érkezett. Ami igen, az meg rossz ötlet lett volna.
Mit lehet akkor tenni ha a gyári állapotú S7 esetén az AccuBattery nevű alkalmazás 69%-os értéket mutat és a készenléti idő is erősen lerövidül.
Beviszed a Samsung szervizbe vagy te kicseréled az akkut. Az első akción gondolkoztam, de mivel kb. 17eFt egy sima akkucsere, így levetettem az ötletet. Azért érdekelne, hogy milyen gyártmányú akkut használhat a hivatalos Samsung szerviz.
A hátlap leszedése szinte szavatolja, hogy azt is cserélni kell. A festék szépen le fog szakadni a hátlapi üvegről (nem üveg, műanyag ez is).
Tehát az akku cseréhez hozzá kell számolni egy hátlapot is lencsevédővel ragacsokkal együtt. Illetve érdemes megtartani az eredeti lencsevédőt és csak ragacsot venni hozzá.
Az első akkum egy noname Samsung feliratú volt. Megjött, AccuBattery beizzít, 69%-on maradt a mérő.
Akkor kezdtem el olyan információkat olvasni, hogy az akkut resetelni kell, meg batterystat.bin, ami rootolással megy stb. Felejtsd el, ez egy baromság. Nincs ilyen, minden indulásnál az Android nézi az akkut. Még jó, hogy nem rootoltam a telót feleslegesen. A végső megoldás egy minőségi akku beszerzése volt. Ez nem is egyszerű feladat. Én elvből nem választok olyan akkut, amin nem a normális kapacitás van feltüntetve. Milyen cellákat használhat az a gyártó, aki már az elején nagyokat szeretne mondani, így átveri a vásárlót? Egy szó mind száz. Ebay, Aliexpress, Amazon átnyálazása után az ExtremeCell termékénél maradtam. Kb. 7eFt-ért érkezett a németektől. A végső kapacitása 92%. ~ 2800mAh Kalibráció és mindenféle maszlag nélkül. Friss akkuk, gyártási dátummal megjelölve (19.11hó). Miért nem 100%? Nem tudom, de a legtöbb, amit utángyártott akkunál mértek az 2500-2600mAh érték. Így én ezzel teljesen elégedett vagyok. Szerintem a Samsung-nál se kaptam volna bele jobb akksit dupla áron. A hátlapra még várok, ez 2-3eFt, nem akkora tétel szerencsére. Köszi a figyelmet!

(#41268) pcnet válasza khron78 (#41267) üzenetére


pcnet
addikt

Az AccuBattery a "betöltött" ma-eket számolja. Minél többször töltöd az akksit, annál pontosabb adatot tud számolni. De ha kicseréled az akksit, akkor is a régi akksi mérései benne maradnak az adatbázisban, amiből számol. Szerintem ezért nem 100% az új akksi. Pár töltés után is csak emelkedhet az állapot %, mert az átlagot még mindig lehuzza a régi akksival mért adatok. Új akkis beépítése után én újra telepíteném az appot, vagy ha lehet appon belül törölni az addigi méréseket, akkor törölném. De még akkor sem biztos, hogy pontos lesz, mert a telefont gondolom sorozat szám vagy build.prop alapján azonosítja az app. Tehát hiába ismeri fel, hogy S7 és 3000es a gyári akksi, az utángyártott lehet csak 2950es (optimista becslés) és már ugye nem is 100%ról indul a történet.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#41269) UfoZoli válasza khron78 (#41267) üzenetére


UfoZoli
aktív tag

Tanulságos. Főleg az a rész ahol ecseteled, hogy fáj a gyári cseréért 17 ezret kicsengetned. Ezért vettél először egy szart x ezerért, majd vettél egy másikat 7 ezerért, meg majd hátlapot 2-3 ezerért. Szóval alsó hangon 10-13 ezerbe fájt a dolog, vízállóság kuka, szívtál jópár hetet, ahelyett hogy mindezt letudtad volna 2 nap alatt alig valamivel drágábban... :W

HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

(#41270) LilProphet90 válasza UfoZoli (#41269) üzenetére


LilProphet90
senior tag

Én se teljesen értettem, de lényeg, hogy neki jó így. Plusz gari.

