Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
-
rjg
őstag
Bent voltam ma a T-nél, megnézettem a készüléket. A szervizes srác normális volt, megnézte mikroszkóp alatt és a hiba nem a "fém" keret sorjára, sérülése volt, hanem a kijelző beragasztásánál folyt, türemkedett ki egy kis ragasztó a peremre. Azt egy mikroszálas kendővel finoman leszedte, így kb 10 perc alatt megoldotta az esztétikai hibát, most már elkezdem belakni az S4-et.
Más: fent van még valahol ForRedGlory torrentje? A hotfile-ról egy örökkévalóság mire letöltődik a I9505XXUAME2.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Gizmo94
veterán
Én adom neki a petrót, hadd egyen, de ne lagoljon, meg toporogjon nekem.. De egyébként lagol ez így is, bár annyira, mint féltem tőle, nem vészes. A custom romok meg amiket eddig írtak rá (mindet azért nem volt időm eddig kipróbálni) amint Migabi is írta, még enyhénszólva is gyengék, de mondhatnám inkább szarok...
A gyári pre rooted, deodexed,zipaligned,de-bloated, is egy vész.. Értelmetlenül szétcincáltnak tűnik. Ennyire azért nem akarom lepusztítani a telefont, akkor minek S4?. Ez olyan, mintha veszel egy tök szép virágot, utána letéped a fejét, lecibálod a leveleit, a lecsócsált szárában meg gyönyörködsz. A "world premier" kicsit gyászos..migabi24 Csináld, csináld, megváltás lenne valami tunying. Én az átlátszóra szavazok.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Az a figyelmeztetés gondolom a root miatt van, az összefoglalóban le van írva, hogy miket kell átnevezni, illetve kitörölni, hogy ne jelenjen meg a figyelmeztetés.
Én a MEA-t rootoltam, hogy lementsem az EFS mappát, és nekem is kiírta a figyelmeztetést amíg ki nem gyomláltam.
-
Gizmo94
veterán
Itt valami más baj lesz, mint framework.. Nálam custom rom van, Torrente777 romja és összevissza romoltam a telefont de ez a menü rendben van.. Igen, fel kellene tolnia egy romot a jelenlegire, mivel az biztosan helyrehozza ezt a hibát...
zola- Van. teljesen jó. Nyugodtan kipróbálhatod. Nekem beválik, egy hiba van, az értesítési ablakok szövege csak akkor látszik, ha rányomsz. Ez framework hiba, nem torrente-é. Ettől eltekintve hibátlan, smooth.
[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
Nekem is nullázott rendesen a Triangle Away, meg a Binary-ra is official-t ír, de az OTA így is észleli, hogy "módosított eszköz" gondolom a root miatt . De a root meg kellett az EFS mentéshez. Lementettem a Torrente777 modszerével és PhilZ CWM-mel is, egyforma (14MB körüli) IMG lett, de kimásolva a fájlokat csak pár kilo (4kB).
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Gizmo94
veterán
Hátha.. Íme. TC-Plugin
-
Dare2Live
félisten
-
b.bela1
őstag
Szó sem esett arról, hogy nem müködik.:
"Lehet. Valahol olvastam, hogy eltér. Azt hiszem még az S3 töltője sem jó. Fesz.- el van valami. Tedd egymás mellé a kettőt, olvasd el."
Ne értsd félre, csak pontosítás. Legalább megtudtunk egykét dolgot a töltőről. Hasznos volt.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
senior tag
ez most kicsit elvi dolog nálam
én spec. egyet sem vettem észre hogy aktív lenne a 4.3ba (bár ez lehet azért volt mert 6perc után wipeoltam a telefont a francba)kérdésedre a válasz : intelligens képernyőzár nonstop aktív nálam,illetve ha terepi munkán vagyok és piszkos a kezem,akkor általában használom a rámutatás és érintés nélküli funkciót is
intelligens görgetés és szünet nem jellemző hogy aktív lenne (nekem nem jött be)
illetve ha egyszer már átjöttem S3ról S4re, akkor ne legyen meg downgrades rom az S4en,aminek a tudása így számomra egy fos
-
rolcsibácsi
őstag
En windows 8at hasznalok es egy sima pluginnel toltom fel a zeneimet automatikusan. Altalaban youtubrol szedem a zeneimet egy mappaba ami szinkronizalva van a play music-kal igy egybol ottvan a telomon is. Ehhez nem mindegy melyik orszagban vagyok? Lehet valasztani hogy wifin vagy mobilneten is szedje a zeneket meg hogy automatikusan vagy ne. De amugy is ha csak a kartyan levo zeneket hallgatom akkor is szeretem mert jol nez ki es kb ez az egyetlen amivel normalisan elindul, megall stb a zene a headset nyomkodasara, gondolom pont azert mert fut mindig..
https://support.google.com/googleplay/answer/1229970?hl=en-GB
[ Szerkesztve ]
-
tothzoli
tag
Ja értem. Hát ehhez analfabéta vagyok de olvasgatok
Ma nyomkodtam bent T pontban és nagyon bitang, nagyon tetszik.
Könnyű, gyors, szép.
Mellé tettem a Samsung S Plust és annyival nem nagyobb. Nézem T oldalán valami S4 MEGA vagy mit akarnak hamarosan kihozni, 6.3as kijelzővel. -
oceanrush
senior tag
http://www.gsmarena.com/newscomm-6513.php
Nem tudok mas linked adni sajnos, rendes gyari Google Play Edition S4-em van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest