Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-21 21:03:37

LOGOUT.hu


Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el, a vonatkozó szabályokat ! ... Köszönöm. 👍 Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40888) chubby2o6 válasza davidovi (#40880) üzenetére


chubby2o6
senior tag

Szia! Ha egyébként meg vagy elégedve a gyári rommal, akkor nem nagyon van értelme custom romot használni. Rootold a mostanit, gyomláld ki. ( Rootolás után egy root explorer-el törölj mindent, amire nincs szükséged - persze csak olyat, amiről tudod, hogy micsoda. Itt [link] találsz hozzá segítséget. A Debloat progit nem ajánlom, inkább kézzel csináld.)
Éedemes előtte egy teljes mentést csinálni, ehhez tegyél fel TWRP-t, összefoglalóban találsz leírást, ahogy a rootoláshoz is.
Ha kigyomláltad a romot, és utána is működik minden :D , a kigyomlált romról is érdemes mentést csinálni, SD-re, PC-re, felhőbe átmásolni. Amíg van TWRP-d, ehhez a belakott, jól működő romhoz bármikor visszatérhetsz. Így már kipróbálhatsz custom romokat is, XDA-n találsz eleget. Ha nem TW alapú rom, akkor a kamera valószínűleg gyengébb lesz, mint a gyári.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.