Árkádban pl srác nagyon korrekt volt (legtöbbször nők ültek a szervizpultnál), USB-t is cserélt ingyen, mert lassabban vette a töltést, és IKEA közepénél jártunk, amikor hívott, hogy kész.

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#41271) khron78 válasza pcnet (#41268) üzenetére


khron78
őstag

Újra lett telepítve az app. Ez gondoltam egyértelmű, ezért le se írtam.

(#41272) Burt1793 válasza khron78 (#41271) üzenetére


Burt1793
veterán

Appon belül lehet törölni a statot. Én s8nál 98%ot láttam újonnan. S7re 3 évesen telepítettem fel az accubatteryt, 74%ot írt rá, de fél év alatt szépen felment 80%ra és most azt tartja. Most lesz 4 éves, márciusban. 5 óra kijelzőidőt egész napos mobilnettel is tud. Spotifyt nem szereti, kikapcsolt kijelzővel is 7-8%ot merül vele óránként, mobilnettel.
Csak azért sem veszek új telót, amíg ez jó, nem kell a szemét. 😃
Ha valami hiány felmerül ezzel, megveszem a legkisebb csúcstelót. Lehet, hogy jó lesz ez az iphone se2 is.

[ Szerkesztve ]

(#41273) khron78 válasza UfoZoli (#41269) üzenetére


khron78
őstag

UfoZoli: A telefon ára konvertál a 30eFt felé. Igen, röhejesnek tűnt úgy kifizetnem 17eFt-ot, hogy nem is látom milyen akksit raknak bele. Illetve a telefonomat se tudtam nélkülözni. De köszönöm a jóindulatú megjegyzésedet. Örülhetsz, hogy te ennyivel okosabb vagy. A segítség nem is neked szólt, te vidd szervizbe, senki nem mondta, hogy ne tedd.

Egyébként jellemző, hogy mikor korábban azt kértem írjon az, akinek van ilyen akkus tapasztalata, nagy csend volt. Most, hogy az ember a saját pénztárcáján kitapasztalta a dolgokat és leírja, hogy másoknak segítsen dönteni, kapja itt a nagy meglátásokat.
Tőletek kérdezném:

-Előre honnan kellett volna látnom, hogy az 1. utángyártott akku rossz minőségű? Itt a fórumban írta valaki? Neked esetleg van tapasztalatod? Ha van miért nem osztottad meg?
-Milyen minőségű akkukkal szerelnek a Samsung szervizben, vagy a sarki mobilosnál? Szerinted?
-Melyik szerviz vállalja, hogy megmarad a vízállóság a hátlap leszedése után? Tudsz ilyet?
-10eFt, ha vannak eszközeim itthon megcsinálom, akkor miért legyen 17eFt és vigyem el valahova, ahol lehet nem is normális anyagból dolgoznak? Miért fáj ez neked?

(#41274) pcnet válasza khron78 (#41273) üzenetére


pcnet
addikt

Samsung szerviz csak gyári alkatrészekkel dolgozik. Gyári Samsung akksit építenek be. Hátlapot cserélik ha sérül. Csere után nyomáspróbán megy át, így tudják garantálni a vízállóságot.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#41275) handrash válasza pcnet (#41274) üzenetére


handrash
őstag

+1
És ezért (is) kerül 17e forintba.

Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/

(#41276) UfoZoli válasza khron78 (#41273) üzenetére


UfoZoli
aktív tag

Ha már így meg lettem szólítva, akkor engedd meg, hogy bármiféle okoskodás nélkül válaszoljak.
Vettél valamikor egy telefont, ami újonnan megjelenés évében volt cirka 200, ha hűségidő nélkül vetted.
Te beáraztad hogy jelenleg neked 30 ezret ér.
Bementél a Samsungba, s közölték veled, hogy a gyári akksicsere 17 ezer. Ha esetleg nem tudják sérülés nélkül a hátlapot levenni, azt a két szép szemedért cserélik. Ha jó fej a szervizes akkor lehet hogy új usb csatit is rak be, szintén ingyen. S ami a legfontosabb nyomáspróbázzá,k s gyári alkatrészeket használnak. A vízállóság is megmarad, illetve gyári alkatrészt szerelnek be, nem valami himi-humi szart.
Nincs tapasztalatom ilyen téren, de ezt mind leírták jópárszor itt a fórumon. Váci úton, Árkádban, meg még ki tudja hány helyen csinálják akár fél napos határidővel is, ha előtte odatelefonálsz, s megerősítik, hogy van alkatrész. (Egyetlen dolog amiért fázok ettől hogy jelenleg 3 éves az enyém, játszós másodtelefon, s lassan akksicsere érett, de nekem ne rakják rá az OREO-t az utolsó MM helyett.)

Eredeti hozzászólásodban pedig említés szintjén se került szóba a sarki gsm...

Most ráköltöttél így cirka 15 ezret, úgy hogy azt mondtad szerinted 30 ezret ér a telefon.
Mindezt himi-humi netről rendelt "alkatrésszel" kivitelezted a gyári minőségű helyett.

Ne is haragudj, de ezt kb ahhoz tudom hasonlítani, mikor évekkel ezelőtt írták itt, hogy milyen fasza a telefon, megvették 180-200 ezerért, s most vezetéknélküli töltőben gondolkodnak. S láttak valami noname szart az alin 4 ezerért. S itt érdeklődnek tapasztalatok iránt. Aztán nem tud senki okosat írni, berendeli a sügér a 4 ezres szart aztán sír hogy zörög benne valami, olyan forró lesz a telefon, hogy megfogni nem tudja s még sorolhatnám... ( De azt is írhatnám, mikor a faszi beáll a 10 millás lízingelt bömössel a kútra és 4800-ért tankol. Valamit mutatni kell, annyiból meg a dizsit is megjárja oda-vissza.)

Tapasztalatnak jó volt, köszönjük hogy megosztottad, de lássuk be nem azért nem kaptál választ, mert kötschögök a fórumtársak, hanem talán azért mert nem volt ilyen tapasztalat... :R

HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

(#41277) IT user válasza UfoZoli (#41276) üzenetére


IT user
tag

A Pólus SE-ben 1 óra alatt cserélték egyeztetés nélkül.

(#41278) UfoZoli válasza IT user (#41277) üzenetére


UfoZoli
aktív tag

bazz...
akkor ezt besz@ptam :Y :D

HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

(#41279) khron78 válasza pcnet (#41274) üzenetére


khron78
őstag

Nyomáspróbán megy át, meg egy óra alatt kész és még a csatit is ingyen cserélik. Melyik ez a Samsung szerviz? Mert erről se beszélt itt senki. Bár nekem ez még mindig a mese kategória.

(#41280) khron78 válasza IT user (#41277) üzenetére


khron78
őstag

Nyomáspróba megvolt? AccuBattery mit ír ki?
Pólusban hol mérnek nyomást szerinted?

[ Szerkesztve ]

(#41281) LilProphet90 válasza khron78 (#41279) üzenetére


LilProphet90
senior tag

Megnézem majd AccuBattery-t, barátnőm használja már a telefont. Árkádban volt, nem mese, aki nem hiszi, járjon utána.

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#41282) khron78 válasza UfoZoli (#41276) üzenetére


khron78
őstag

Új USB csatit is rak bele? Itt hogy lehet az, hogy csak szalagkábellel együtt van a csere és 20eFt feletti az értéke? Mit forrasztgat egy Samsung szerviz, ha itt is komplett csere van?
[link]
2018-ban gyártották az eredeti S7 akksikat. Ha valaki hozzá tud jutni egy ilyenhez, akkor is már esett annyit a kapacitása, hogy nem érdemes felhasználni. Accubattery. Nézzük milyen akkut kaptatok!
Az akkucsere vízállóságáról meg elég a youtube-on körbenézni.
Csak mondjátok a szépnek látszó dolgokat, de egyikőtök se támasztotta alá, hogy ezek így működnek. Nyomáspróba meg a sok bullshit. Persze. Rögtön sterilszobába viszik az S7-et egy akkucserére.

(#41283) LilProphet90 válasza khron78 (#41282) üzenetére


LilProphet90
senior tag

Alapvetően arra akartak/akartunk rávilágítani, hogy nem mindenkinek éri meg a párezer forinttal alacsonyabb összeg, mert jóval több várakozással és persze szereléssel jár, ami pedig kockázattal. Neked jó így, jól jártál, szerintem felesleges ezen magad ennyire felhúzni és túlreagálni.

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#41284) khron78 válasza LilProphet90 (#41283) üzenetére


khron78
őstag

Én azt mondtam, hogy másnak így megéri? Azt mondtam, mindenki ennek tudatában el tudja dönteni mi a jó neki. Látja az eredményt és ezek alapján, ha olyan cipőben jár, mint én, akkor tudja hova nyúljon. Nem mondtam, hogy ne vigye szervizbe és nem mondtam, hogy magának kell szerelnie. Ez egy opció. A témát igyekeztem körbejárni. Engem nem kell rávilágítani semmire, főleg nem hülyének beállítva. És nem a jóljáráson volt a fő hangsúly. Minőségi akku 7eFt. Ha a Samsung ilyennel dolgozik, akkor megéri javíttatni, mert a hátlap cserével együtt 10eFt körüli összegről beszélünk, ami a szakszervizben 17eFt-ot jelent fél év garival. Aki viszont maga gondolkozik a javításon, az jobb, ha figyel, hogy milyen akkut vásárol. Én ajánlottam egyet, hogy más már ne fizessen rá feleslegesen. Ezt hívják jó szándéknak. A Samsung szervizes akku értéke meg azért érdekel, hogy lássam legközelebb hogyan érdemes döntenem, mert számomra ez az egy lényegi opció van. A vízállóság egy mendemonda. A youtube-on nem egy videó van erről. Ahogy az ExtremeCell akkukat se véletlenül hasonlítják össze más márkákkal.

(#41285) UfoZoli


UfoZoli
aktív tag

Szerintem a kollégának a 2110-es Nokiánál kellett volna maradnia...
Mert persze itt mindenki hülye s csak ő helikopter.
S a Samsung a saját üzletének a szervizében biztos valami noname szart rak be, s ha valamit vízállónak árult, szerelés után nem nyomáspróbázza... egy olyan eszközzel ami egy normális méretű asztalon elfér...
Biztos ha kocsit veszel, s 3 év múlva kijön egy frissített/facelift-es verziója akkor ahhoz se fogsz már gyári új alkatrészt kapni, mert már nem csinálják, ami meg van raktáron azt meg megette az idő vasfoga.
Nem tudom ki hogy van vele, de lássuk be egy akkumulátorban azért van elektronika is. Elég egy rossz forrasztás az ebay-es szarban aztán ha szerencséd van csak púposodni fog, ha meg nincs esetleg robbanni. Inkább rakatok bele 5 ezerért drágábban egy 2018 elején gyártott gyári akksit, amire garancia is van mint egy noname valamit. Persze az eredeti is lehet gyártáshibás, de ha az fingik be akkor garanciába visszaviheted.
Szerintem hagyjuk rá. Az ilyen embert ész érvekkel nem lehet meggyőzni.
Arról meg nem is beszélek, hogy az ilyen akkuhealth appok root nélkül semmit nem érnek, de ez is le lett írva párszor. (Max pöcsméregetésre jó. Root, de legalábbis adb shell hozzáférés nélkül nem lesz olyan app ami valós batterystat-ot fog neked produkálni.)
Fölöslegesen hergeli magát a hülyeségén... :W
A linkelt szerviz mióta minősül SE szerviznek...

Részemről befejeztem! Pacsi!

HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

(#41286) khron78 válasza UfoZoli (#41285) üzenetére


khron78
őstag

A stílus maga az ember. Rád ez különösen igaz.

(#41287) UfoZoli válasza khron78 (#41286) üzenetére


UfoZoli
aktív tag

Próbáltuk udvariasan a tudtodra adni, hogy nem biztos az hogy jól jártál, továbbá felhívtuk a figyelmedet rá, hogy a SE-ben történő 17 ezres csere mit foglal magában. S mindez korábban is egy jópárszor kibeszélésre került már.
Te nem hittél senkinek, s mint a durcás kisgyerek próbáltál mindenkit meggyőzni a magad igazáról... még akkor is mikor egymástól függetlenül többen is leírták a valós szerviztapasztalataikat.
S most mi váltunk az ellenségeddé.
Hát én büszkén felvállalom! :O ;] :P

HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

(#41288) LilProphet90 válasza khron78 (#41284) üzenetére


LilProphet90
senior tag

Persze, nem lehet bebizonyítani, hogy nyomáspróbázzák stb, szervizestől meg annak kedvétől is függ.

Az USB-csere úgy történt, hogy amikor felhívott, szólt, hogy lassan veszi a töltést, így engedelmemmel megpróbál egy másik csatlakozót betenni, hátha az okozza a hibát (gondolom félperces forrasztás neki, és ez így nem kerül pluszköltségbe). Mivel nem ez okozta a hibát, mondta, hogy szívesen visszateszi az eredeti akksit, ha nem jó így nekem. Szóval csak szerencsém volt a sráccal.

A vízállóságra is igennel felelt, bár nekem ez inkább csak biztonságérzetet jelent, semmint feljogosítást a telefonnal együtt való zuhanyzásra.

De szerintem dobható a téma. Ha gondolod, még megnézem neked majd a hétvégén az akksis appal, bár nem vagyok bizonyos annak pontosságában.

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#41289) ollie válasza khron78 (#41282) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Felesleges az AccuBatteryn lovagolni, mert az csak becsült értéket tud mutatni.

***

(#41290) pcnet válasza khron78 (#41279) üzenetére


pcnet
addikt

Csati cserét és 1 órás szervizt nem én írtam, légyszíves ne mosd össze a dolgokat. S7, S9 és S10e topicokat követem, onnan vannak az infóim. Nyugodtan keress rá az általam írt topicokban a "nyomáspróba, akkucsere, usb csere" szavakra. Nincs kedvem most linkelgetni. samu74 fórumtárs írta, hogy ujjlenyomat olvasó csere alkalmával cseréltek Neki usb-t is. Ha gondolon írj rá privátban. T_chris pedig írta, hogy akksi csere után szelfi bottal akváriumba merítette a telefonját. Ezt is megkérdezheted Tőle privátban. De rá is kereshetsz itt vagy S9 topicban az "akvárium" szóra. Szerintem nem lesz túl sok találat, könnyen rátalálsz Chris hozzászólására. Persze ha Ők hazudtak, akkor most én is. Segítő szándékkal írtam, nem kell megfogadni, de mesének se titulálni. Minden gyártónak kötelessége x ideig alkatrészt biztosítani a termékéhez. Így jó eséllyel nem 2017es akksit fogsz kapni Samsung szerviztől 2020ban. Részemről befejeztem. :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#41291) ollie válasza pcnet (#41290) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Minden gyártónak kötelessége x ideig alkatrészt biztosítani a termékéhez.

1 évig köteles, de azt is csak akkor, ha a termék életciklusa még nem ért véget, márpedig az S7-nek véget ért. Viszont ha még mindig van rá garancia (1év az akkunál), akkor köteles visszaadni az árát.

***

(#41292) IT user válasza khron78 (#41280) üzenetére


IT user
tag

(#41293) #33253120 válasza khron78 (#41279) üzenetére


#33253120
törölt tag

Üdv.
Bármelyik Samsung Experience store. Én a debrecenibe szoktam járni ha kell valami...
Elvben a Ses féle árban egy szerelési csomag van, ami mindent tartalmaz, ami az akkucseréhez, és a készülék gyári állapotba hozásához szükséges, illetve tartalmazza az ehhez kapcsolódó munkadíjat.
És pont.
Innentöl kezdve tökmindegy mi, merre, hogyan van megvadítva, a készülék a szerelés után a gyári állapotnak megfelelö folyadékállósági szintre jut vissza.

Egy valamit fogsz elbukni, a hátlapra lézergravírozott azonosító számokat.
És ennyi, nem kell túlgondolni.

Szerk.: [link] A visszább említett akváriumos sztori....
Szerk2: [link] Szervizes jófejség.

[ Szerkesztve ]

(#41294) junior11


junior11
veterán

Sziasztok, ma reggel repülő üzemmódból nem akart a telefon hálózatot találni, próbáltam vissza repülőbe de csak világosan virított az ikonja, mintha nem tudná aktiválni. Végül csak az újraindítás segített, és aztán a PIN megadása után már lett hálózat is.

Mi lehetett ez? Hasonló eset történt az egyik haverommal, még amikor megvette a telefon, rá kb 2-3 hónapra, csak neki aztán már egyáltalán nem volt hálózat, semmilyen sem, szervizben a szokásos Samsung betegséget, alaplaphibát állapítottak meg.

Tapasztaltatok már hasonlót? :F

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#41295) #33253120


#33253120
törölt tag

Jut eszembe.
Telekomra kint van a Jan. 1 biztonsági frissítés.

(#41296) fornettisuti válasza #33253120 (#41295) üzenetére


fornettisuti
veterán

Mi a hivatalos álláspont jelenleg, meddig érkezik még biztonsági frissítés?

iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod

(#41297) #33253120 válasza fornettisuti (#41296) üzenetére


#33253120
törölt tag

Passz. Meg kell kérdezni a Samsung Members app-ban.

(#41298) benimoto71


benimoto71
csendes tag

Sziasztok, azt v miért csinálja, hogy pár hetente beszinkronizál kb 30-40 nevet a microsoft exchangből. Le van tiltva, csak gugli a telefon, erre bejönnek az exch nevek és meg fordulnak a nevek.
Köszi,
Attila

(#41299) #33253120 válasza benimoto71 (#41298) üzenetére


#33253120
törölt tag

Jó kérdés.
Más telefonon használod együtt ezt a google accountot microsoft bármilyen accounttal?

(#41300) tyccon


tyccon
tag

Sziasztok, jól megszívtam: szeretett S7-em benne felejtettem a nadrágom zsebébe,amit kimostam.Mire észrevettem már jó ideje ment a gép. Gyors megállítás, szárítás hajszárítóval,ami így utólag nagy hülyeség volt.Mivel a legközelebbi szervíz 80km-re,és már szedtem szét korábban telefonokat, nekiálltam kivenni az akkumulátort, kiszárítani a telót. Tisztában voltam vele,hogy a hátlapnak annyi lesz, de nem bántam,csak a készüléket tudjam valahogy megmenteni.A nagy sietségben megsértettem az aksit, de ameddig le nem merült,addig biztató volt a helyzet. Nosza rendeltem aksit, beraktam,szépen feltöltött,de sajna az érintőképernyő, és a bekapcsoló gomb nem működik,csak a home,illetve a hang le-fel. Megpróbálok szerezni egy alaplapot, azt még ráköltöm,hátha megjavul a készülék.Hát,így jártam: vigyázzatok rá,megérdemli!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.